- 31 Mart 2011
- 837
- 2
canım yicek bişiler hazırlıorum o yüsden baharatlı patatessssssssss
offf süper ya afiyet olsun canım benim. bense hala açım. akşamları yemek yememeye çalışıyorum kuzum ya. meyva ile doymuyorki karnım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yicek bişiler hazırlıorum o yüsden baharatlı patatessssssssss
şiişşştt piişşşttt yedin mi kıızz :26:Kızlar markete gidiyorum bişi isteyen var mı benim yine çikolata krizim tuttu da
offf süper ya afiyet olsun canım benim. bense hala açım. akşamları yemek yememeye çalışıyorum kuzum ya. meyva ile doymuyorki karnım
kız hiç yememezlik yapmaa, hafif sebze mebze bişeyler ye bari az da olsa
meyveyle doyar mı hiç insanın göbüşü kıızzz
canım diyettemisinn
biraz akşamları yememek içinde çaba sarf ediyorum. ama 1 kilo verdim h.sonundan bu yana. gelinliğin içinde güzel gözükeyim. hee bu arada
sporumuda ihmal etmiyorum 13 kat merdiven çıkıyorum veee tabi ki yürüyüş:82:
şiişşştt piişşşttt yedin mi kıızz :26:
bitti miiii :26:
biraz akşamları yememek içinde çaba sarf ediyorum. ama 1 kilo verdim h.sonundan bu yana. gelinliğin içinde güzel gözükeyim. hee bu arada
sporumuda ihmal etmiyorum 13 kat merdiven çıkıyorum veee tabi ki yürüyüş:82:
Bittiiiiiiii bittiiiiiii kiiiiiiii
oohh marifetmiş gibi söylüyo bi dee bak ne hale geldim ben çikületasızlıktan
merhabalar kızlar... iyi akşamlar...bir kaç sorum var,aklıma takılan ve en iyisi sizlere sorayım dedim.
başka bir şehire gelin gidecekler ya da gitmiş tanıdıkları olan gelin adaylarımız işte sorularıma başlıyorum
1)Kızlar gelin alıcısı olayı yapacak mısınız,yapacaksanız ya da yapmış tanıdığı olan varsa,nasıl yapıldı?başka bir şehire giderken gelinlikle mi çıkmalı kız evden,böyle bir kural var mı?
2)Kınamda gelinlik giyip giymemeye henüz karar vermedim ama davetiyeye nasıl yazacağım,çünkü birçok akrabam erkek tarafının şehrindeki düğüne gelemeyebilir,İstanbuldaki düğün diye mi belirtmem lazım;eğer gelinlik giyersem,bir de tek kına bile olsa erkeklerde gelecek,bunu nasıl belirtebilirim davetiyede?
Şimdiden çok sağolun hatunlar...Bana fikir verebilirseniz çooook sevinirim!
merhabalar kızlar... iyi akşamlar...bir kaç sorum var,aklıma takılan ve en iyisi sizlere sorayım dedim.
başka bir şehire gelin gidecekler ya da gitmiş tanıdıkları olan gelin adaylarımız işte sorularıma başlıyorum
1)Kızlar gelin alıcısı olayı yapacak mısınız,yapacaksanız ya da yapmış tanıdığı olan varsa,nasıl yapıldı?başka bir şehire giderken gelinlikle mi çıkmalı kız evden,böyle bir kural var mı?
2)Kınamda gelinlik giyip giymemeye henüz karar vermedim ama davetiyeye nasıl yazacağım,çünkü birçok akrabam erkek tarafının şehrindeki düğüne gelemeyebilir,İstanbuldaki düğün diye mi belirtmem lazım;eğer gelinlik giyersem,bir de tek kına bile olsa erkeklerde gelecek,bunu nasıl belirtebilirim davetiyede?
kızlar aşkımmmm aradı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. bana dediki gel gör beni aşk neyledi neyden dinle aşkım dedi. ben dedi bunu dinleyip dinleyip ağlıyorum. Seni Çok Seviyorum. dedi. Bu bizim şarkımız. Alnından öpüyorum dedi ve kapattı
canım sağol almış kadar oldunAnammmmmmmm çikületa mı istiyonnnn alayım ben sana en fıstıklısındannnnn
ay ne içten, ne samimi.. ben de ağlarım ama bak şimdiikızlar aşkımmmm aradı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. bana dediki gel gör beni aşk neyledi neyden dinle aşkım dedi. ben dedi bunu dinleyip dinleyip ağlıyorum. Seni Çok Seviyorum. dedi. Bu bizim şarkımız. Alnından öpüyorum dedi ve kapattı
yok canımcım denizcicanım askermiydi senin nişanlın:26::26:
beni de ağlattı kerata amin canım amin allah nazarlardan saklasın. herkes sevdiğiyle mutlu olsun
ay ne içten, ne samimi.. ben de ağlarım ama bak şimdii
nazar değmesin sevginize, muhabbetinize, daim olsun inş.