canım ben koydum aldıklarımı orda vardı ama tabi siz o ara diğer topicte kalmıştınızbol kelebekli bu takımım çooook beğenerek aldım
Eki Görüntüle 267888
ay bu cok guzel bır takım gule gule kullan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben koydum aldıklarımı orda vardı ama tabi siz o ara diğer topicte kalmıştınızbol kelebekli bu takımım çooook beğenerek aldım
Eki Görüntüle 267888
ay bu cok guzel bır takım gule gule kullan canım
yelizzzzzzzzzzzzzzzzzz canım canım canım canım
bugun erkencısın hosgeldın canımcım
hosbuldum kuzucum ozledım sızııııı
poff nette sorun var galıba bı turlu yazdıgım kaydolmadı
nbrsın kuzuck nasılsın?
ooh 1 ay süper vallaevet canım tam bır ay kalacam ınsallah 20 aralıkta dönecem neler almamkı
nişanlımda gelecek allah nasıp ederse beraber 4 gun kucuk bır tatıl yapacaz ankarada
bol bol alısverıs yapacam afıyet olsun görsuruz
ojjgeldin yelizcimmhosbuldum kuzucum ozledım sızııııı
poff nette sorun var galıba bı turlu yazdıgım kaydolmadı
nbrsın kuzuck nasılsın?
heyyy kızlar nbrsınız bakalım ohhh masallah ne guzel kaynatmıssınız be
ooh 1 ay süper valla
ne güzel hasret gıderirsinizz
ojjgeldin yelizcimm
naber ne var ne yok?
Canlarımmmm iyi akşamlar yine kaynatmışsınız ilerlemiş de ilerlemiş
Nasılsınız?
ohh diğer hatunlar da geldi, laf lafı açtı derken muhabbet uzadı gitti
ama gözlerimiz sizi de aradıı
sen de hoşgeldin fıstık :112:
iyiii sen nasılsın, napıyosunn?
Canlarımmmm iyi akşamlar yine kaynatmışsınız ilerlemiş de ilerlemiş
Nasılsınız?
bişey yok kuşum hiiiiiç bişey yok monotonluk var sadece.sende ne var ne yok.
bu arada ekledıgın zeytınlıkler zeytın catalıyla kullanırsan kullanıslı oluyor annemde var kullanıyoruz.normal catallada ıste bıraz daha konsantre olmak gerekıo bende ısta geldıgımde gormustum taksım cetınkayada ama renklerı yoktu alamadım
hoşbulduk tatlım iyidir canım benim sen nasılsın?hoşgeldın şekerim.iyilik valla sen nasılsın bakalım
balbtb ve yelizz hoşqeldiniss qelinciklerrrr
balbtb ve yelizz hoşqeldiniss qelinciklerrrr
hoşbulduk canım işten geldim karnım aç ay öyle bakınıyorum. sizlerde ne var ne yok canımcım:26:
bende de iyilik güzellik nolsun, bugün tempolu geçti gördüğünüz gibi buralar
ev de böyleydi, kahvaltıda misafir, öğlen misafir, sohbet muhabbet geçti işte ama temizlik yapamadım işte bu yüzden
canım zeytinliklerle ilgili endişem şuydu aslında, normalde kasedeki zeytinlerden hani tabağa kaşıkla 3'er 5'er zeytin birden alınır ya
hani bundan öyle çokça alınması zor olur diye tereddüt etmiştim ama yok çok gaza getirdiler beni de, alıcaamm, yani inşallah
oooo bayagı bı tempolutmus gunun gercektendebende de iyilik güzellik nolsun, bugün tempolu geçti gördüğünüz gibi buralar
ev de böyleydi, kahvaltıda misafir, öğlen misafir, sohbet muhabbet geçti işte ama temizlik yapamadım işte bu yüzden
canım zeytinliklerle ilgili endişem şuydu aslında, normalde kasedeki zeytinlerden hani tabağa kaşıkla 3'er 5'er zeytin birden alınır ya
hani bundan öyle çokça alınması zor olur diye tereddüt etmiştim ama yok çok gaza getirdiler beni de, alıcaamm, yani inşallah