2012' de yazın evlenecekler

Sinirlenmeyelim artik kusum yaa, gecti bitti artik :KK54::KK54:

Bence mutlaka en az 1-2 tava veya sahan almalisin, cem de iyidir diye biliyorum, fiyatta iyiymis
Balik tavasi buyuk baliklari pisirmek icin olan oval tavami yoksa hamsi icin olan kapakli yuvarlak tava mi?

Bayramda herkes izinli oluyor ama ben dugun telasimi bayram telasina denk getirmek istemezdim heralde yaa, hakkinda hayirlisi olsun hicrancim :114:

Elifcim amiinnnn muckk

Gulsenim yaptigim alinti ucmus, gule gule kullan kuzuu
Hepsi cok guzel ama bul.mak ayri bir şık gorunuyo yieevvruumm muck

teşekkürler gasomm :)

amin inşş Gülşengo Allah gönlüne göre verir.. Benimde en büyük temennim bir an önce evimi almak 1 odalı olsun benim olsun yaa ... :KK17:

innşallah olur kuzum yaa :) sıkı para biriktirmek gerekli valla :KK43: bu zamanda çook zor yoksa kirada yaşamak..bizde şuan kiracıyız oradan biliyorum..

günaydın kızlarrrrrr gülsengocumm hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan darısı bizim basımıza arcelikmi markası tam görünmüyor yanlız cok iyi almısın bu konuda senden yardım isteyebilirim nerdeki subelerinden aldın birde???

üçyol bahçelievleden canım beyaz ege şubesinden aldık,haber edersen yardımcı olurum elimden geldiğince,tanıdığının hatırına indirimi iyi yapıyor çünkü :)

21 filan yapın derim bayram gününde kimse yani akrabalar evet ama konu komşu gelmez bizimde mesela oldu ben gitmedim babaanneme ziyarete gittim çünkü
askerden izne gelmesi o tarihe denk gelecek değilmi.. off cok zor iş.. genede sen ailene bak onlar ne derse

5-6 aylık asker olacak izine gele bilirdiye hesaplıyoruz canım ben payramın bittigi ilk pazar diye düsündüm annemde akrabalarımız var bircok segir dısından onlar bayrama gelecekler sonra 3 günsonra izin alıp dügüne gelemezler dedi bende 21 olsun diye düsündüm 22 iş bası herkes memlekete dönmesi gerekir dediler eylüldede okullar acılmadan olsun diyorum yanı kafam cok karıştı :KK20:

Günaydın günaydın topiğimin güzel hatuncukları :KK54:
Herkese hayırlı Cumalar, inşallah güzel bi gün olur, dualarımız kabul olur, çok mutlu oluruz ve inşallah bugün benim aşkım süprüz yapıp gelir :KK16:
hadi hep beraber dua edelimmm :KK16:
AMİNNNN ..:KK69:
Bi geçmişi okiyip geliyorum:KK55:

günaydın günaydın topiğimin güzel hatuncukları :KK54:
Herkese hayırlı cumalar, inşallah güzel bi gün olur, dualarımız kabul olur, çok mutlu oluruz ve inşallah bugün benim aşkım süprüz yapıp gelir :KK16:
Hadi hep beraber dua edelimmm :KK16:
Aminnnn ..:KK69:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Günaydiin..

Bu sabah yine yeniden teyze olduum :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Haber vereyim dedim :KK3:

Günaydınn canımm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: darısı burdaki bütünn geliinnciklerinn hepicimizin başına Aminnn :KK1::KK1::KK1::KK1:

Herkese hayırlı Cumalar, inşallah güzel bi gün olur, dualarımız kabul olur, çok mutlu oluruz ve inşallah bugün benim aşkım süprüz yapıp gelir :KK16:

Günaydınn deryawımmm sanada hayırlı cumalarrr duanada kocaman içtennn aminnnnnnnnn diyorumm :KK16::KK16::KK16::KK16:
hadi gözünn aydınn senindeee :21::21::21:

ne güzel dua ettin kuzummmm,,,amiinnnn :21::21::21::21:

Merhabalarrr, kızlar ya yarın yıldönümümüz. Düğün münasebeti ile bir dünya borcum var.
Birikmiş paralarımı da harcamak istemiyorum, elleyince gidiyor çünkü. Dedim ki aşkım güzel bir yemek yiyelim, sen de ben de boşuna masraf etmeyelim.
Yine alırız, ki zaten sürekli bir şeyler alıyoruz birbirimize. Kırılmış mıdır acaba? Kabalık mı etmişim?

Ne güzel yazmissiniz kizlar, amin, hayirli cumalar olsun herkesede :) Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin insAllah :)

bim bam boooommm çook şükürr dostlarrr benimdeee artıkkk bir faceeeimmmm varrr:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::

hayirli olsuuuuuuuuun rosaaa :)) özel msj atamiyorum simdilik hakkim yok daha :KK50: ama ilk firsatta alirim facenizi insallah bende :)

Hayirli ugurlu olsun esyalarin çay semaveri çok güzelmis, firininida çok sevdim, güle güle kullanmak nasip olur insallah :nazar:

:))

Merhabalarrr, kızlar ya yarın yıldönümümüz. Düğün münasebeti ile bir dünya borcum var.
Birikmiş paralarımı da harcamak istemiyorum, elleyince gidiyor çünkü. Dedim ki aşkım güzel bir yemek yiyelim, sen de ben de boşuna masraf etmeyelim.
Yine alırız, ki zaten sürekli bir şeyler alıyoruz birbirimize. Kırılmış mıdır acaba? Kabalık mı etmişim?

freud bence iyi yapmışsın,yemek de çok güzel birşey sonuçta başbaşa olacağınız vakit geçireceğiniz an olucak,hediye bir sembol o hediyenin yapacağı etkiyi bir cümlen bile gösterebilir :KK16:

Ne güzel yazmissiniz kizlar, amin, hayirli cumalar olsun herkesede :) Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin insAllah :)

hayirli olsuuuuuuuuun rosaaa :)) özel msj atamiyorum simdilik hakkim yok daha :KK50: ama ilk firsatta alirim facenizi insallah bende :)

Hayirli ugurlu olsun esyalarin çay semaveri çok güzelmis, firininida çok sevdim, güle güle kullanmak nasip olur insallah :nazar:

:))

teşekkürler tatlıkedi,amin..

Kizlar hepinize tesekkür ederim ablam var benim :)

Minicik bi torun daha geldi ailemize.:nazar:

Darisi insaAllah tüm anne baba olmak isteyenlerin basina.

X