2012' de yazın evlenecekler

sağol canım benim ya evet aslında yorgunum ama dinç hissediyorum. nasıl oluyorsa:26: bende anlamadım zeytinlik zeytin ağacı kelebek falan işin içinden çıkamadım canımcım ya.:26: geçmişe bir bakayım diyorum ama sayfalar bir garip net yavaş sanırım:84::84::84:
aydınlatın beni nooolllluuuuuurrrrrrrrrrrrr

kızlar benım acil cıkmam gerek hepınızı optum ayrı ayrı
görüşürüz şekerlerim

görüşürüz canım kendine iyi bak

aslında nezleyim bütün gün evden çıkmadım paşamı qörmedim ama yinede garip bi huzur var içimde sanırım burda sohbet iyiydi o yüsden..

oyyyy geçmiş olsun kuzum yaaa. aman dikkat et havalar tepe taklak yapacak cinsten.:94::94:

Sağol canımmm
İyiyim canım sen nasılsın

iyiyim tatlım nasıl olsun. işten geldim bende. sohbetinizi öyledim yaww buraya gelince özlem, yokluk,acı biraz unutuyorum.:97:

al canım al hiç olmadı paşanla beraber ikiniz aynı tabaktan yersiniz başbaşa kahvaltılarınızda değerlendirirsin
dimi kııııızzz

Karnımı doyurup geldimm
afiyet olsuunn
sözüm meclisten dışarı, ben de aç ayı oynamaz deyip gittim göbüşümü doyurdum geldim

yok yok kafan karışmasın
şu dar ince uzun veya ince şekilli yeni moda zeytinlikler var ya, onlardan birkaç resim koymuştum, bunlardan aliyim dimi kızlar dedim, onlar da al dediler, ben de hemen ikna oldum tabi

bi de servis tabakları resimleri koydum, bitanesi de kelebek şeklindeydi, bir de bu tarz şeyler almayı istiyorum demiştim, nyu bayıldı, ama ben nerde satıldığını bilmiyodum, sonra rosacım yetişti bernardonun ürünü olduğunu söyledi (hatun geçen hafta bernardonun full setini almıştı ya :76:), öylelikle o meseleyi de çözüme kavuşturduk

işte böyle yani

kızlar benım acil cıkmam gerek hepınızı optum ayrı ayrı
görüşürüz şekerlerim
örüşürüz şekeerr muck

aslında nezleyim bütün gün evden çıkmadım paşamı qörmedim ama yinede garip bi huzur var içimde sanırım burda sohbet iyiydi o yüsden..
muucckk
dikkat et sen de kendine yavru kuş :)

Son düzenleme:

yok kıız silmedim, sen görememişsin kuzucum
zaten silinmiyo da artık, eskiden siliniyodu ben o yüzden diyodum ki silicem ama site kurallarını değiştirmiş,silinemiyo artık resimler

sağol canım alıcam inşallah

hımm benim nette herhalde birşey var. ben hiç kural bilmem ki uygulamamada

rosaa yine ses çıkmıyor senden ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…