Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canımcım nasılsın?
oy kıyamam yorgunsundur da şimdi, ay kendi halimi hatırladıımm, Allah yardım etsin çalışanlara da yaa
biz de iyilik güzellik nolsun, kelebekli servis tabakları, değişik şekilli servis tabakları, bernardo set kampanyası, yeni hatunlarla tanışma falan derken geçti işte bugün de
Karnımı doyurup geldimm
hoşbulduk canımcım nasılsın?
afiyet olsun çılgın gelin nasılsın?
kızlar benım acil cıkmam gerek hepınızı optum ayrı ayrı
görüşürüz şekerlerim
aslında nezleyim bütün gün evden çıkmadım paşamı qörmedim ama yinede garip bi huzur var içimde sanırım burda sohbet iyiydi o yüsden..
Sağol canımmm
İyiyim canım sen nasılsın
dimi kııııızzzal canım al hiç olmadı paşanla beraber ikiniz aynı tabaktan yersiniz başbaşa kahvaltılarınızda değerlendirirsin
afiyet olsuunnKarnımı doyurup geldimm
yok yok kafan karışmasınsağol canım benim ya evet aslında yorgunum ama dinç hissediyorum. nasıl oluyorsa:26: bende anlamadım zeytinlik zeytin ağacı kelebek falan işin içinden çıkamadım canımcım ya.:26: geçmişe bir bakayım diyorum ama sayfalar bir garip net yavaş sanırım:84::84::84:
aydınlatın beni nooolllluuuuuurrrrrrrrrrrrr
örüşürüz şekeerr muckkızlar benım acil cıkmam gerek hepınızı optum ayrı ayrı
görüşürüz şekerlerim
muucckkaslında nezleyim bütün gün evden çıkmadım paşamı qörmedim ama yinede garip bi huzur var içimde sanırım burda sohbet iyiydi o yüsden..
iyiyim tatlım nasıl olsun. işten geldim bende. sohbetinizi öyledim yaww buraya gelince özlem, yokluk,acı biraz unutuyorum.:97:
afiyet olsuunn
sözüm meclisten dışarı, ben de aç ayı oynamaz deyip gittim göbüşümü doyurdum geldim
muucckk
dikkat et sen de kendine yavru kuş :)
yok yok kafan karışmasın
şu dar ince uzun veya ince şekilli yeni moda zeytinlikler var ya, onlardan birkaç resim koymuştum, bunlardan aliyim dimi kızlar dedim, onlar da al dediler, ben de hemen ikna oldum tabi
bi de servis tabakları resimleri koydum, bitanesi de kelebek şeklindeydi, bir de bu tarz şeyler almayı istiyorum demiştim, nyu bayıldı, ama ben nerde satıldığını bilmiyodum, sonra rosacım yetişti bernardonun ürünü olduğunu söyledi (hatun geçen hafta bernardonun full setini almıştı ya :76:), öylelikle o meseleyi de çözüme kavuşturduk
işte böyle yani
hımm anladım. ben biraz geriye gittim ama rosanın çok şirin çok güzel kelebekli setinden başka göremedim ama sende hemencik siliyorsun
neyse herşeyin içine sinerek çok güzel olsun. paşanla güzel günlerde kullanırsınız canımcım
Oyyy canımm benimmmm deme öyle yaaa
tamam demem
hımm anladım. ben biraz geriye gittim ama rosanın çok şirin çok güzel kelebekli setinden başka göremedim ama sende hemencik siliyorsun
neyse herşeyin içine sinerek çok güzel olsun. paşanla güzel günlerde kullanırsınız canımcım
tamam demem
yok kıız silmedim, sen görememişsin kuzucum
zaten silinmiyo da artık, eskiden siliniyodu ben o yüzden diyodum ki silicem ama site kurallarını değiştirmiş,silinemiyo artık resimler
sağol canım alıcam inşallah
Kızlar markete gidiyorum bişi isteyen var mı benim yine çikolata krizim tuttu da
rosaa yine ses çıkmıyor senden ama