2012' de yazın evlenecekler

Aminnn canım benim inşallah, hepimiz güle güle kullanalım :KK16:
ya bugün nette başka markalara da baktım da, genelde 2 kişilik takımlar, tek hiç görmedim yaa:26:

iyi uykular tatlım :KK54::KK19:

yuppiiiii gülşenim yuppiiiii:KK76:

geçmiş olsun :KK34:
ar yıldızı diosun sanırım, baktım ama marka olarak malını çok iyi bilmiyorum, o yüzden yorum yapamıcam canım, ele alıp bakabilmek lazım... Bir de çok derin tencere sadece çorbalar için iyi, diğer yemeklerde çok derin iyi olmuo ya:26:

günaydın elifcan :KK34: hayırlı cumalar :KK34:

yarın sanırsam alıyorum canım, bi gidip göreyim de, belki yanında çamaşır mak. beğenirsem onu da alırım:KK34:

günaydın tatlım,
kiralamak için biraz erken sanki, ama sen bilirsin yine de, modeli belirledikten sonra pek problem kalmıo ki sen belirlemişsin.. bi de o beğendiğin modelin kiralığını bulabilecek misin tatlım?
davetiyeler de 2 günde basılıyor, dağıtmak desen 1-2 haftayı bulur, o yüzden sen fazla heyecan yapma istersen meleğim ya:KK1:

yaşasınnnn:KK76:

Aminnnnn gasommmm aminnnnnn :KK16::KK16:

özümmm günaydınnnn :KK54:

ohh ohhh saat 12olmasına 45 dk kaldı, yuppiiii :KK9::KK9::KK9::KK76::KK33::KK55:
haydi koltuk bakmayaaaa:KK52:

seviyorum o modelleri ama nedense düğünümde giymek istemiyorum cnm:KK9:ne dengesizce:KK9:

ozaman sen deneyimlisin bu konularda tatlım, senden yapılması gerekenleri öğrenebilirizzz :KK1: ne giydin tatlım tanışmada istemede nişanda bizim nişan evde olcak aile arasında

cnm benim söz ayrı nişan ayrı olmadı bizimde evde oldu tanışma gecesinde pantol ve şık bi bluz kombinlemiştim abartmadım yani:KK9:nişan akşamındada kırmızı elbise giydim:KK12:

seviyorum o modelleri ama nedense düğünümde giymek istemiyorum cnm:KK9:ne dengesizce:KK9:
ben de nişanımda öyle model istiodum, ama sonra kendi nişanlığımı görünce ve giyince vazgeçtim, kaparık diktirdim :KK16: :KK1:
evlilik hazırlıklaerında olur böyle dengesizlikler yani, normaldir tatlım :KK9:

ben de nişanımda öyle model istiodum, ama sonra kendi nişanlığımı görünce ve giyince vazgeçtim, kaparık diktirdim :KK16: :KK1:
evlilik hazırlıklaerında olur böyle dengesizlikler yani, normaldir tatlım :KK9:

ya o kadar çok konuşmaya başladımki hep düğünde şu olcak bu olcak yok şu eksik bu eksik die :KK9:nişanlım illallah etti ne çok konuşuyon die sen böyle değildin die:KK1:

blender seti önerisi isterim 130 tl aşmayacak gri olacak
tost makınesı kettle narenciye bunların hepsı aynı marka olmasa olurmu ?

bu narencıye kullanıslı degılmı yanı bunun haznesı yokmu bardagı koyup doldurucammı ? ha ne dersınız?

ya o kadar çok konuşmaya başladımki hep düğünde şu olcak bu olcak yok şu eksik bu eksik die :KK9:nişanlım illallah etti ne çok konuşuyon die sen böyle değildin die:KK1:
kızz düğün olmadan kaçırma çocuğu, Allah korusun :KK60::KK60:

blender seti önerisi isterim 130 tl aşmayacak gri olacak
tost makınesı kettle narenciye bunların hepsı aynı marka olmasa olurmu ?

bu narencıye kullanıslı degılmı yanı bunun haznesı yokmu bardagı koyup doldurucammı ? ha ne dersınız?
walla benimki arzum, 130 tl yi aşmaz ama gri değil, beyaz. Braun ya da philipsin var grileri sanırsam. Ama çok parçalı istersen 130 tl yi epey aşar:26:
narenciye sıkacağının da bazılarının haznesi olmuyor, direkt bardağa sıkıyor, bunu bilmiyorum :26:

Gecmisi okumana herkese hayirli cumalar diliyorum.

Dün saat aksam 7-8 gibi den sonra foruma giremedim olmadi bi türlü.

günaydın kızlarr:KK55:

arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben şubatta gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum sizce erkenmi:KK9:birde şu davetiyeler ne zaman basılcak acaba:KK15:

Ah ah elimde olsada bende subatta gidebilsem. Daha sonra pahalisacaklar cünkü. Bence iyi edersin.

Davetiyeleri ben nikah tarihi ve gelinlik almaya gittigimde bastircaz cünkü burada ki kolu komsuyada dagitmam gerekecek.

cnm benim söz ayrı nişan ayrı olmadı bizimde evde oldu tanışma gecesinde pantol ve şık bi bluz kombinlemiştim abartmadım yani:KK9:nişan akşamındada kırmızı elbise giydim:KK12:

bizimde söz kesilcek bikaç gün sonrasındada nişan olcak.hepsindede elbise giymeyi düşünüyorum hatta aldım bile isteme ve tanışmada giyceklerimi fikrim değişmezse o zamana kadar onları giycem :KK16:

Cekilis yapildigini duydum ama hangi konuda nerede hic bi fikrim yoktu.
Bugün 'yeni mesajlar'a bakarken '2012 gelinleri...' diye okuyunca 'aaa demek burdaymislar' dedim ve hepsini olmasada bir cok sayfasini okudum :KK37:
Özellikle su yorumdan sonra gercekten bu cekilese katilamadigim icin üzüldügümü belirtmek isterim.:26:

Bu arada ben hepinizi çok seviyorum, bunu da biliosunuz di mi? Nyu ve ben artık "kaç kardeşsin?" die sorduklarında tek demeyeceğiz...
"Biz çok kardeşli kalabalık bir aileyiz" diyeceğiz...
Çok seviyorum hepinizi canım kardeşlerim.. :KK16:

Kalabalik bir ailem olmasina ragmen bu konuda ki kizlar kadar kimsenin basini sisirmedim.
Gerek ceyiz konusunda gerek ileriye yönelik korkularim konusunda gerekse abuk subuk konusmalarim konusunda :KK37:
Bu vesile ile beni dinleyen beni ciddiye alan herkese cok cok tesekkür ederim. Allah razi olsun.

TRde olmadigim icin katilamadim cekilise.
Yanlista anlasilmasin 'hediye alamayacagim' diye degil,
sizler arkadasliktan öte dostluga dogru adim atarken ben ancak pesinizden kosuyor olacagim icin üzülüyorum.:KK55:

Eger kabul ederseniz bir önerim olacak.
Bir cogumuz yaz aylarinda evleniyoruz.
Evlendikten sonra da yine yeniden bir cekilis yapilmasini,
bu sefer de yeni yil niyetine degil de 'yeni yuva' :KK19: niyetine bir cekilis yapilmasini isterim ve öneririm.

Bilmem siz ne dersiniz?

InsaAllah o günleri görmek nasip olur. :nazar:
InsaAllah sizin simdi ki kurdugunuz dostlugun bir parcasida ben olurum o zamana kadar.

En Büyük KK:KK54:

X