2012' de yazın evlenecekler

günaydın kızlarr

arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben şubatta gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum sizce erkenmibirde şu davetiyeler ne zaman basılcak acaba
bence cok erken tabıkı 2 ay yeterlı kılo alırsın verırsın
davetıyelerde 15 gunluk iş
kapının önünde evet dediğin gibi oluyo canım ama salonda

Saol canım sanada hayırlı cumalar olsun geçmiş olsun bu arada dikkat et

Sağol canım dikkat etsem cok iyi olacak
Ayagım altında ısıtıcı var sıcacık sıcacık duruyorum dahada kalın gıyınıcem
ben daha bernardoya gıdıp alamadım su takımları ve benimkinin hediyeside duruyor daha kutu alıcam ona .. Buarada gene geldi beni tek bir yere salmıyor gene gizli saklı cıkcıaz hadi bakalım

herşey bir an önce olsun bitsin istiyom ya çok sabırsızlanıyom

Bence tencereyi netten alma. Dokun, malına bak, ürün hakkında bilgi al. Hem aslında markafoni hep piyasayla aynı fiyat.
Geçmiş olsun canım ayrıca.

Bence tencereyi netten alma. Dokun, malına bak, ürün hakkında bilgi al. Hem aslında markafoni hep piyasayla aynı fiyat.
Geçmiş olsun canım ayrıca.

günaydınnn kızlarrr çok mutluyum çokkk 2hafta sonra istemeye gelcekler ben geçen yıl emsan 199 parça varya onu 1150 liraya almıştım arkadaşımda almıştı o evlendi kullanıyo çok memnunum diyo onada bir bakın bence

günaydınnnnnnnnnn şimdiden hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin :)

hayırlı cumalar demeden geçmeyeyim dedim..
Dua kapılarının açık oluduğu, hayırlı, güzel, sağlıkla ve mutlulukla geçireceğimiz bir gün olsun inşallah hatunlarım

hayırlı olsun cnm ay ne heycanlısındır benim elim ayağım birbirine giriyodubende karacadan geçen yıl aldım 1450 liraya

Dua kapılarının açık oluduğu, hayırlı, güzel, sağlıkla ve mutlulukla geçireceğimiz bir gün olsun inşallah hatunlarım
Teşekkürlerr gaso , aminn diyorum güzel duaların için
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

Off çok güzelmiş çook

günaydın kızlar...

yine geçmişi okumuyorum çok zor geliyorr bazı konularda fransız kalıveyeim diyorum ne diyim..

hayır cumalar dualarınız kabul inşallah..

ne alırsan al güle güle mutlulukla sağlıkla kullan inşallah yavrum benim

yok canım bernardo olması şart değil ama kaliteli ve şık olması şart
Aminnn canım benim inşallah, hepimiz güle güle kullanalım
ya bugün nette başka markalara da baktım da, genelde 2 kişilik takımlar, tek hiç görmedim yaa:26:

iyi geceler canlarrr
iyi uykular tatlım

günaydınnn canlarımmmmmmm bugün cumaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yuppiiiii gülşenim yuppiiiii

geçmiş olsun
ar yıldızı diosun sanırım, baktım ama marka olarak malını çok iyi bilmiyorum, o yüzden yorum yapamıcam canım, ele alıp bakabilmek lazım... Bir de çok derin tencere sadece çorbalar için iyi, diğer yemeklerde çok derin iyi olmuo ya:26:

Günaydın kızlarrr hayırlı cumalar herkese ...
günaydın elifcan hayırlı cumalar

ooo derya eger 900 tl gelecekse bence hıc kacırma al derim özellikleri cok iyimiş
yarın sanırsam alıyorum canım, bi gidip göreyim de, belki yanında çamaşır mak. beğenirsem onu da alırım

günaydın kızlarr

arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben şubatta gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum sizce erkenmibirde şu davetiyeler ne zaman basılcak acaba
günaydın tatlım,
kiralamak için biraz erken sanki, ama sen bilirsin yine de, modeli belirledikten sonra pek problem kalmıo ki sen belirlemişsin.. bi de o beğendiğin modelin kiralığını bulabilecek misin tatlım?
davetiyeler de 2 günde basılıyor, dağıtmak desen 1-2 haftayı bulur, o yüzden sen fazla heyecan yapma istersen meleğim ya

Günaydın kızlarrrr
yaşasın bugün cuma
yaşasınnnn

Aminnnnn gasommmm aminnnnnn

Günaydınlarrrrrrrrrr görüsmeyeli nasılsınız hatunlarrr
özümmm günaydınnnn

günaydın kızlar...

yine geçmişi okumuyorum çok zor geliyorr bazı konularda fransız kalıveyeim diyorum ne diyim..

hayır cumalar dualarınız kabul inşallah..
ohh ohhh saat 12olmasına 45 dk kaldı, yuppiiii
haydi koltuk bakmayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…