2012' de yazın evlenecekler

sabah tükanı açan hatunuma şimdiden günaydın diyeyim bari, veee yatayıımm :KK55:

hayırlı cumalar olsuuuuunnnn :KK42:

geçmişte gittim alıntı yapacaktım ama cidden gerildim yaaa:KK47:

Gelip birilerinin burda sonradan görmüşler gibi süpermeninin vırtını zırtını anlatması terbiyesizlik olmuyor da

Benim artık bunları hazmedemeyip patlamam terbiyesizlik oluyor....

gnaydınnn kızlarrr :) dün bulaşık makinemi fırınımı aspratörümü ocağımı ve çelik çaycımı aldımmmm :KK76: :KK76: :KK76: 775tl ye bulaşık makinesini nakit aldım,geri kalan hepsi 1300 tl tuttu,önceden bahsettiğim fiyattan daha uygun veren bir şube bulduk,nişanlımın müdürü tanıdığı şubeye yönlendirdi :KK76: izmirli kızlar düşünürseniz götürebilirim sizi de ,ama bu ay sonunda fiyatları artıcak bilginiz oslunn

Son düzenleme:
geçmişte gittim alıntı yapacaktım ama cidden gerildim yaaa:KK47:

Gelip birilerinin burda sonradan görmüşler gibi süpermeninin vırtını zırtını anlatması terbiyesizlik olmuyor da

Benim artık bunları hazmedemeyip patlamam terbiyesizlik oluyor....

Gece kuşu ; özel mesajını aldım.. Bende eger böyle düşünmene sebeb olduysam özür dilerim çok
Sanırım buraya geri döndüm :44:
Mesajına cok sevindim buarada hepinizdende özür dilerim
bir adet soru ile geldim geçmişe bakıp alıntı yapmıcam kaynak yapmamak için buradan sonra devam edeyim dedim :KK54:
cem marka markofonide şuanda 3 tane tava 23 tl , balık tavası 28 tl , sos tavası 6 tl
bunlar gereklimi?almalımıyım ;? tava alırken yoksam kapaklımı olmasına dikkat edeyim ?
ama bazı sıtelerde gordum kapaksız tavalar ıcın yag sıcratmaz dıye bısey var hepsine olabilir gibi geldi fikirlerinize ihtiyacım var

$FB,3688,13,arcelik-p-180-i-aspirator-filtreli-surgulu-cift-motor-430-m-3-kademeli-aspiratorler-a.jpg 180 ı aspratör
$arçelik9485 bulaşık mak..jpg 9485 bulaşık mak.
$fırın 9626.jpg 9626 dı fırın
$ARCELIK-K-3282-IM-GUSTO-TIRYAKI-CAY-MAK-UCRTS-KA__40667504_0.jpg 3282 tiryaki
$ocak705.jpg 705 ydgeı ocak

:KK16: :KK16: :KK16:

gnaydınnn kızlarrr :) dün bulaşık makinemi fırınımı aspratörümü ocağımı ve çelik çaycımı aldımmmm :KK76: :KK76: :KK76: 775tl ye bulaşık makinesini nakit aldım,geri kalan hepsi 1300 tl tuttu,önceden bahsettiğim fiyattan daha uygun veren bir şube bulduk,nişanlımın müdürü tanıdığı şubeye yönlendirdi :KK76: izmirli kızlar düşünürseniz götürebilirim sizi de ,ama bu ay sonunda fiyatları artıcak bilginiz oslunn

günaydın hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin Allah
cok uyguna almışssın gerçekten bızım suanda nakıt alma ımkanımız malesef yok ay sonuna kadar buzdolabını alıcakmı benımkı onu bıle bılmıuyorum

günaydın hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin Allah
cok uyguna almışssın gerçekten bızım suanda nakıt alma ımkanımız malesef yok ay sonuna kadar buzdolabını alıcakmı benımkı onu bıle bılmıuyorum

çook teşekkürler :) bende 3 aydır biriktiriyordum nakit 775 tl yi öyle verdim 1300 tl yi de 6ya böldüler çok iyi hakikaten.daha zaman var alıcaktır elbet

Gece kuşu ; özel mesajını aldım.. Bende eger böyle düşünmene sebeb olduysam özür dilerim çok
Sanırım buraya geri döndüm :44:
Mesajına cok sevindim buarada hepinizdende özür dilerim
bir adet soru ile geldim geçmişe bakıp alıntı yapmıcam kaynak yapmamak için buradan sonra devam edeyim dedim :KK54:
cem marka markofonide şuanda 3 tane tava 23 tl , balık tavası 28 tl , sos tavası 6 tl
bunlar gereklimi?almalımıyım ;? tava alırken yoksam kapaklımı olmasına dikkat edeyim ?
ama bazı sıtelerde gordum kapaksız tavalar ıcın yag sıcratmaz dıye bısey var hepsine olabilir gibi geldi fikirlerinize ihtiyacım var

valla bilemiyorum :26:ben balık tavası sos tavası falan almadım tefalden teflon var 1 tane birde markası biinmedik 2 tane daha tava var yeterli diye düşünmüştüm kendi adıma,senin hi,ç tavan yoksa düşnebilirsin 3 tanesinin fiyatı uygunmuş

sarı kırmızı olanı kullan mutlaka, kırışıklıklar evet biraz görünüyor ama göz rahatsız etmez yavrum yaa çok güzellerr :KK16:

siz hele benimkini görün, gerçi daha başlamadım ama kurbanım hediye eline ulaşınca bana soracak, diyecek ki..
gasom burada ne yazmaya çalıştın
gasom burada neyi anlatmak istedin
gasom bu bi harf mi bi rakam mı :KK9::KK9::KK9:

ooooldu canımm :KK9:

ay işte ben o totoşu kaldıramıyorum kiii :KK9::KK9:

ben de spor konusunda çok pis miskinim pinkim lavım :KK51:

olur oluuurr inşallah o günler de gelir kuzuumm, 2. çocuğu yaparken evde oturuyo olursun inş. :emir_bebek::emir_bebek:

amanıııııııııınnnnnn, e hadi kızım seni bekliyoruz işteeee :KK52::KK52:

sabah tükanı açan hatunuma şimdiden günaydın diyeyim bari, veee yatayıımm :KK55:

hayırlı cumalar olsuuuuunnnn :KK42:

hehe al bendende okadar gasom ya kaç sayfa yırtıp attım rezil gibi artık kurbancığım anlamazsa buradan tekrar tercüme ediicimmm :KK9::KK9::KK9:

gülşencimm eşyaların hayırlı olsun ...

bu arada günaydınlarrr hayırlı cumalar kızlarrrr ..Rabbim gönlünüzden geçenleri ve dualarınızı kabul ettsin inşallah ...

çook teşekkürler :) bende 3 aydır biriktiriyordum nakit 775 tl yi öyle verdim 1300 tl yi de 6ya böldüler çok iyi hakikaten.daha zaman var alıcaktır elbet

iyi biriktirmişssin canım valla ben biriktiremiyorum borca girsem öderim diye düşünüyorum bi lisete cıkardım mart maaşına kadar şunları şunları almalıyım diye hedef biçtim tabi epey şey yazdım şubatta 900 tl gün param gelecek :KK55: Allah bereket versin hepimizin paralarına ayda 217 tl geliyor ödersin eviniz kendinizinmi olacak buarada ?
Alır canım ama oda nakit alamıcak taksit alıcak ama şuan taksit fiyatları bile uygun peşinat istiyolar oda yok .. Allah yardım eder

buarada hiç tavam yok alacağım tencere setinde 1 tane çelik tava var , aslında o üçlü tavayı alabilirim annemi arayıp bi sorayım bakayım ne diyecek

Son düzenleyen: Moderatör:
X