Kızlarrrr lütfen yardım edin, bosch'un şu bulaşık makinası nasıl sizce?
Eki Görüntüle 311712
Eki Görüntüle 311712
bende bosch alacaktım sıemens te tanıdık var dıye sıemens e döndüm ama aynı kalıte süperrrrrrrrrrrr ben çok beğenıyorum ıkısını de
Allah razi olsun canlar.
Haber beklemek en zoru.
Eger hakkimda hayirlisi degilse insaAllah hemen olumsuz cevap alirim.
güzelmis özellikleri, ben hemen alt sepetinin ayarlanip ayarlanmadigina bakarim tencereler için pratik oluyor ve bunda üsttekinin yüksekliginide ayarliyosun.. nerdeyse sessiz çalisiyor 48dB'yle.. baslatma programi falanda var oooo daha ne olsun :) fiyati ne kadar ? imkanin varsa kaçirma bosch gerçekten kaliteli :)Kızlarrrr lütfen yardım edin, bosch'un şu bulaşık makinası nasıl sizce?
Eki Görüntüle 311712
canım bunun normal fiyatı 1700tl, ama kampanyası var, ankastre set alana bu makina 900 tl fln, tam fiyatını unuttum.. özelliklerden iyi gibi geldi. zaten marka olarak bosch düşünüodum ama model olarak özellik olarak bilemedim, size sorayım dedim..canım baya özellikliymiş ben arçelikten aldım evdekide beko bi fikrim yok yani :44: ama boch kullanan yada alan arkadaşlara sormak lazım fiyatı nekadar bunun
bosch siemens aynı zatenbende bosch alacaktım sıemens te tanıdık var dıye sıemens e döndüm ama aynı kalıte süperrrrrrrrrrrr ben çok beğenıyorum ıkısını de
canım bunun normal fiyatı 1700tl, ama kampanyası var, ankastre set alana bu makina 900 tl fln, tam fiyatını unuttum.. özelliklerden iyi gibi geldi. zaten marka olarak bosch düşünüodum ama model olarak özellik olarak bilemedim, size sorayım dedim..
bosch siemens aynı zaten
ben de sıcak bakıyorum, galiba alacağım bu makinayıhayirlisi olur insallah hakkinda :) çalismak iyidir hem kafan mesgul olur hemde para biriktirirsin esyalarini rahatca alman için
güzelmis özellikleri, ben hemen alt sepetinin ayarlanip ayarlanmadigina bakarim tencereler için pratik oluyor ve bunda üsttekinin yüksekliginide ayarliyosun.. nerdeyse sessiz çalisiyor 48dB'yle.. baslatma programi falanda var oooo daha ne olsun :) fiyati ne kadar ? imkanin varsa kaçirma bosch gerçekten kaliteli :)
oturacağınız ev belli değil sanırım henüz? benim kuzenim de şimdi taşınıyor, kira yine, ama mutfak dolapları ankastreye uyumluymuş, gitti ankastre set aldı yeni, belki senin de uyar..ankastre alacaksanız çookkkkkkk şanslısınız. ben kirada turacağım için alamıtyorum. ancak evlendıkten 2 3 yıl sonra kendı evıme cıkabılırım. Onun için sıemens çelik gövdeli olanlardan alıcam. Ama tabıkı gönlm hep ankastreden yana
Kargomu gönderdimm... veeeeee kargom da gelmişşşşş
kuşuumm buyur bakalım
hem klasiklerinden hem de modernlerinden çeşit çeşit beğendim kaydettim resimleri, seç beğen al
bir göz gezdir bakalım, alternatifleri azaltalım sonra da..
97 parçalar,
Eki Görüntüle 311450 Eki Görüntüle 311451
87parçalar
Eki Görüntüle 311452 Eki Görüntüle 311453 Eki Görüntüle 311454 Eki Görüntüle 311456
85 parçalar
Eki Görüntüle 311458 Eki Görüntüle 311459 Eki Görüntüle 311460 Eki Görüntüle 311461 Eki Görüntüle 311462 Eki Görüntüle 311463 Eki Görüntüle 311464 Eki Görüntüle 311465 Eki Görüntüle 311466 Eki Görüntüle 311467
82 parçalar-ben bunları çok seviyorum, özellikle mor gümüş yapraklıyı..
Eki Görüntüle 311468 Eki Görüntüle 311469 Eki Görüntüle 311470 Eki Görüntüle 311471 Eki Görüntüle 311472 Eki Görüntüle 311473 Eki Görüntüle 311474 Eki Görüntüle 311475
evet tatlım güzel olurdu1+1 i süpürmek çok da zor olmasa gerek yavyuşum yayaaa keşke sen bursadayken tanışıyor olsaydık , ne güzel olurdu
en çok beğendiklerimi bıraktım ben de, bide benimki de en sondaki morlu grili yuvarlak olan... ama acaba onları günlük kullanıp da karelerden mi alsam misafirlik diorum:26:
Eki Görüntüle 311643
işte benimki de o yolcum bayılarak almıştım.. şimdi bernardoda taşlı suplalar gördüm, gümüş, onlardan almayı düşünüyorum altına, ya da yeni bi yemek takımı.. kararsızım:26: bu arada günaydınlar
hımm seçimlerin çok zevkli canımm, kuşuumm duy bunlarıııgünaydın canımm .
gasomm bu arada sabah yazacaktım unuttum ben yemek takımlarından şunu en çok beğendim ..
pinkim lavım, gece kuşu arıyo ben onun için koydum resimleriişte bende bu takımı gerçekten çok beğendimmmm ama takımı gece kuşu bakmıyor muydu ben mi yanlış anadım ki???
aman canlar sağolasınızzzz bekliyorum bakalımmm kuşumuuu
ben de seviyorum bunları :114:Günaydiiiiiiin herkese nasilsiniz kizlar :))
Eki Görüntüle 311474 Eki Görüntüle 311472 Eki Görüntüle 311473
çoooook tatliymis yaaaa bu üçü :) erken mi aldim ne
ya deryuşumm, bernardo da bu fincanların teklisi satılıyo muuu? mağazasında dikkatini çekti mi hiç?Eki Görüntüle 311688
yolcu, işte bu fincan
inşallah hakkında hayırlısı olsun canımmmKizlar sizden dua rica ediyorum.
Az önce is kurdan bi mail geldi.
3 aylik haftada 40 saat lik PC basinda bir is icin basvuruda bulundum.
Benim icin tam ideal olan bir is cünkü 3 ay bana yeter de artar.
Allah rizasi icin olumlu bir cevap almam icin dua edermisiniz.
:26:
ooyyy duygulu arkadaşım beniiimmbenimde hediyem gelsin mektubumu okumak istiyorum...duygulanmak duygudan duyguya geçmek istiyorum..
Eki Görüntüle 311712
ayyyyy canımmmm benimm yaaa o yapraklıyla şu en sondaki modele özellikle bittim kare istiyorum ben zaten.bunların markası ne kuzum ? alıntı yapamadım fotoları görünce atladım kusuruma bakmayın canlarımmmm
evet tatlım güzel olurdu
canım bu takım günlük olarak da kullanılır yani çok ağır bi model değil ya, olabilir yani :112:
hımm seçimlerin çok zevkli canımm, kuşuumm duy bunlarııı
pinkim lavım, gece kuşu arıyo ben onun için koydum resimleri
ben de seviyorum bunları :114:
ya deryuşumm, bernardo da bu fincanların teklisi satılıyo muuu? mağazasında dikkatini çekti mi hiç?
sitede yok tekli, ikili var tepsili, o da 60tl, 30-40 olsa tamam da 60 şimdi biraz çok gibi geldi
veya başka bir yerden de olur
bana tekli özel, şık bir fincan takımı lazımm, yani fincanı ve tabağı yanında da minik bir tepsi olabilir
kayınpederime alıcam, o yüzden şık olması lazım.. :114:
inşallah hakkında hayırlısı olsun canımmm
ooyyy duygulu arkadaşım beniiimm