Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahha aynı ben bubacuummben geldiiiim kızlaaaar kaykılın bakem
annem dio pijama ve laptopa bağlı yalıyon resmen die
bekçi gibi bekliyoruz galiba burdane işinz var burdaaa kafam durdu yeminleeeee
azcık sakız çiğniyemmm bee sakızımı ösledimm
sabah tükanı açan hatunuma şimdiden günaydın diyeyim bari, veee yatayıımm
hayırlı cumalar olsuuuuunnnn
Merhabalar,
Bende yeni katıldım aranıza Ağustosta düğünüm var :)
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Kızlar çeyiz listesi var http://www.dueguenrehberim.de/files/checkliste_aussteuer_tr.pdf bu sitede unutulmuş şeyleride ben ekliyorum tabi gerek duymaıdklaırmda var ama lazım olabilri sizede
geçmişte gittim alıntı yapacaktım ama cidden gerildim yaaa
Gelip birilerinin burda sonradan görmüşler gibi süpermeninin vırtını zırtını anlatması terbiyesizlik olmuyor da
Benim artık bunları hazmedemeyip patlamam terbiyesizlik oluyor....
gnaydınnn kızlarrr :) dün bulaşık makinemi fırınımı aspratörümü ocağımı ve çelik çaycımı aldımmmm 775tl ye bulaşık makinesini nakit aldım,geri kalan hepsi 1300 tl tuttu,önceden bahsettiğim fiyattan daha uygun veren bir şube bulduk,nişanlımın müdürü tanıdığı şubeye yönlendirdi izmirli kızlar düşünürseniz götürebilirim sizi de ,ama bu ay sonunda fiyatları artıcak bilginiz oslunn
günaydın hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin Allah
cok uyguna almışssın gerçekten bızım suanda nakıt alma ımkanımız malesef yok ay sonuna kadar buzdolabını alıcakmı benımkı onu bıle bılmıuyorum
Gece kuşu ; özel mesajını aldım.. Bende eger böyle düşünmene sebeb olduysam özür dilerim çok
Sanırım buraya geri döndüm :44:
Mesajına cok sevindim buarada hepinizdende özür dilerim
bir adet soru ile geldim geçmişe bakıp alıntı yapmıcam kaynak yapmamak için buradan sonra devam edeyim dedim
cem marka markofonide şuanda 3 tane tava 23 tl , balık tavası 28 tl , sos tavası 6 tl
bunlar gereklimi?almalımıyım ;? tava alırken yoksam kapaklımı olmasına dikkat edeyim ?
ama bazı sıtelerde gordum kapaksız tavalar ıcın yag sıcratmaz dıye bısey var hepsine olabilir gibi geldi fikirlerinize ihtiyacım var
sarı kırmızı olanı kullan mutlaka, kırışıklıklar evet biraz görünüyor ama göz rahatsız etmez yavrum yaa çok güzellerr
siz hele benimkini görün, gerçi daha başlamadım ama kurbanım hediye eline ulaşınca bana soracak, diyecek ki..
gasom burada ne yazmaya çalıştın
gasom burada neyi anlatmak istedin
gasom bu bi harf mi bi rakam mı
ooooldu canımm
ay işte ben o totoşu kaldıramıyorum kiii
ben de spor konusunda çok pis miskinim pinkim lavım
olur oluuurr inşallah o günler de gelir kuzuumm, 2. çocuğu yaparken evde oturuyo olursun inş.
amanıııııııııınnnnnn, e hadi kızım seni bekliyoruz işteeee
sabah tükanı açan hatunuma şimdiden günaydın diyeyim bari, veee yatayıımm
hayırlı cumalar olsuuuuunnnn
gnaydınnn kızlarrr :) dün bulaşık makinemi fırınımı aspratörümü ocağımı ve çelik çaycımı aldımmmm 775tl ye bulaşık makinesini nakit aldım,geri kalan hepsi 1300 tl tuttu,önceden bahsettiğim fiyattan daha uygun veren bir şube bulduk,nişanlımın müdürü tanıdığı şubeye yönlendirdi izmirli kızlar düşünürseniz götürebilirim sizi de ,ama bu ay sonunda fiyatları artıcak bilginiz oslunn
çook teşekkürler :) bende 3 aydır biriktiriyordum nakit 775 tl yi öyle verdim 1300 tl yi de 6ya böldüler çok iyi hakikaten.daha zaman var alıcaktır elbet