2012' de yazın evlenecekler

Günaydınnn Kızçelerrr ben geldim ama sabah sabah işleri yükledikleri için geçmişe bakamayacağımmm ama sizlere benden iyi bir haberr :KK52:

zor bir haftasonu geçirdimmm... direksiyon sınavını da geçtimm çok şükürrr :KK34: :KK16::KK16::KK16::KK16:

balbtb bu arada haftasonu hiç müsait olamadım bernardoyu aradım kampanya ne güne kadar sürüyor die sordum yılbaşına kadar devam edecekmiş..

( bana özelden telefonunu msj atar mısın?)

bir deee kurbanımınn hediyeleri hazır sayılırrr.... Kurbanımmmmm hediyeleriminnn eli kulağında bir kaç gün içerisinde kargoya vereceğimmm....

elif ; bende kıllandım şimdi biz daha sonra baska yerdede gorduk 2100 tl ıdı hedıyesız tabı
arkasında bı ısık muhabbetıde var sız o varmı ? hayır onamı verdık eger yoksada 350 tl :S
evkurda ıade etme sansı varmıkı ? gercı adam pıyasada uyguna bulamazsınız ama bulsanız bıle vade farkı koyarlar dedı 10 ay taksıt yaptırdı sımdı hemen bakacagım netten
deryaW ; o setı evkur yapmıs zaten bılmıyroum cıkabılırmıda bana set halınde daha pahalı geldı ben muhtemelen cezvelerı esseden , tost makınesını kucuk alıcam buyukler ıcın hem yer zor oluyor hemde o tost makınelerının arkalarından muhtıs yag damlıyor ayaklarına dogru ıvır zıvırları toplucam hanı duduklu olsaydı caydanlık tost makınesı yerıne o zaman makul bı settı ama bana bu fıyatlar pahalı geldı :KK70: netten alıcam ben 4 tencere 1 tava kısmını :KK53: zaten suanda evbkurda korkmaz catal bıcaklar 260 tl

pink ; hayırlı olsun gözün aydınnn :KK52: :KK52:
buarada bende bernardoya bızzat gıttım bende sordum aynı soruyu dedıkı net bısey yok ama herhalde 1 ocaga kadar acıkcası bu cevap benı tedırgın ettı 22 kk kesılıyor 23 aksamı gıdecegım

kızlar bişey sorucam
benım aklıma takılan bısey var
sımdı bılıyoruz kıza aıt olanalrı
ben onları evlenene kadar alıcam muhtemelen belkı ufak tefek bısıler kalır evlendıkten sonraya odemesı
herseyımı alıcam
ama erkege ne dusuyor
tv buzdolabı alırsa 5+1 salon yemek odası halılar perdeler
bunlarıda dugune yakın alındıgından evlenınce ortak oduyoruz bu haksızlık degılmı ?

teşekkür ederim canımcımm inşallah iyi bi hafta olur malum pazartesi sendromu :KK9::KK9::KK9:
inşallah, ahh bi cuma olsa di mi yaa :KK52::KK52:
Günaydınnn Kızçelerrr ben geldim ama sabah sabah işleri yükledikleri için geçmişe bakamayacağımmm ama sizlere benden iyi bir haberr :KK52:

zor bir haftasonu geçirdimmm... direksiyon sınavını da geçtimm çok şükürrr :KK34: :KK16::KK16::KK16::KK16:

balbtb bu arada haftasonu hiç müsait olamadım bernardoyu aradım kampanya ne güne kadar sürüyor die sordum yılbaşına kadar devam edecekmiş..

bir deee kurbanımınn hediyeleri hazır sayılırrr.... Kurbanımmmmm hediyeleriminnn eli kulağında bir kaç gün içerisinde kargoya vereceğimmm....
oyyyyy canım benim gözün aydınnn, nihayet ehliyeti alıosun yani, yuppiii, kutlayalım bunu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

deryaW ; o setı evkur yapmıs zaten bılmıyroum cıkabılırmıda bana set halınde daha pahalı geldı ben muhtemelen cezvelerı esseden , tost makınesını kucuk alıcam buyukler ıcın hem yer zor oluyor hemde o tost makınelerının arkalarından muhtıs yag damlıyor ayaklarına dogru ıvır zıvırları toplucam hanı duduklu olsaydı caydanlık tost makınesı yerıne o zaman makul bı settı ama bana bu fıyatlar pahalı geldı :KK70: netten alıcam ben 4 tencere 1 tava kısmını :KK53: zaten suanda evbkurda korkmaz catal bıcaklar 260 tl
bana tost makinası lazım değil, aslında çatal kaşık da günlük lazım, amaann ne biliyim, daha bi çarşıya çıkıp da eksikleri tamamlamaya başlayamadım hee:26:

günaydınn yavru ceylanımmm hadi gözün aydın hayırlı olsunnn :KK9::KK9:

elif ; bende kıllandım şimdi biz daha sonra baska yerdede gorduk 2100 tl ıdı hedıyesız tabı
arkasında bı ısık muhabbetıde var sız o varmı ? hayır onamı verdık eger yoksada 350 tl :S
evkurda ıade etme sansı varmıkı ? gercı adam pıyasada uyguna bulamazsınız ama bulsanız bıle vade farkı koyarlar dedı 10 ay taksıt yaptırdı sımdı hemen bakacagım netten

valla canım yalan söylemim ben okadarını bilmiyorum nişanlım aldı zaten ama en son çıkan modeliymiş banada gösterdi ama ne bilim sormadım hç anlamadığım için ..

2012 yaz qelinleri kış uykusuna çekildiii:KK9::KK9::KK9:yazın yaşayacağımız fırtınanın sessizliğindeyiss:KK23::KK23:

eheheh keske öyle olsaydi, simdi uyuyup haziranda uyanmak isterdim :KK1::KK1:

Bu arada günaydınn güzellerr iyi haftalar diliyorum herkese ... :KK55::KK55::KK55:

Günaydıın gelinciklerrr, gününüz çok güzel geçsin inşallahh:KK16:

Günaydın, hepimizin inşallah :KK34:

GÜNAYDIIIIIIIIIIN herkeslere :)) daha da unuttugum olduysa affola :nazar:

pink_love çok sevindim bu kadar kisa sürede tekrar geçip kurtulmana :) Allah kazasiz belasiz ehliyetinin tadini cikarmayi nasip etsin insallah tü tü masallah :nazar:

merhaba kızlar. bende 02.09.12 de evleneceğim. hazırlıklarınız nasıl gidiyor. ben daha 9 ay var diye pek acele etmıyorum ama merak ettım neler yapıyorsunuz diye.

inşallah, ahh bi cuma olsa di mi yaa :KK52::KK52:
oyyyyy canım benim gözün aydınnn, nihayet ehliyeti alıosun yani, yuppiii, kutlayalım bunu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bana tost makinası lazım değil, aslında çatal kaşık da günlük lazım, amaann ne biliyim, daha bi çarşıya çıkıp da eksikleri tamamlamaya başlayamadım hee:26:

yaa yapmaa ağlarım bakk :KK5::KK5: bu arada askerin gelmiş sanırım yanlış okumadım değil :26::26: :KK9::KK9:

Bende netten baktım da anlayamadım elif aman neyse güle güle kullanalımda canlarım
buarada hala ütüyü düşünüyorumm halaa :KK52: 140 tl ütü için çokmu?
deryaw, günlük catal bıcaga o kadar para vermesene acıckası set alma neye ıhtıyacın var bılmıyroumda bana her turlu set ıyı gelmedı suana akdar gorduklerım arasında bernardoda 18 10 paslanmaz celık kutulu gunluk catal bıcak setı var sapsız tabı desenlerı cok guzel 99 tl :KK33:

merhaba kızlar. bende 02.09.12 de evleneceğim. hazırlıklarınız nasıl gidiyor. ben daha 9 ay var diye pek acele etmıyorum ama merak ettım neler yapıyorsunuz diye.

Merhaba lebisk ; bende 8-9-12 de evleneceğim yeni basşladık hazırlıklara :KK43:

Uyarı ;

Site içinde

Link paylaşmak ,
Edit Butonun gereksiz yere kullanmak ,
Resim ekleyip kaldırmak yada mesaj yazıp silmek
Üyelere hakaret içeren yazılar yazmak ve tüm topikler arasında huzursuzluk çıkartmak yasak.

Bunları yapan her üye ceza alacaktır

Boş mesaj , yada yukarıdaki gibi durumlar gördüğünüzde lütfen soldaki kötü içerik butonuna basınız.

Bilginiz olsun. :KK34::KK34::KK34:

Bende netten baktım da anlayamadım elif aman neyse güle güle kullanalımda canlarım
buarada hala ütüyü düşünüyorumm halaa :KK52: 140 tl ütü için çokmu?
deryaw, günlük catal bıcaga o kadar para vermesene acıckası set alma neye ıhtıyacın var bılmıyroumda bana her turlu set ıyı gelmedı suana akdar gorduklerım arasında bernardoda 18 10 paslanmaz celık kutulu gunluk catal bıcak setı var sapsız tabı desenlerı cok guzel 99 tl :KK33:

hehe :KK9::KK9::KK9: bu arada ben ütümü kazanlı aldım arçelikten 300 tl geldi yanlış hatırlamıyosam tabi :44::44:

2012 yaz gelinleri günaydin.

Size önemli bir sorum olacak.

Gelin evi yerlestirmesi kizin görevidir degil mi?

Ne kadar zaman gerekir ev yerlestirmek icin?

Kalabalik olmadan da hall edilebilir mi?

Mesela havlular ve tülbentler yikanmali onu biliyorum.

Tülbentler ütülenmeli onu biliyorum.

Baska neleri ütülemek lazim?

Ben Türkiyede yetismedigim icin bu ceyiz serme ceyiz yerlestirme olayindan bi haberim.

Lütfen yardim :26:

Ben Türkiyede yetismedigim icin bu ceyiz serme ceyiz yerlestirme olayindan bi haberim.

günaydın yolcucum ..

Yani kızın görevi işte yanında istediğin birileri olur yardım için bence, ben görümcem kızları annem flan beraber düzeriz diye düşünüyorum ...
ben türkiyede büyüdüm ama dediklerinin dışında bişey bilmiyorum canım ya :KK1::KK1: söylediklerinle beraber yani dantel olarak oda takımlarını yıkar ütülerim diye düşünüyorum zaten birer takım dantel yaptırdım birerde hazır yeterde artar bile :KK9::KK9: işlenmiş seccedelerim var etaminle onlar yıkanıp dikilecek başka aklıma bişe gelmiyo ama :26::26: onun dışında bulaşık makinamı kurdururum kullanacağım canakları tencereleri doldururum kullanmadan önce onlarda yıkanır kaynar kaynarr miss gibimm olur ohhh :KK9::KK9::KK9: :KK16::KK16:

Benim ütüm Tefalden, henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun. Çok kısa sürede kırışık açıyormuş ve en güzeli kazanlı olmasına rağmen ısınması için yarım saat önceden açmıyorsunuz.
Bir de askıda kıyafetleri ütüleyebiliyorsunuz. Kendisi kayınvalidemin deposunda,resmini netten koydum. Bu arada ben indirim yakalamıştım 300 tlye aldım:KK52:
$EE_1004531.jpg

günaydın yolcucum ..

Yani kızın görevi işte yanında istediğin birileri olur yardım için bence, ben görümcem kızları annem flan beraber düzeriz diye düşünüyorum ...
ben türkiyede büyüdüm ama dediklerinin dışında bişey bilmiyorum canım ya :KK1::KK1: söylediklerinle beraber yani dantel olarak oda takımlarını yıkar ütülerim diye düşünüyorum zaten birer takım dantel yaptırdım birerde hazır yeterde artar bile :KK9::KK9: işlenmiş seccedelerim var etaminle onlar yıkanıp dikilecek başka aklıma bişe gelmiyo ama :26::26: onun dışında bulaşık makinamı kurdururum kullanacağım canakları tencereleri doldururum kullanmadan önce onlarda yıkanır kaynar kaynarr miss gibimm olur ohhh :KK9::KK9::KK9: :KK16::KK16:

Lamelifim ben simdi yurt disindan gelicem ya dügünden iki hafta önce gelicez ama memlekete büyüklere de el öpmeye gidecekmisim heralde yani en kötü ihtimal sadece bir hafta zamanim olacak.

Kaynanam calisiyor. Kendi kuzenim annem ve nisanlimin amcasinin esleri gelirler onlar da 40 yaslarinda.

Kalabalik olmayi da istemiyorum ki her agizdan bi ses cikmasin.

Ütü cok olacak ya elektirik faturasi heralde soke edecek beni :KK37:

Bulasiklari elde mi yikarsin yoksa makineye mi koyarsin nasil daha iyi olur?

Benim bi yatak odasi takimim dantel. Salin icin boncuklu aldim. Oturma odasida boncuklu. Mutfakta hmm dikis isi yani nasil deni bilmiyorum.

Yani her yere bir takim aldim ben yetmez mi acaba?

Ne kadar sürede evi yerlestirebilirz acaba bir hafta yeter mi?

Birde dolaba yerlestirecegim normal camasirlarimizi hepsini yikamalimiyim ceyiz serilmeden önce?

Onlar yika yika bitmez bir de kurumasi var :26:

Benim ütüm Tefalden, henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun. Çok kısa sürede kırışık açıyormuş ve en güzeli kazanlı olmasına rağmen ısınması için yarım saat önceden açmıyorsunuz.
Bir de askıda kıyafetleri ütüleyebiliyorsunuz. Kendisi kayınvalidemin deposunda,resmini netten koydum. Bu arada ben indirim yakalamıştım 300 tlye aldım:KK52:
Eki Görüntüle 309956

Güle güle kullan canim cok güzel :nazar: Bende basta buhar kazanli ütü alirim diye düsünüyordum. Sonra vaz gectim ama pisman olurmuyum bilmiyorum :)

Yatak örtüsüde aldiysan eger onuda bi yikayip ütüleyip sermen gerekiyor diye biliyorum, biz yapicaz yani bildigim kadariyla :100:

X