hehe al bendende okadar gasom ya kaç sayfa yırtıp attım rezil gibi artık kurbancığım anlamazsa buradan tekrar tercüme ediicimmm
gülşencimm eşyaların hayırlı olsun ...
bu arada günaydınlarrr hayırlı cumalar kızlarrrr ..Rabbim gönlünüzden geçenleri ve dualarınızı kabul ettsin inşallah ...
günaydınn canlarım..
gülsengocum harikalar çok beğendim gümüş gümüş güle güle kullan...bende gümüş yani inox mu grimi işte hangisi geçerliyse öyle almaya karar verdim.
yenidendoğdum hoşgeldin..tavalar içinde bende teflon tencere setinim 1 tane tavası var onunla kızartma yapıcam onun haricinde birde suçuktur yumurtadır kızarmak için küçük boy tava alırım..ama uzun kulplumu yoksa 2 kulplumu kullanışlı bilmiyorum evde ikisindeden de var ama ben ikiside uzun olsun diye uzun alırım çokta abartmak istemiyorum tava çabuk eskiyen bişey lazım oldukça alırım bence sende öyle yapabilirsin.ama balık tavasıda bencede çok gerekli biz tek tek döndürüyorduk balıkları geçen haberlerde nasıl piştiğini gördüm ve inanlılmaz gerekli bişey balık sevenler için
günaydınn canlarım..
gülsengocum harikalar çok beğendim gümüş gümüş güle güle kullan...bende gümüş yani inox mu grimi işte hangisi geçerliyse öyle almaya karar verdim.
yenidendoğdum hoşgeldin..tavalar içinde bende teflon tencere setinim 1 tane tavası var onunla kızartma yapıcam onun haricinde birde suçuktur yumurtadır kızarmak için küçük boy tava alırım..ama uzun kulplumu yoksa 2 kulplumu kullanışlı bilmiyorum evde ikisindeden de var ama ben ikiside uzun olsun diye uzun alırım çokta abartmak istemiyorum tava çabuk eskiyen bişey lazım oldukça alırım bence sende öyle yapabilirsin.ama balık tavasıda bencede çok gerekli biz tek tek döndürüyorduk balıkları geçen haberlerde nasıl piştiğini gördüm ve inanlılmaz gerekli bişey balık sevenler için
Günaydın Arkadaşlar pzar günü dügün tarihimizi belirleyecegiz ramazan bayramının 2 günü yapmayı düsünüyorum nasıl olur sızce haziranda düsünüyorduk kardeşi subatta askere gidecegi için agustosa kaldı Bayramda herkez izinli oluyor diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim
ben o zaman 3 lü tavadan alayım bir tanede balık alırım balığın ustunde teneke kapak var dondurup onun üsütne sonra tavaya hepsiının bırden dıger tarafınımı cevırıyoruz bende pek bılmem balıkta hıc ayıklamadım ayıklayamamda ama pişiririmcokta severım 28 tl oda uygun herhalde dunde gurallardan bardak ve cay bardagı setı aldım ıstanbul temalı balık tavasını sonrada alabilriim
Bayramın 2.günü olmaz sanki 3 veya bi sonraki gün takvımden bakmak gerek hangı gunler ızın gunune gırıyor
iyi biriktirmişssin canım valla ben biriktiremiyorum borca girsem öderim diye düşünüyorum bi lisete cıkardım mart maaşına kadar şunları şunları almalıyım diye hedef biçtim tabi epey şey yazdım şubatta 900 tl gün param gelecekAllah bereket versin hepimizin paralarına ayda 217 tl geliyor ödersin eviniz kendinizinmi olacak buarada ?
Alır canım ama oda nakit alamıcak taksit alıcak ama şuan taksit fiyatları bile uygun peşinat istiyolar oda yok .. Allah yardım eder
buarada hiç tavam yok alacağım tencere setinde 1 tane çelik tava var , aslında o üçlü tavayı alabilirim annemi arayıp bi sorayım bakayım ne diyecek
kilo vermek için yapmıorum kuzum ben hatta bu kilolarımı birbir zahmetle aldımama iştee popomu sıkınca biras selülitlerim çıkıo.bacak çalışıorum sadece sıkılaşmam lasım
bim bam boooommm çook şükürr dostlarrr benimdeee artıkkk bir faceeeimmmm varrr:
Gece kuşu ; özel mesajını aldım.. Bende eger böyle düşünmene sebeb olduysam özür dilerim çok
Sanırım buraya geri döndüm :44:
Mesajına cok sevindim buarada hepinizdende özür dilerim
bir adet soru ile geldim geçmişe bakıp alıntı yapmıcam kaynak yapmamak için buradan sonra devam edeyim dedim
cem marka markofonide şuanda 3 tane tava 23 tl , balık tavası 28 tl , sos tavası 6 tl
bunlar gereklimi?almalımıyım ;? tava alırken yoksam kapaklımı olmasına dikkat edeyim ?
ama bazı sıtelerde gordum kapaksız tavalar ıcın yag sıcratmaz dıye bısey var hepsine olabilir gibi geldi fikirlerinize ihtiyacım var
Carşamba İş başı görünüyor takvimde 18 Agustos Arife 19-20-21- tatil 22 iş başı canım
Sinirlenmeyelim artik kusum yaa, gecti bitti artikgeçmişte gittim alıntı yapacaktım ama cidden gerildim yaaa
Gelip birilerinin burda sonradan görmüşler gibi süpermeninin vırtını zırtını anlatması terbiyesizlik olmuyor da
Benim artık bunları hazmedemeyip patlamam terbiyesizlik oluyor....
Bence mutlaka en az 1-2 tava veya sahan almalisin, cem de iyidir diye biliyorum, fiyatta iyiymisGece kuşu ; özel mesajını aldım.. Bende eger böyle düşünmene sebeb olduysam özür dilerim çok
Sanırım buraya geri döndüm :44:
Mesajına cok sevindim buarada hepinizdende özür dilerim
bir adet soru ile geldim geçmişe bakıp alıntı yapmıcam kaynak yapmamak için buradan sonra devam edeyim dedim
cem marka markofonide şuanda 3 tane tava 23 tl , balık tavası 28 tl , sos tavası 6 tl
bunlar gereklimi?almalımıyım ;? tava alırken yoksam kapaklımı olmasına dikkat edeyim ?
ama bazı sıtelerde gordum kapaksız tavalar ıcın yag sıcratmaz dıye bısey var hepsine olabilir gibi geldi fikirlerinize ihtiyacım var
Bayramda herkes izinli oluyor ama ben dugun telasimi bayram telasina denk getirmek istemezdim heralde yaa, hakkinda hayirlisi olsun hicrancim :114:Günaydın Arkadaşlar pzar günü dügün tarihimizi belirleyecegiz ramazan bayramının 2 günü yapmayı düsünüyorum nasıl olur sızce haziranda düsünüyorduk kardeşi subatta askere gidecegi için agustosa kaldı Bayramda herkez izinli oluyor diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim
allah gerçekten yardım ediyor,,ben ne yapacağım diye düşünüp dururdum ama mutfak ürünleri bitti neredeyse :) şimdi bi perdeler halılar ve yatak odası takımı kaldı,alırken allah gerçekten kişinin gönlüne göre veriyor..buna çok şahit oldum bu süreçte,eminim senin de öyle olacaktır,spotlar var oradan da bakılabilir,ben spot bakıcaktım ama normale göre uygun bulduğum için kaldı o,evimiz eşimin ailesinin evi olucak,kira vermicez ama çokda rahat değilim onların evinde oturacak olmamızdan..neyse para biriktirip kendi evimizi almayı nasip eder inşallah hepimize allah
saolun kızlar artık alakasız olarak bi sepete koyup yallah yollucam deli oldum ya kaç saatimi ona harcadım emek verdim yine olmadı yine olmadı ikiside birbirinden çirkin..
gnaydınnn kızlarrr :) dün bulaşık makinemi fırınımı aspratörümü ocağımı ve çelik çaycımı aldımmmm775tl ye bulaşık makinesini nakit aldım,geri kalan hepsi 1300 tl tuttu,önceden bahsettiğim fiyattan daha uygun veren bir şube bulduk,nişanlımın müdürü tanıdığı şubeye yönlendirdi izmirli kızlar düşünürseniz götürebilirim sizi de ,ama bu ay sonunda fiyatları artıcak bilginiz oslunn
yeniden doğdum şimdi bende markafonideyim ve makarna tenceresine bittim artı kızarma tenzereside hoşuma gitti fritöz mü kızlartma tenceresimi bilmiyorum çok kararsızım evde fazla yer kaplıcak bişeyler istemiyorum..çünkü 1 artı 1 de oturcam ev alınana kadar
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.Biz bayanlar çok önemseriz böyle şeyleri ama Erkekler pek önemsemezler hatta anlamazlar bile kutuyu senin yaptığını.Üzme canını sen çok güzel
evet bende gördüm onlarıda şimdi 3 tava ve balık tavası aldım 50 tl tuttu suanda alamam yoksa o makarna tenceresı hosuma gıttı ama gereklımı bılemedım makarna kus kus kesme mantı hersey ıcın olur bence ..
o derın kızartma tavasından hıc kullanmadımda o teflonun ıcınde tel suzgec koymuslar yaw
esse'de gecen gun gormedım 167 tl degerındeki 3 yemek aynı anda pişiren ve kokularını karıstırmayan tencereyı 60 tl sattılar trendyol'da görmedim yanı üstleik baktımda görmedim dun bi baktım tükenmiş tabi kalırmı
valla tava yuvarlak kapağıda öyle bız evde hiç kullanmadıkta bı kuzenım onda borek yapmıstı bı keresınde o kapakta ters cevırmıstı hemde balık ıcın kullanıyodur herhalde sormadım ama
altları hıcbırının peteklı degıl bence ama olsun bakalım..