Kizlar havlu konumda sordum ama oraya bakmazsiniz diye tekrar burdan sorayim.
Sari cicekli bi havlum var.
Ona turuncu boncuk mu kullanayim yoksa sari mi?
Turuncu daha canli olur daha cok göze batar diyorum ama tuhaf mi durur acaba?
canım eğer mümkünse sarıların arasına az miktarda turuncu da koy, biraz renk verir
sen spora gidiyosun rosammm ne güzelll ben hayatımda hiç spor yapmadımmm çok miskinimm ben
ama sen resimlerde taş gibisinnn....
kızlaaaarrrrr
bu arada ben geldim geriiiii işeee
kurbanıma hediye aldımmmm... çok güzel şeylerrr düşündümmmm umarımmm beğenirrrr
kızz sen alırsın da beğenmiz ayolll
ayk yaaa sadece istedigim gibi şıkır pıkırrr kırmızı bir don bulamadımmmdıı yaa
di mi yaa yok anacım yok işte şöyle şıkırtılı şeyler.. çok kızgınım donculara...
canım benım kayınvalıem vaktı zamanında calısmıs ama ozaman gercekten cok ıhtıyacları varmıs..evımıze uc bes kurus getıreyım desem ıhtıyacımız yokkı bosver otur evde der.kendıne aıt evı var kendı arabası var kendı burosu var hanı uc bes kurus benımde katkım olsun dedıgımde gerek yok dıyo..ben param bıtınce sana kalkıp bana para ver demem dıyorum ben senı maasa baglarım sıgortanıda oderım dıyo..bende ınsanlar sadece para ıcın calısmazlar ben evde falan oturamam dıyorum ozaman buroma gelırsın orda calısırsın dıyo.( ordadayapcam bı ıs yok ama ) yanı dedıgım herseye bı bahanesı hazır..ama en son restımı cektım ben calısıcam dedım..evde oturamam dedım bunuda bıl dedım..tamam calısırsın madem dedı..yolcu senın ne ıs yaptıgını bılmıyorum ama ben suan ıcın ısımı sevıyorum ve evlenıyorum dıyede kımse ıcın ısımıde bırakamam dunyanın bınbırturlu halı var yarın oburgun bısey olsa bıseyler maddı manevı ters gıtse?*nısanlımda aslında farkında butun bunların dusuncelerımın o buyuk ıhtımal hanı belkı kafalarım edasında ama kusura bakmasın yanı kımse ayyyy cok sınırlendım gıne yaaaa...ALLAH SAGLIK VERDIGI SURECE CALISICAM:)))) kafanı sısırdım kusura bakma canım
nihalcim çalışmak istiyorsan resti çek ve çalış. Sonuçta sadece para için çalışılmıyor bu hayatta, hem yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz, Allah korusun eşinin işlerinde bi sorun olsa bile en azından senin maaşın olur
Hem bildiğim kadarıyla senin işin güzel, kaybetme derim ben. Bir de o erkekler öderim sigortanı derler, 3-5 ay sonra başka şeyler önem kazanır, sonra sigorta bekler durur
Off benim de 5-6 ay içinde yeni bi iş bulmam lazım, askerlik bitip de nikah yapınca ikimiz birden burada çalışamıcaz
:26:
yosunum yaa keşke kocişim çok kazansa da bende evde otursam çocuk büyütsem.o kadar okuduğum halde bunu diyorum yaa düşün
ayy bak bunu ara sıra benim de düşündüğüm oluyor sedoşum da, kaynanamın beni günlere götürme ihtimali aklıma gelince, çalış sen derya en iyisi diyorum
bim bam boooommm çook şükürr dostlarrr benimdeee artıkkk bir faceeeimmmm varrr:
ekledim bile rozişim, muahh
hoşgeldiinn
evet burda iş bulmak mesele, saatleri evli bir bayana uygun olacak, ortamı evli bir bayana uygun olacak, olacak da olacak
zor işler valla
zorr gasomm zorrr, bana da böle iş lazım şimdi
gnaydınnn kızlarrr :) dün bulaşık makinemi fırınımı aspratörümü ocağımı ve çelik çaycımı aldımmmm
775tl ye bulaşık makinesini nakit aldım,geri kalan hepsi 1300 tl tuttu,önceden bahsettiğim fiyattan daha uygun veren bir şube bulduk,nişanlımın müdürü tanıdığı şubeye yönlendirdi
izmirli kızlar düşünürseniz götürebilirim sizi de ,ama bu ay sonunda fiyatları artıcak bilginiz oslunn
çok iyi yapmışsın gülşenim, güle güle kullan
geçmişte gittim alıntı yapacaktım ama cidden gerildim yaaa
Gelip birilerinin burda sonradan görmüşler gibi süpermeninin vırtını zırtını anlatması terbiyesizlik olmuyor da
Benim artık bunları hazmedemeyip patlamam terbiyesizlik oluyor....
tamam relaxxx relaxxx kuşum, geçti gitti artık:26:
Gece kuşu ; özel mesajını aldım.. Bende eger böyle düşünmene sebeb olduysam özür dilerim çok
Sanırım buraya geri döndüm :44:
Mesajına cok sevindim buarada hepinizdende özür dilerim
bir adet soru ile geldim geçmişe bakıp alıntı yapmıcam kaynak yapmamak için buradan sonra devam edeyim dedim
cem marka markofonide şuanda 3 tane tava 23 tl , balık tavası 28 tl , sos tavası 6 tl
bunlar gereklimi?almalımıyım ;? tava alırken yoksam kapaklımı olmasına dikkat edeyim ?
ama bazı sıtelerde gordum kapaksız tavalar ıcın yag sıcratmaz dıye bısey var hepsine olabilir gibi geldi fikirlerinize ihtiyacım var
çok sevindim işte buna
gereksiz gerilimler çözüme ulaştı nihayet, aramıza tekrar hoşgeldin
walla tava konusunda ben de kararsızım. tavam var ama balık tavası acaba şart mı yaa?
Günaydın Arkadaşlar pzar günü dügün tarihimizi belirleyecegiz ramazan bayramının 2 günü yapmayı düsünüyorum nasıl olur sızce haziranda düsünüyorduk kardeşi subatta askere gidecegi için agustosa kaldı Bayramda herkez izinli oluyor diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim
hayırlı olsun hicrancım, benim nişanım kurban bayramının bitişinde oldu. Kimse gelmesz, iş başı yaptılar artık fln deniodu ama seven herkes bi şekilde yolunu bulup geldi. çok mutlu oldum. O gelmez diyenlerin gözlerine soka soka da o misafirlerime sarıldım, hem de şehir dışından kalkıp geldiler, kimi kaldı kimi hemen döndü... yani canım size uyan günü tutun, çünkü herkese uyduramazsınız ve herkesi mutlu edemezsiniz.. illa uymayan birileri olacaktır, ama siz onlara değil, onlar size uymak zorundalar.. takma kafana, tadını çıkart
yeniden doğdum şimdi bende markafonideyim ve makarna tenceresine bittim artı kızarma tenzereside hoşuma gitti fritöz mü kızlartma tenceresimi bilmiyorum çok kararsızım evde fazla yer kaplıcak bişeyler istemiyorum..çünkü 1 artı 1 de oturcam ev alınana kadar
ben rosanın anlattığından sonra vazgeçtim kızartma tenceresinden canım ya
Günaydiin..
Bu sabah yine yeniden teyze olduum
Haber vereyim dedim
hayırlı olsunnn, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınn canımm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınnn
darısı burdaki bütünn geliinnciklerinn hepicimizin başına Aminnn
Günaydınn deryawımmm sanada hayırlı cumalarrr duanada kocaman içtennn aminnnnnnnnn diyorumm
hadi gözünn aydınn senindeee
ayy asıl gelirse gözüm hakkaten ayacak elifim
dua ediyorum
ne güzel dua ettin kuzummmm,,,amiinnnn
Merhabalarrr, kızlar ya yarın yıldönümümüz. Düğün münasebeti ile bir dünya borcum var.
Birikmiş paralarımı da harcamak istemiyorum, elleyince gidiyor çünkü. Dedim ki aşkım güzel bir yemek yiyelim, sen de ben de boşuna masraf etmeyelim.
Yine alırız, ki zaten sürekli bir şeyler alıyoruz birbirimize. Kırılmış mıdır acaba? Kabalık mı etmişim?
bence iyi etmişsin canım, kırılmaz merak etme... nice mutlu senelere inşallah...
Ne güzel yazmissiniz kizlar, amin, hayirli cumalar olsun herkesede :) Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin insAllah :)
:))
aminnn inşallah