- 1 Aralık 2010
- 1.968
- 24
bence cok erken tabıkı 2 ay yeterlı kılo alırsın verırsıngünaydın kızlarr
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben şubatta gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum sizce erkenmibirde şu davetiyeler ne zaman basılcak acaba
kapının önünde evet dediğin gibi oluyo canım ama salonda
Saol canım sanada hayırlı cumalar olsun geçmiş olsun bu arada dikkat et
bence cok erken tabıkı 2 ay yeterlı kılo alırsın verırsın
davetıyelerde 15 gunluk iş
Sağol canım dikkat etsem cok iyi olacak
Ayagım altında ısıtıcı var sıcacık sıcacık duruyorum dahada kalın gıyınıcem
ben daha bernardoya gıdıp alamadım su takımları ve benimkinin hediyeside duruyor daha kutu alıcam ona .. Buarada gene geldi beni tek bir yere salmıyor gene gizli saklı cıkcıaz hadi bakalım
Günaydın kızlar
ne kötü bi haftaydı bu ya
dün doktora gittim catlamayan bir adet yumurtam varmış
dogum kontrol hapına basladım :S
:26:
Markafonide şu tencereler güzelmidir acaba ya fiyatıda iyi acıkcası ama su en kucugun bır buyugu cokmu dıklemeye gıdıyor yayvan olsa daha guzel yemek pişmezmi
http://www.markafoni.com/product/1548763/
Bence tencereyi netten alma. Dokun, malına bak, ürün hakkında bilgi al. Hem aslında markafoni hep piyasayla aynı fiyat.
Geçmiş olsun canım ayrıca.
günaydınnn kızlarrr çok mutluyum çokkk 2hafta sonra istemeye gelceklerben geçen yıl emsan 199 parça varya onu 1150 liraya almıştım arkadaşımda almıştı o evlendi kullanıyo çok memnunum diyo onada bir bakın bence
günaydınnnnnnnnnn şimdiden hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin :)
hayırlı cumalar demeden geçmeyeyim dedim..
Dua kapılarının açık oluduğu, hayırlı, güzel, sağlıkla ve mutlulukla geçireceğimiz bir gün olsun inşallah hatunlarım
günaydınnn kızlarrr çok mutluyum çokkk 2hafta sonra istemeye gelceklerben geçen yıl emsan 199 parça varya onu 1150 liraya almıştım arkadaşımda almıştı o evlendi kullanıyo çok memnunum diyo onada bir bakın bence
hayırlı olsun cnm ay ne heycanlısındır benim elim ayağım birbirine giriyodubende karacadan geçen yıl aldım 1450 liraya
Teşekkürlerr gaso , aminn diyorum güzel duaların içinhayırlı cumalar demeden geçmeyeyim dedim..
Dua kapılarının açık oluduğu, hayırlı, güzel, sağlıkla ve mutlulukla geçireceğimiz bir gün olsun inşallah hatunlarım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahgünaydınnn kızlarrr çok mutluyum çokkk 2hafta sonra istemeye gelceklerben geçen yıl emsan 199 parça varya onu 1150 liraya almıştım arkadaşımda almıştı o evlendi kullanıyo çok memnunum diyo onada bir bakın bence
Eki Görüntüle 312361 bunu istiyorum ya:18:
Aminnn canım benim inşallah, hepimiz güle güle kullanalımne alırsan al güle güle mutlulukla sağlıkla kullan inşallah yavrum benim
yok canım bernardo olması şart değil ama kaliteli ve şık olması şart
iyi uykular tatlımiyi geceler canlarrr
yuppiiiii gülşenim yuppiiiiigünaydınnn canlarımmmmmmm bugün cumaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geçmiş olsunGünaydın kızlar
ne kötü bi haftaydı bu ya
dün doktora gittim catlamayan bir adet yumurtam varmış
dogum kontrol hapına basladım :S
:26:
Markafonide şu tencereler güzelmidir acaba ya fiyatıda iyi acıkcası ama su en kucugun bır buyugu cokmu dıklemeye gıdıyor yayvan olsa daha guzel yemek pişmezmi
http://www.markafoni.com/product/1548763/
günaydın elifcanGünaydın kızlarrr hayırlı cumalar herkese ...
yarın sanırsam alıyorum canım, bi gidip göreyim de, belki yanında çamaşır mak. beğenirsem onu da alırımooo derya eger 900 tl gelecekse bence hıc kacırma al derim özellikleri cok iyimiş
günaydın tatlım,günaydın kızlarr
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben şubatta gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum sizce erkenmibirde şu davetiyeler ne zaman basılcak acaba
yaşasınnnnGünaydın kızlarrrr
yaşasın bugün cuma
Aminnnnn gasommmm aminnnnnnhayırlı cumalar demeden geçmeyeyim dedim..
özümmm günaydınnnnGünaydınlarrrrrrrrrr görüsmeyeli nasılsınız hatunlarrr
ohh ohhh saat 12olmasına 45 dk kaldı, yuppiiiigünaydın kızlar...
yine geçmişi okumuyorum çok zor geliyorr bazı konularda fransız kalıveyeim diyorum ne diyim..
hayır cumalar dualarınız kabul inşallah..