2012' de yazın evlenecekler

bende bosch alacaktım sıemens te tanıdık var dıye sıemens e döndüm ama aynı kalıte süperrrrrrrrrrrr ben çok beğenıyorum ıkısını de

buarada yanlış anlaşılma olmasın evlenmedım henuz kullanmadım ama kullananlardan cok duydum. bende o yuzden bu markaları istedim.

Allah razi olsun canlar.
Haber beklemek en zoru.
Eger hakkimda hayirlisi degilse insaAllah hemen olumsuz cevap alirim.

hayirlisi olur insallah hakkinda :) çalismak iyidir hem kafan mesgul olur hemde para biriktirirsin esyalarini rahatca alman için

Kızlarrrr lütfen yardım edin, bosch'un şu bulaşık makinası nasıl sizce?
Eki Görüntüle 311712
güzelmis özellikleri, ben hemen alt sepetinin ayarlanip ayarlanmadigina bakarim tencereler için pratik oluyor ve bunda üsttekinin yüksekliginide ayarliyosun.. nerdeyse sessiz çalisiyor 48dB'yle.. baslatma programi falanda var oooo daha ne olsun :) fiyati ne kadar ? imkanin varsa kaçirma bosch gerçekten kaliteli :)

canım baya özellikliymiş ben arçelikten aldım evdekide beko bi fikrim yok yani :44: ama boch kullanan yada alan arkadaşlara sormak lazım fiyatı nekadar bunun
canım bunun normal fiyatı 1700tl, ama kampanyası var, ankastre set alana bu makina 900 tl fln, tam fiyatını unuttum.. özelliklerden iyi gibi geldi. zaten marka olarak bosch düşünüodum ama model olarak özellik olarak bilemedim, size sorayım dedim..

bende bosch alacaktım sıemens te tanıdık var dıye sıemens e döndüm ama aynı kalıte süperrrrrrrrrrrr ben çok beğenıyorum ıkısını de
bosch siemens aynı zaten

ankastre alacaksanız çookkkkkkk şanslısınız. ben kirada turacağım için alamıtyorum. ancak evlendıkten 2 3 yıl sonra kendı evıme cıkabılırım. Onun için sıemens çelik gövdeli olanlardan alıcam. Ama tabıkı gönlm hep ankastreden yana

ben de sıcak bakıyorum, galiba alacağım bu makinayı teşekkürler yorumun için..

oturacağınız ev belli değil sanırım henüz? benim kuzenim de şimdi taşınıyor, kira yine, ama mutfak dolapları ankastreye uyumluymuş, gitti ankastre set aldı yeni, belki senin de uyar..

ayyyyy canımmmm benimm yaaa o yapraklıyla şu en sondaki modele özellikle bittim kare istiyorum ben zaten.bunların markası ne kuzum ? alıntı yapamadım fotoları görünce atladım kusuruma bakmayın canlarımmmm

evimi döşetiyorum ve mutfak dolaplarımı altı mürdüm üstü beyaz mutfagın yerlerini granit taş normal diğer odalarıda beyaz laminent yaptırmayı istiyorum sizce nasıl olur ?

evet tatlım güzel olurdu

canım bu takım günlük olarak da kullanılır yani çok ağır bi model değil ya, olabilir yani :112:

günaydın canımm .
gasomm bu arada sabah yazacaktım unuttum ben yemek takımlarından şunu en çok beğendim ..
hımm seçimlerin çok zevkli canımm, kuşuumm duy bunlarııı

işte bende bu takımı gerçekten çok beğendimmmm ama takımı gece kuşu bakmıyor muydu ben mi yanlış anadım ki???

aman canlar sağolasınızzzz bekliyorum bakalımmm kuşumuuu
pinkim lavım, gece kuşu arıyo ben onun için koydum resimleri

Günaydiiiiiiin herkese nasilsiniz kizlar :))
Eki Görüntüle 311474 Eki Görüntüle 311472 Eki Görüntüle 311473

çoooook tatliymis yaaaa bu üçü :) erken mi aldim ne
ben de seviyorum bunları :114:

ya deryuşumm, bernardo da bu fincanların teklisi satılıyo muuu? mağazasında dikkatini çekti mi hiç?
sitede yok tekli, ikili var tepsili, o da 60tl, 30-40 olsa tamam da 60 şimdi biraz çok gibi geldi
veya başka bir yerden de olur
bana tekli özel, şık bir fincan takımı lazımm, yani fincanı ve tabağı yanında da minik bir tepsi olabilir
kayınpederime alıcam, o yüzden şık olması lazım.. :114:

inşallah hakkında hayırlısı olsun canımmm

benimde hediyem gelsin mektubumu okumak istiyorum...duygulanmak duygudan duyguya geçmek istiyorum..
ooyyy duygulu arkadaşım beniiimm

hepücüğüü kütahya yavrum, bernardo yok kütahya olabiilir dedin diye şeyettim

teşkür ederim efemm sende emek vermişin baya gasomm ellerine sağlıkkk

Eki Görüntüle 311848

Arkadaşlar Dün Annem bana süpriz yaptı işyerimde posetler var sen alda gel eve gelirken dedi bende işcıkışı gittim almaya birde ne göreyim Çok beğendiğim Tencere takımını almış resmini paylaşıyorum nasıl
Ben cok Mutlu oldum

Merhaba tekrar teş.ederim arkadaşlar. Benim düğünüm de 30 haziranda Allah nasip ederse.. Ama bende ceyiz olarak hiç bişeyimi almadım daha. Sadace mobilyaları ve beyaz eşyaları aldık şimdilik. gün yaklaştıkça daha çok heycanlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…