2012' de yazın evlenecekler

pijaman çok tatlı kıızz, pembiş pembiş, yakışır sana pembişler heee
ayrıca paketin de gayet güzel olmuş canım yaa, hem de elemeği daha ne olsun :114:

canım sen istanbulda alıcaksın nasılsa mobilyaları dimi? yani burada istemeyeceğin kadar çok çeşit görürsün zaten
hatta bu kadar şeyin arasında ben nasıl karar vericem diye pişman bile olabilirsin burada baktığına
gönlüne göre bulucaksın canım benim inş., hem rengi güzel hem modeli güzel hem yataklı oohhh mis

ooyy ben senin günlük takımı görmemişiim, ben çok seviyorum bu takımı çok tatlı yavrum yaa
güle güle güzel günlerde tatlı sofralarda kullan inş. kuzum beniimm

ismini duymuştum o ilmihalin ama evde var mı bilmiyorum açıkçası özellikle ilmihallere bakarken hiç yazarına dikkat etmedim :26:

hayırlı olsun şeker

Sevgülüüüü koca adayım ama şimdilik başka bir gurba dahil ettiğim beyimin d günü hediyesini hazırlıyorum gri bir atkı örmeye başladım bu hafta biter haftaya da hopp kargoo bitince fotosunu eklerim kemer cüzdan ve atkının inş,Geçmişe yarın gidiyim bakıyım neler kaçırdım kimbilirrr

iyi geceler

ay rosaa bende arayımda sorayım senetse ebdne senet yaptırayım canım
teşekkürler canımm
fritöz hakkında hiç bilgim yok canım
bahsettiğin kitabıda bilmiyorum canımm
hemen topiğine bakayım
Merhaba canım ahyırlı ugurlu olsun

Ay bende öyle örme cok severım ama benım hep yarım yanı tamamlama şevkim yok benim

Günaydın buarada kızlar

Hahaha canımmcımm ayıpsınn istediğin tek taş olsun ama bendeki anlamı eniştenin aldığı kadar manalı olmaz sanırsam galiba yaneee

Günaydınlarrr tembelll hatunnlarrrr kalkınn birr sürü çeyizzz varr yapılcakk uyumayın yahuuuuu gidiyoruzzzzz

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar, yine gelen giden yok ama nieeeeee:26:

günaydınn canımm kargoyumu diyon kıss gelen giden diyeee ben kurbancığımın tumanını buldum akşam yeni bi yer açılmış oraya gittimmm ayy çokk güzellerdiii hepisinii alasımm geldii sayın kurbancığıma sesleniyorumm paketiniii hazırladımm bugünnn kargoyu çağırıcam şimdikk göndertiyorummm :119::119::121::121::121::121:

yok kız bizim kızları diyorum, akşam buraya gelmemişler pek... hediyen de hayırlı olsun, ben de yarın göndertcem galiba, ama bugün de her an yollayabilirim, belli olmaz

saol canımcımm evet akşam bende girdim kimsecikler yoktuuu :44:

yokk anacımm nerdee çeyiz biterrmiii

Bugün göz ucuyla bakıyorum sitelere bişey görüp almaya gitmiyim diye ya sabır 2 gün sonra istediğimi alabilirim aylık 800 tl alışverişle ceyizim biter inşallah

günaydın kızlar..

nasılsınız bakalım..şu hesap işlerine başladı yarıda kaldı devam etmek hiç içimden gelmiyor aslında bitirsem rahatlıcamda kendime eziyet ediyorum böyle ..bende hediyelerimi perşembe günü falan göndereyim diyorum aşkımada ne kadar geç ulaşırsa o kadar iyi olur..

sevgili nişanlım yılbaşında gelicek allhın izni ilee çok özledim onu..

pijamalarıda dün akşam arkadaşa oturmaya gittiğimde denedim süper durdu çok beğendim tiril tiril..ilerde param olursa tekrar almak istiyorum bir sürü bişeyler..anneme söylemedim çok kızıyor diye..

günaydınn lavatacımm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsınnn ....

günaydınn lavatacımm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsınnn ....

iyiyim cnm..dişim ağrıyor dr.gitmem gerekli ama hiçte gitmek istemiyorum..bakalım perşembe giderim heralde..bi çok işim var..bense kkda gezip dursayım istiyorum:26:sen neler yaptın bakalım..

iyiyim cnm..dişim ağrıyor dr.gitmem gerekli ama hiçte gitmek istemiyorum..bakalım perşembe giderim heralde..bi çok işim var..bense kkda gezip dursayım istiyorum:26:sen neler yaptın bakalım..

bende napim canım bu aralar yine karmakarışık duygular içindeyim kendimi çözemiyorum artık nedensee .. geçmiş olsun bu arada canım ya kimsecikler yok yineee

bi takım saglık sorunlarım olduguna daır suphelerım var troit gibi sol gögüsümde kitle var gibi geliyor cok pipirikliyim o kadar kötüyümki bugün istanbuıldada hava bı karartı bı yagmur bı camur evde olup yatası gelıyor ınsanın
ıslerım var
ama zorlamaya hıc nıyetım yok ..
depresyondayım sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende napim canım bu aralar yine karmakarışık duygular içindeyim kendimi çözemiyorum artık nedensee .. geçmiş olsun bu arada canım ya kimsecikler yok yineee

bende karmaşık duygular içindeyim tipik bi balık burcu olarak..

annemler damatlarını çok seviyorlar ama benim yaşımda biri var oda nişanlı aynı zmaanda nişanlandık yok ona onu yapmışlar yok buna bunu yapmışlar yok sürekli kayınvalidesi arıormuş gibi anneme laf taşıyorlar ee annemde benim için istiyor aransın sorulsun herşey tam takım yapılsın gibi..

sonra kayınvalidende yemek yiceksiniz snr eve gidiceksiniz kayınvaliden çok fena görümcenin çenesi çocuğu bıkıcaksın..biyandan çalış bi yandan çalışma aklımı allak bullak ettiler..artık hayırlısı diyorum başkada bişey diyemiyorum ama çok dolduruyorlar denmiyorki bak kızım iyi geçin onlar büyükler sen çok ezdirme kendini ama saygısızlıkta etme illa her ailede olur tartışırsınız hemen öyle bırakıcam boşancam gibi düşünmeyin gibi öğütler yok kaynanndan çekiceksin görümcenden bıkıcksın kocanda anasını tutarsa o zman işin iş yandın.gibi kelimelerden çok sıkıldım aklım bin parçaya bölünüyor nişanlım başka hayyler peşinde biizmkinler hayal yıkma peşinde bense hangisi doğru nasıl olur acaba gibi ön yargı ile gidiyorum evlilik yoluna sanırım evlenince herkes bi rahat edicek..evlenme konusu yoksa kmseyi beğenmiyordum evlenmiyormuydum daha şimdide daha farklı laflar anladım illa konuşuluyor ama ben hassasım kaldramıyorum bazen o kadar karamsarlığa düşüyorum ki bu farketmiyorlar..

davetiye isim konusuna gelindi annem üvey baamın adı yazılsın dedi 2 sene baktı diye öz babamı atıcak değilim bende olurmu öyle şey dedim annemde o koltuk parasını vermesin bende o davetiyelrti çatır çatır yakmıyormuyum diyor..herkes kendi menfattini düşünüyor kimse beni düşünmüyor inan arkadaşım yorulduğumu hissedyrum saçlarımdaki beyazlar 2 taneneydi şimdi önlerde beyazlar çoğalmış öyle işte sende hiç karmaşık duygulara girme eğer nişanlımla çok iyi anlaşmasaydık beni mutlu etmeseydi biz ayrılırdık herkes yıkıcı valla onun güçlülüğü sayesinde bu durumdayız

Günaydin herkesciklere :)) nasilsiniz iyisinizdir umarim :)

Ooo banada çok yardimci oldun canim benim tesekkür ederimmmm

Selammmm hosgeldin, hayirli olsun

Günaydin, kendi adima diyeyim iyiyim sabah evden bi çiktim karla karsilastim hertaraf bembeyazdi :) yilin ilk kari :)
Güle güle giyin pijamalarin çok tatli :)) sen nasilsin iyimisin?

Allah korusun doktora git bir an önce insallah biseyin yoktur kendi kendine pipiriklenme :S

btanemm seni çokk iyi anlıyorum bende bu yollardan geçtim .. Ama çok şükür atlattım sayılır baktım olcak gibi değil şimdi bile kim ne derse desin umrumda bile değill duymuyorum ben kararımı verdim ve bu benim hayatım benimle kimse iyi yada kötü yaşamıcak .. neyin doğru neyin yanlış olduğunu görebilcek yaştayız .. Sende öyle yap duyma kimseyi nişanlının ailesiyle anlaşmaya bak tabiki mesafe olcak arada yoksa zmanla onunda tadı kaçar ..
Ne güzel farkındasın bazı şeylerin bak söylüyosun ailenin sana ne söylemesi gerektiğini takma kafana zaten az kalmış düğün tarihinize .. bende stresten mi böle oldum anlamadım yoksa herşey gayet yolunda birtek ben kendimi iyi hisstemiyorum çok yorgun çok alıngan herşeye ağlayan çekilmez bi insan oldum sanki sinirlerim yıprandı belkide bilmiyorummm ..

tatlıkedi saol cnm bende iyiyim aslında karışık yaa =)

yenidendoğdum cnm kötü bişey yoktur morealini bozma ama kontrole gitmeyi ihmal etme

lamelifcim ne güzel işte sen kulaklarını tıkamıssın ben tıkayamıyorum öyle bi söylemeleri varki sanki kinayeli sen git teyzen dedi şu dedi bu dedi diceksin bizi mumla arıcaksın gibi kelimeler insanın duymamısı çok zor neyse cnm içimizi ferah tutalım biz iyi olursak hrkes iyi olur
ayrıca aynen cnm stresten öyleyiz bende iyice hassaslaştım kim ne dese saki hepsi kötü söylüyor gibi alınganım yaa

burda hava güneş var ama yağmur yağıyor ne hoş dışası kış olsa bari mayısa kadar havalar ısınsa malu bu yaz geç ısındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…