2012' de yazın evlenecekler

teşekkürler gasomm :)

amin inşş Gülşengo Allah gönlüne göre verir.. Benimde en büyük temennim bir an önce evimi almak 1 odalı olsun benim olsun yaa ...

innşallah olur kuzum yaa :) sıkı para biriktirmek gerekli valla bu zamanda çook zor yoksa kirada yaşamak..bizde şuan kiracıyız oradan biliyorum..

üçyol bahçelievleden canım beyaz ege şubesinden aldık,haber edersen yardımcı olurum elimden geldiğince,tanıdığının hatırına indirimi iyi yapıyor çünkü :)

nyum senin istediğin ürünler varsa kodlarını yaz bana ben fiyat alırım istersen

walla kuzum hiç arastırmadım bilmiomki sn aldıysan güzeldir zten bi bulasık alcam birde küçük fırın okadar çamasırı sıemens düşünüyorum yada bosch

5-6 aylık asker olacak izine gele bilirdiye hesaplıyoruz canım ben payramın bittigi ilk pazar diye düsündüm annemde akrabalarımız var bircok segir dısından onlar bayrama gelecekler sonra 3 günsonra izin alıp dügüne gelemezler dedi bende 21 olsun diye düsündüm 22 iş bası herkes memlekete dönmesi gerekir dediler eylüldede okullar acılmadan olsun diyorum yanı kafam cok karıştı

Günaydın günaydın topiğimin güzel hatuncukları
Herkese hayırlı Cumalar, inşallah güzel bi gün olur, dualarımız kabul olur, çok mutlu oluruz ve inşallah bugün benim aşkım süprüz yapıp gelir
hadi hep beraber dua edelimmm
AMİNNNN ..
Bi geçmişi okiyip geliyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydiin..

Bu sabah yine yeniden teyze olduum

Haber vereyim dedim

Günaydınn canımm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınnn darısı burdaki bütünn geliinnciklerinn hepicimizin başına Aminnn

Günaydınn deryawımmm sanada hayırlı cumalarrr duanada kocaman içtennn aminnnnnnnnn diyorumm
hadi gözünn aydınn senindeee

ne güzel dua ettin kuzummmm,,,amiinnnn

Merhabalarrr, kızlar ya yarın yıldönümümüz. Düğün münasebeti ile bir dünya borcum var.
Birikmiş paralarımı da harcamak istemiyorum, elleyince gidiyor çünkü. Dedim ki aşkım güzel bir yemek yiyelim, sen de ben de boşuna masraf etmeyelim.
Yine alırız, ki zaten sürekli bir şeyler alıyoruz birbirimize. Kırılmış mıdır acaba? Kabalık mı etmişim?

Ne güzel yazmissiniz kizlar, amin, hayirli cumalar olsun herkesede :) Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin insAllah :)

bim bam boooommm çook şükürr dostlarrr benimdeee artıkkk bir faceeeimmmm varrr:

hayirli olsuuuuuuuuun rosaaa :)) özel msj atamiyorum simdilik hakkim yok daha ama ilk firsatta alirim facenizi insallah bende :)

Hayirli ugurlu olsun esyalarin çay semaveri çok güzelmis, firininida çok sevdim, güle güle kullanmak nasip olur insallah

:))

freud bence iyi yapmışsın,yemek de çok güzel birşey sonuçta başbaşa olacağınız vakit geçireceğiniz an olucak,hediye bir sembol o hediyenin yapacağı etkiyi bir cümlen bile gösterebilir

teşekkürler tatlıkedi,amin..

Kizlar hepinize tesekkür ederim ablam var benim :)

Minicik bi torun daha geldi ailemize.

Darisi insaAllah tüm anne baba olmak isteyenlerin basina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…