2012' de yazın evlenecekler

nasıl bi yeri varmış roziş merak ettim wallahi:KK9::KK9::KK9:
ne bilem gıı :KK9: benim haberim olmadan yer etmiş içimde herhalde ilk çeyiz alışverişimi ordan aldım ya hatta her şeyimi ordan aldım yer etmekle kalmadı mutfağa oturdu Bernardo:KK9:

rosam bayıldımmm ama ama çok güzellerr :KK16::KK16: :KK9::KK9:
mersi canımmm :KK9: napıosun sen ayol hiç görmüom senii facede macede:KK6:
evet özel günlüklerin çok şıkmışş epey pahalılar bunlar
bide bu günlüklerini bende gördüm bernardada buda cok pğastel güzel geldi bana
inşalalh daha karar değiştirmem canım sende güle güle kullann canım

çok seviorum ben günlüklerimi pastel renkli evet, sadece kuş var bi tane saks mavisi o canlılık katmışşş.ben kampanyadan yararlanmıştım tüm mutfak ürünlerim neredeyse.2000 liraya almıştım.

Son düzenleme:
Lavantacım divan mobilyanın sitesine baktım da, gönende görünmüyor maalesef...
Koltuklar da bunlardı sanırsam, nasıl sence?

Eki Görüntüle 310115 Eki Görüntüle 310116 Eki Görüntüle 310117

cnm benim ellerine sağlık uğraştın..alttaki güzemiş farklı renle daha hoş olur ama yatak oluyormu ilmiyorum..,

bellonanın beğendim bi tane suena takım 3900 tl fiyatı çok fahalı

birde berke mobilyaya baktım ordada yatak odası ve koltuk beğendim gibi bakalım düğüne 2 ay kala işten çıkıcam ve hem ev tutulcak hemde mobilya için bakıcaz..acaba mobilya almak için 2 ay geçmi önceden alsam sanki böyle kararım değişicek pişman olucak gibi hissediyorum off şu kararsızlığım beni öldürecek

bernarda sürekli indirim yapıyormuki rosaa; bernardoya göre cok cok iyiye almışssın
bide essenşin tencerelerini kullanan varmı ?
Benim en zorlanacagım şey tencere alımı olacak fazla kafa yoruyorum buna

nasıl bi yeri varmış roziş merak ettim wallahi:KK9::KK9::KK9:
ne bilem gıı :KK9: benim haberim olmadan yer etmiş içimde herhalde ilk çeyiz alışverişimi ordan aldım ya hatta her şeyimi ordan aldım yer etmekle kalmadı mutfağa oturdu Bernardo:KK9:

çok seviorum ben günlüklerimi pastel renkli evet, sadece kuş var bi tane saks mavisi o canlılık katmışşş.ben kampanyadan yararlanmıştım tüm mutfak ürünlerim neredeyse.2000 liraya almıştım.

napim şekerim face yasaklı şişşt aramızda ben ogün açıp accık kaçamak yaptıydımdı :KK1::KK1::KK1: kapattım yine :KK5::KK5:

bernarda sürekli indirim yapıyormuki rosaa; bernardoya göre cok cok iyiye almışssın
bide essenşin tencerelerini kullanan varmı ?
Benim en zorlanacagım şey tencere alımı olacak fazla kafa yoruyorum buna

ben rastgele gezerken elime bi kağıt tutuşturdular valla şöyle bi inceledim mantıklı geldi.kalitesini çok fazlada araştırmadım ama sonradan memnun olanları okudum iyiki almışım.herhangi bi parçam kırılırsa çatlarsa ömrümün sonuna kadar gidip tamamlama hakkım var çokta ilgililer taksit günlerim geçio bazen aramıolar bilee..çelik tencerelerimi ordan aldım teflon tencerelerimde KRC Domino serisi aldım Esseden tencere almadım ama Essede sorun yaşıycanı sanmıyorum başka ürünlerim var Esseden aldığım.

kuzularıııım nasılsınız akalım geçmiş çok kabarık bakamıyom varmı bi ekşın:KK1::KK1::KK1:
rosam bayıldım gülü gülü kullan :21::21:

ben rastgele gezerken elime bi kağıt tutuşturdular valla şöyle bi inceledim mantıklı geldi.kalitesini çok fazlada araştırmadım ama sonradan memnun olanları okudum iyiki almışım.herhangi bi parçam kırılırsa çatlarsa ömrümün sonuna kadar gidip tamamlama hakkım var çokta ilgililer taksit günlerim geçio bazen aramıolar bilee..çelik tencerelerimi ordan aldım teflon tencerelerimde KRC Domino serisi aldım Esseden tencere almadım ama Essede sorun yaşıycanı sanmıyorum başka ürünlerim var Esseden aldığım.

senetle alınabiliyormu ya öyle alınıyorsa bende kk limitimi oraya baglamak ıstemem 2-3 taksıt yapayım dıyorum
bernardonun desenlerı fılan gerçekten cok şık ve değişik geliyor bana eger ındırıme düşmeseydi ben bişeycik alamazdım herhalde :KK53:

bu arada bernardo hakkında ufffacık bi özet geçiyim kardeşimin tüüüüüm çeyizi bernardodan bnde isterdim ama o dönem yoktu para:KK31::KK31:
süper modeller var ve inanılmaz kaliteliler ayrıca garantileri sonradan başlatılıyo veeeee koli açılmadığı sürece kullanılmak için o dönemin herhangi bi ürünüyle değiştirebiliniyo:21::21:

kuzularıııım nasılsınız akalım geçmiş çok kabarık bakamıyom varmı bi ekşın:KK1::KK1::KK1:

iyizz bidenemmm sen nasılsınnn geçmişte pinkim lovemm sınavını geçti,lavantamm hedayesini hazırladı eniştemizin kendine çok cici birde pijama almışş, yolcumm hazılıklarını sıkı bi şekile devam ediyo
yeniden doğdum çeyizine eşya almışş öle yanee kaçırdığım atladığım bişe varsa kudura bakmyın lütfen yavruşlarr :KK1::KK1::KK1:

iyizz bidenemmm sen nasılsınnn geçmişte pinkim lovemm sınavını geçti,lavantamm hedayesini hazırladı eniştemizin kendine çok cici birde pijama almışş, yolcumm hazılıklarını sıkı bi şekile devam ediyo
yeniden doğdum çeyizine eşya almışş öle yanee kaçırdığım atladığım bişe varsa kudura bakmyın lütfen yavruşlarr :KK1::KK1::KK1:

ayyy çok güsel haberler bunlar yaaa:21::21:
bn ingilizce çalışmamı hızlandırdığım için giremiyorum pek ama hep aklımdasınız kuzularımmm:KK16:

ehehe güle güle kullan canım benim... ben de severim bernardoyu :KK1:

cnm benim ellerine sağlık uğraştın..alttaki güzemiş farklı renle daha hoş olur ama yatak oluyormu ilmiyorum..,

bellonanın beğendim bi tane suena takım 3900 tl fiyatı çok fahalı

birde berke mobilyaya baktım ordada yatak odası ve koltuk beğendim gibi bakalım düğüne 2 ay kala işten çıkıcam ve hem ev tutulcak hemde mobilya için bakıcaz..acaba mobilya almak için 2 ay geçmi önceden alsam sanki böyle kararım değişicek pişman olucak gibi hissediyorum off şu kararsızlığım beni öldürecek
walla üstteki ikisi yatak oluo da, alttakini bilmiyorum canım:26:
kuzuuumm :KK54:

saol yawrıımm sen yenimi gördün:KK51:
senetle alınabiliyormu ya öyle alınıyorsa bende kk limitimi oraya baglamak ıstemem 2-3 taksıt yapayım dıyorum
bernardonun desenlerı fılan gerçekten cok şık ve değişik geliyor bana eger ındırıme düşmeseydi ben bişeycik alamazdım herhalde :KK53:

ben senetle aldım böyle bi şansım vardı kartın limitini harcamasdım zaten peşin alıcaktım daha doğrusu az kart az peşin die düşündüm her neyse iştee onlar dedi senet yapabiliris koılaylık olsun die :KK9::KK9:

kızzlarr hedayelerimizi ne zman kargo yapıyoruzzzzz bilgiisii olan varmı ona göre donn işini hızlandırmam gerekk diğer topikte kimsecikler yokk oyüzden buraya dalıverdimm pat diye kusuruma bakmayınn :KK1::KK1:

kızzlarr hedayelerimizi ne zman kargo yapıyoruzzzzz bilgiisii olan varmı ona göre donn işini hızlandırmam gerekk diğer topikte kimsecikler yokk oyüzden buraya dalıverdimm pat diye kusuruma bakmayınn :KK1::KK1:

2 veya 3 kişi perşembe vercek bende çarşamba kuzum en son gün perşembe işte:26:

kargoya verme işi perşembe son tatlım... ben bu gece mektup yazıp yarın kargoya vereceğim:44:

Kızlar hepinize iyi akşamlar, ben yavaştan çıkıyorum... (ama sadece buradan, tlfdan devam yani :KK1: )
Hepinizi öptüm :KK54:

rosa ve yenidendogum aldiklarnizi güle güle kullanin :) :nazar:

derya canim lila hayrani oldugum icin paylastigin ilk takima bayildim :) benim günlük oturma odamda mürdüm beyaz :) :KK17:

lavanta hediye paketin cok güzel olmus :) :nazar:

benimde ablam persembe TRye ucuyor nisanlima bi hediye göndermek istiyorum ama fikirsizim :KK43: :26:

lamelifim seneye tektasimi isterim tarih fark etmez ne zaman gönderirsen gönder :KK51::KK9:

nisanlim is cikisi tefalin su tek kasikli fritözünu sormus bir litre olani 500TL bi bucuk litre olani 550TL :KK53:

bizde dedik ki simdilik kalsin dügünden sonra taksitle aliriz dedik.. daha mantikli olacak..

bu arada mürside uysaldan kadin ilmihali kitabini taniyan var mi?

bugün kendime aldigim bi kac bisey vardi onlar geldi ceyiz topicimde görmek isteyenler görebilirler :)

Son düzenleme:
kızlar selamm,bu başlık kaçıncı sayfada böyle iyi kaynatmışsınız:)bende temmuz geliniyim.geçen ay nişanlandım.şimdilik düğün yeri tutuldu başka bir şey yapmadık daha:)siz ne aşamalardasınız biz hiçbir şey bilmiyoruz ailelerde bilmiyor allaha emanet yapıyoruz bişeyler:) :KK9:

X