Sinirlenmeyelim artik kusum yaa, gecti bitti artik
Bence mutlaka en az 1-2 tava veya sahan almalisin, cem de iyidir diye biliyorum, fiyatta iyiymis
Balik tavasi buyuk baliklari pisirmek icin olan oval tavami yoksa hamsi icin olan kapakli yuvarlak tava mi?
Bayramda herkes izinli oluyor ama ben dugun telasimi bayram telasina denk getirmek istemezdim heralde yaa, hakkinda hayirlisi olsun hicrancim :114:
Elifcim amiinnnn muckk
Gulsenim yaptigim alinti ucmus, gule gule kullan kuzuu
Hepsi cok guzel ama bul.mak ayri bir şık gorunuyo yieevvruumm muck
amin inşş Gülşengo Allah gönlüne göre verir.. Benimde en büyük temennim bir an önce evimi almak 1 odalı olsun benim olsun yaa ...
günaydın kızlarrrrrr gülsengocumm hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan darısı bizim basımıza arcelikmi markası tam görünmüyor yanlız cok iyi almısın bu konuda senden yardım isteyebilirim nerdeki subelerinden aldın birde???
nyum senin istediğin ürünler varsa kodlarını yaz bana ben fiyat alırım istersen
21 filan yapın derim bayram gününde kimse yani akrabalar evet ama konu komşu gelmez bizimde mesela oldu ben gitmedim babaanneme ziyarete gittim çünkü
askerden izne gelmesi o tarihe denk gelecek değilmi.. off cok zor iş.. genede sen ailene bak onlar ne derse
günaydın günaydın topiğimin güzel hatuncukları
Herkese hayırlı cumalar, inşallah güzel bi gün olur, dualarımız kabul olur, çok mutlu oluruz ve inşallah bugün benim aşkım süprüz yapıp gelir
Hadi hep beraber dua edelimmm
Aminnnn ..
Bi geçmişi okiyip geliyorum
walla kuzum hiç arastırmadım bilmiomki sn aldıysan güzeldir zten bi bulasık alcam birde küçük fırın okadar çamasırı sıemens düşünüyorum yada bosch
Günaydiin..
Bu sabah yine yeniden teyze olduum
Haber vereyim dedim
Günaydın günaydın topiğimin güzel hatuncukları
Herkese hayırlı Cumalar, inşallah güzel bi gün olur, dualarımız kabul olur, çok mutlu oluruz ve inşallah bugün benim aşkım süprüz yapıp gelir
hadi hep beraber dua edelimmm
AMİNNNN ..
Günaydın günaydın topiğimin güzel hatuncukları
Herkese hayırlı Cumalar, inşallah güzel bi gün olur, dualarımız kabul olur, çok mutlu oluruz ve inşallah bugün benim aşkım süprüz yapıp gelir
hadi hep beraber dua edelimmm
AMİNNNN ..
Günaydiin..
Haber vereyim dedim
bim bam boooommm çook şükürr dostlarrr benimdeee artıkkk bir faceeeimmmm varrr:
Eki Görüntüle 308090 180 ı aspratör
Eki Görüntüle 308091 9485 bulaşık mak.
Eki Görüntüle 308092 9626 dı fırın
Eki Görüntüle 308093 3282 tiryaki
Eki Görüntüle 308094 705 ydgeı ocak
Günaydiin..
Haber vereyim dedim
Merhabalarrr, kızlar ya yarın yıldönümümüz. Düğün münasebeti ile bir dünya borcum var.
Birikmiş paralarımı da harcamak istemiyorum, elleyince gidiyor çünkü. Dedim ki aşkım güzel bir yemek yiyelim, sen de ben de boşuna masraf etmeyelim.
Yine alırız, ki zaten sürekli bir şeyler alıyoruz birbirimize. Kırılmış mıdır acaba? Kabalık mı etmişim?
Ne güzel yazmissiniz kizlar, amin, hayirli cumalar olsun herkesede :) Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin insAllah :)
hayirli olsuuuuuuuuun rosaaa :)) özel msj atamiyorum simdilik hakkim yok dahaama ilk firsatta alirim facenizi insallah bende :)
Hayirli ugurlu olsun esyalarin çay semaveri çok güzelmis, firininida çok sevdim, güle güle kullanmak nasip olur insallah
:))
Kizlar hepinize tesekkür ederim ablam var benim :)
Minicik bi torun daha geldi ailemize.
Darisi insaAllah tüm anne baba olmak isteyenlerin basina.