2012' de yazın evlenecekler

Bende hataydayım canlarım.
oo hatay, ordan kimse yoktu bak sen gelene kadar

Canım setine bayıldım bu pazar alacağım ilk şey olucak sanırım çeyizime birazcık kopya çekiyorum eNGÜZEL GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN CANIM...
baaak pazar gününe bile gerek kalmadı, geldin gaza
güzel set gerçekten :114:

Garden çok güzel zaten
Ayyyyy inşallahh Bahhçe'yle anlaşırız dua edin kızlarrrr

Son düzenleme:
Canım setine bayıldım bu pazar alacağım ilk şey olucak sanırım çeyizime birazcık kopya çekiyorum eNGÜZEL GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLAN CANIM...

all canım benim tavsiye ederim görünce eminim bayılırsın sende..ısıtmalı çay seti falan çok işimize yarayabilir.

ay biri aydınlatsın beniiiiiiii

tuğçee, nerdesiin, izmirin hatay ilçesinde mi yoksa hatay ili mi?
çünkü bi de iskenderun falan okudum az önce yorumlarda
i m so confused

all canım benim tavsiye ederim görünce eminim bayılırsın sende..ısıtmalı çay seti falan çok işimize yarayabilir.

Canım şimdi sitesinden baktım ek olarak pecetelik falan yazıyor... onlar setin içinde değil zannedersem....

hatunlar size doyum olmaz
ben gideyim de şu aç karnımı doyuruyim
biliyosunuz aç ayı oynamaz

evet canım tam bır ay kalacam ınsallah 20 aralıkta dönecem neler almamkı

nişanlımda gelecek allah nasıp ederse beraber 4 gun kucuk bır tatıl yapacaz ankarada

bol bol alısverıs yapacam afıyet olsun görsuruz

Son düzenleme:
hoşbuldum cnm benim..netten baktım ama fiyatlar uçmuş ben uygun bişeyler arıyorum bakalım pazar günü müsait olabilirm istanbula gitmeye ama pazar günü kuyumcular kapalıdır ki

hadı ya ben her yer acık bılıyordum ama tabı sen daha ıyı bılırsın o kadar degısık ve guzel yuzukler olunca ınsanın cok kafası karısıyor

dugunler genelde hafta sonu oluyor dıye kuyumcular kapatmıyor sanıyordum. altın durmuyorkı yerınde hep cıkıyor hep cıkıyor ınsallah ıcıne sınen bır nişan yuzugu bulursunuz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…