2012' de yazın evlenecekler

arkadaşlar bu yemek takımı konusunun açılması çok iyi oldu bende daha almadım gasoline çok teşekkür ederiz resimler için bizde arada faydalandık:) ben bişey sormak istiyorum günlük yemek takımı 6 kişilik mi olsa iyi olur yoksa oda 12 kişilik mi olsa daha işimize yarar

Eki Görüntüle 311919 $MakeThumbnail.aspx.jpeg $MakeThumbnail.aspx.jpeg $v.jpeg

yasel canim o senin zevkine bagli..

Benim takimimda sadeydi aslinda..

Ceyiz topicimde bak istersen..

Bence gayet hoslar.. Ki ben cok begendim cünkü abartiyi sevmem :)

yemek takımım kare değil ama desenleri böyle su takımıyla aynı. geçen senenin modeli belki hoşuna gidebilir :)

Eklentiler

• $12-kişilik-cam-bardak-seti-1.jpg
    $12-kişilik-cam-bardak-seti-1.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $KARACA-PORSELEN-84-PARCA-YEMEK-TAKIMI-8054__34960822_0.jpg
    $KARACA-PORSELEN-84-PARCA-YEMEK-TAKIMI-8054__34960822_0.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
ayyyyy canımmmm benimm yaaa o yapraklıyla şu en sondaki modele özellikle bittim kare istiyorum ben zaten.bunların markası ne kuzum ? alıntı yapamadım fotoları görünce atladım kusuruma bakmayın canlarımmmm
işte işte o en sonuncusu benimkisinden nerom :KK16:

evet tatlım güzel olurdu :KK16:

canım bu takım günlük olarak da kullanılır yani çok ağır bi model değil ya, olabilir yani :112:

hımm seçimlerin çok zevkli canımm, kuşuumm duy bunlarııı :KK52:

pinkim lavım, gece kuşu arıyo ben onun için koydum resimleri :KK8::KK8:

ben de seviyorum bunları :114:

ya deryuşumm, bernardo da bu fincanların teklisi satılıyo muuu? mağazasında dikkatini çekti mi hiç?
sitede yok tekli, ikili var tepsili, o da 60tl, 30-40 olsa tamam da 60 şimdi biraz çok gibi geldi
veya başka bir yerden de olur
bana tekli özel, şık bir fincan takımı lazımm, yani fincanı ve tabağı yanında da minik bir tepsi olabilir
kayınpederime alıcam, o yüzden şık olması lazım.. :114:

inşallah hakkında hayırlısı olsun canımmm :KK70:

ooyyy duygulu arkadaşım beniiimm :KK16::KK16:
walla tatlım tekli görmedim, ama görürsem haber veriyim, illa bernardo olması gerekmio di mi ?

canım ben çok beğendim, variospeed i, yarım yükü, yük sensörü, erteleme seçeneği, ayarlanabilir sepet, eco programları falan çok iyi, bu o bahsettiğin ankastre mi?

ayy ayy heyecanlandım bak yawyum, ayırttım, alıcam galiba cumartesi, çok sağol tatlım benim, senden duymak daha bi yüreklendirdi walla :KK54:

Merhaba tekrar teş.ederim arkadaşlar. Benim düğünüm de 30 haziranda Allah nasip ederse.. Ama bende ceyiz olarak hiç bişeyimi almadım daha. Sadace mobilyaları ve beyaz eşyaları aldık şimdilik. gün yaklaştıkça daha çok heycanlanıyorum...

aynı gün düğünümüzz :))

yasel canim o senin zevkine bagli..

Benim takimimda sadeydi aslinda..

Ceyiz topicimde bak istersen..

Bence gayet hoslar.. Ki ben cok begendim cünkü abartiyi sevmem :)

beğenmene sevindim bende hem hayatı sade yaşamayı seviyorum hemde çeyizimi hep sade aldım senin topiğine daha öncede bakmıştım canım ama şimdi bir kez daha bakayım:)

işte işte o en sonuncusu benimkisinden nerom :KK16:

walla tatlım tekli görmedim, ama görürsem haber veriyim, illa bernardo olması gerekmio di mi ?

ayy ayy heyecanlandım bak yawyum, ayırttım, alıcam galiba cumartesi, çok sağol tatlım benim, senden duymak daha bi yüreklendirdi walla :KK54:
:KK16::KK16::KK16: ne alırsan al güle güle mutlulukla sağlıkla kullan inşallah yavrum benim :KK16::KK16:

yok canım bernardo olması şart değil ama kaliteli ve şık olması şart :KK1::KK1::KK1:

teşkür ederim efemm :KK17::KK17: sende emek vermişin baya gasomm ellerine sağlıkkk :KK16::KK16:
ne demek elifim :KK16:

arkadaşlar bu yemek takımı konusunun açılması çok iyi oldu bende daha almadım gasoline çok teşekkür ederiz resimler için bizde arada faydalandık:) ben bişey sormak istiyorum günlük yemek takımı 6 kişilik mi olsa iyi olur yoksa oda 12 kişilik mi olsa daha işimize yarar
rica ederim :112:

Bana hedıye gönderen yavruş nerüye hangı kargoyla gönderdıgını yazabılırmı ben ev adres vermedım dershanem oldugundan evde bulması bıraz zor o yuzden merkez kargo demıstım ona göre kargoya gıdıcem canlarım :KK70:
Muhtemelen ptt kargodur ben öyle demıstım ama hanı belkıde ptt sıze uzaktır mn,yurt içi kargoyla falan göndermıs olabılır bende ona göre hangı kargoya gıdıcegımı bıleyım didim :KK1:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 311919 Eki Görüntüle 311920 Eki Görüntüle 311921 Eki Görüntüle 311922

Arkadaşlar Dün Annem bana süpriz yaptı işyerimde posetler var sen alda gel eve gelirken dedi bende işcıkışı gittim almaya birde ne göreyim Çok beğendiğim Tencere takımını almış resmini paylaşıyorum nasıl
Ben cok Mutlu oldum
Gülerek yemeklerini pişir=)
Merhaba tekrar teş.ederim arkadaşlar. Benim düğünüm de 30 haziranda Allah nasip ederse.. Ama bende ceyiz olarak hiç bişeyimi almadım daha. Sadace mobilyaları ve beyaz eşyaları aldık şimdilik. gün yaklaştıkça daha çok heycanlanıyorum...

Mutluluklar dilerim.
Olsun yınede baya bısey almıssın:nazar: Gülerek kullan:KK34:

Günaydın kızlar
ne kötü bi haftaydı bu ya
dün doktora gittim catlamayan bir adet yumurtam varmış
dogum kontrol hapına basladım :S
:26: :KK25:
Markafonide şu tencereler güzelmidir acaba ya fiyatıda iyi acıkcası ama su en kucugun bır buyugu cokmu dıklemeye gıdıyor yayvan olsa daha guzel yemek pişmezmi
http://www.markafoni.com/product/1548763/

:KK1::KK1:

Ya canım ben sevmiyorum davul zurna flan tmam kapının önünde çaldırsınlar karışmıyorum hevesleri var madem ama salonda istemiyorum bide ilk gelin olcam ya önüne gelen davul çaldırmak istiyo erkek tarafından düşünsenize beş on tane davulcu oluyomuş :KK1: ben sinir krizi geçiririm herhal diyomki zaten benimkine ben gelmem siz gider oynarsınız diye :KK52::KK52:
Kapının önündede davul zurna böyle bi duygusallık yaratıyo bence ama düğün salonunda davul zurna boguluyor resmen ben sevmıyorum davullu dugunlerı
Kızlarrrr lütfen yardım edin, bosch'un şu bulaşık makinası nasıl sizce?
Eki Görüntüle 311712
ooo derya eger 900 tl gelecekse bence hıc kacırma al derim özellikleri cok iyimiş

hepücüğüü kütahya yavrum, bernardo yok kütahya olabiilir dedin diye şeyettim :KK16::KK16:
Gaso, ben yazmayı unutmuştum ben en cok ama en cok lilalı olanı begendim :KK52:
Elif hayırlı cumalar olsun canım

günaydın kızlarr:KK55:

arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben şubatta gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum sizce erkenmi:KK9:birde şu davetiyeler ne zaman basılcak acaba:KK15:

Kapının önündede davul zurna böyle bi duygusallık yaratıyo bence ama düğün salonunda davul zurna boguluyor resmen ben sevmıyorum davullu dugunlerı

ooo derya eger 900 tl gelecekse bence hıc kacırma al derim özellikleri cok iyimiş

Gaso, ben yazmayı unutmuştum ben en cok ama en cok lilalı olanı begendim :KK52:
Elif hayırlı cumalar olsun canım

kapının önünde evet dediğin gibi oluyo canım ama salonda :KK20::KK20:

Saol canım sanada hayırlı cumalar olsun geçmiş olsun bu arada dikkat et

X