2012' de yazın evlenecekler

evet canım tam bır ay kalacam ınsallah 20 aralıkta dönecem neler almamkı :nazar:

nişanlımda gelecek allah nasıp ederse beraber 4 gun kucuk bır tatıl yapacaz ankarada :KK70:

bol bol alısverıs yapacam:KK1::KK1: afıyet olsun görsuruz :KK71:
ooh 1 ay süper valla :KK8:

ne güzel hasret gıderirsinizz :KK70:

hosbuldum kuzucum ozledım sızııııı :KK70::KK70:
poff nette sorun var galıba bı turlu yazdıgım kaydolmadı
nbrsın kuzuck nasılsın?
ojjgeldin yelizcimm :KK71:
naber ne var ne yok?

ooh 1 ay süper valla :KK8:

ne güzel hasret gıderirsinizz :KK70:

ojjgeldin yelizcimm :KK71:
naber ne var ne yok?

bişey yok kuşum hiiiiiç bişey yok monotonluk var sadece.sende ne var ne yok.
bu arada ekledıgın zeytınlıkler zeytın catalıyla kullanırsan kullanıslı oluyor annemde var kullanıyoruz.normal catallada ıste bıraz daha konsantre olmak gerekıo bende ısta geldıgımde gormustum taksım cetınkayada ama renklerı yoktu alamadım

Son düzenleme:
bişey yok kuşum hiiiiiç bişey yok monotonluk var sadece.sende ne var ne yok.
bu arada ekledıgın zeytınlıkler zeytın catalıyla kullanırsan kullanıslı oluyor annemde var kullanıyoruz.normal catallada ıste bıraz daha konsantre olmak gerekıo bende ısta geldıgımde gormustum taksım cetınkayada ama renklerı yoktu alamadım

bende de iyilik güzellik nolsun, bugün tempolu geçti gördüğünüz gibi buralar :KK55::KK55:
ev de böyleydi, kahvaltıda misafir, öğlen misafir, sohbet muhabbet geçti işte ama temizlik yapamadım işte bu yüzden :KK51:

canım zeytinliklerle ilgili endişem şuydu aslında, normalde kasedeki zeytinlerden hani tabağa kaşıkla 3'er 5'er zeytin birden alınır ya
hani bundan öyle çokça alınması zor olur diye tereddüt etmiştim ama yok çok gaza getirdiler beni de, alıcaamm, yani inşallah :KK9::KK9:

hoşbulduk canım:KK34: işten geldim karnım aç ay öyle bakınıyorum. sizlerde ne var ne yok canımcım:26:

oy kıyamam yorgunsundur da şimdi, ay kendi halimi hatırladıımm, Allah yardım etsin çalışanlara da yaa :KK70:

biz de iyilik güzellik nolsun, kelebekli servis tabakları, değişik şekilli servis tabakları, bernardo set kampanyası, yeni hatunlarla tanışma falan derken geçti işte bugün de :21::21:

bende de iyilik güzellik nolsun, bugün tempolu geçti gördüğünüz gibi buralar :KK55::KK55:
ev de böyleydi, kahvaltıda misafir, öğlen misafir, sohbet muhabbet geçti işte ama temizlik yapamadım işte bu yüzden :KK51:

canım zeytinliklerle ilgili endişem şuydu aslında, normalde kasedeki zeytinlerden hani tabağa kaşıkla 3'er 5'er zeytin birden alınır ya
hani bundan öyle çokça alınması zor olur diye tereddüt etmiştim ama yok çok gaza getirdiler beni de, alıcaamm, yani inşallah :KK9::KK9:

al canım al hiç olmadı paşanla beraber ikiniz aynı tabaktan yersiniz :KK69: başbaşa kahvaltılarınızda değerlendirirsin:KK69::KK69:

oooo bayagı bı tempolutmus gunun gercektende :KK34:

tabaga alınması zor olmuyor tatlım ama masaya bır kac tabak yapmak gerekıyor az aldıgı ıcın.amaan al gıtsın cok şık duruo masada

X