- 13 Ekim 2011
- 802
- 0
Sinirlenmeyelim artik kusum yaa, gecti bitti artik
Bence mutlaka en az 1-2 tava veya sahan almalisin, cem de iyidir diye biliyorum, fiyatta iyiymis
Balik tavasi buyuk baliklari pisirmek icin olan oval tavami yoksa hamsi icin olan kapakli yuvarlak tava mi?
Bayramda herkes izinli oluyor ama ben dugun telasimi bayram telasina denk getirmek istemezdim heralde yaa, hakkinda hayirlisi olsun hicrancim :114:
Elifcim amiinnnn muckk
Gulsenim yaptigim alinti ucmus, gule gule kullan kuzuu
Hepsi cok guzel ama bul.mak ayri bir şık gorunuyo yieevvruumm muck
teşekkürler gasomm :)
amin inşş Gülşengo Allah gönlüne göre verir.. Benimde en büyük temennim bir an önce evimi almak 1 odalı olsun benim olsun yaa ...
innşallah olur kuzum yaa :) sıkı para biriktirmek gerekli valla bu zamanda çook zor yoksa kirada yaşamak..bizde şuan kiracıyız oradan biliyorum..
günaydın kızlarrrrrr gülsengocumm hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan darısı bizim basımıza arcelikmi markası tam görünmüyor yanlız cok iyi almısın bu konuda senden yardım isteyebilirim nerdeki subelerinden aldın birde???
üçyol bahçelievleden canım beyaz ege şubesinden aldık,haber edersen yardımcı olurum elimden geldiğince,tanıdığının hatırına indirimi iyi yapıyor çünkü :)