2012' de yazın evlenecekler

siz fotoda görmüyosunuz ama buruşuk buruşuk..şimdi ben ablasından isticem adres oda akşama nişanlıma gel göster hediyeyi dicek oda kutuyuda götürcek tatatam dandik buruşuk kırışık bir kutu ..zaten koyu kırmızı olan tam bir felaket zımbaladım onu en son =)ama iyi teselli verdiniz saolun canlarım benimm
walla tesellii için demedim kız, cidden beğendim ben, benimkinden güzel olmuş :KK1:
BU ARADA BEN KAÇIYORUM KIZLARRR, öpüldünüz canlarım, yarın görüşürüz kuzucuklarım:KK55::KK54:

1 milyoncu gibi yerlerde yapışkanlı kağıt diye satılıyor onunla yaptım cnm..

yolcu çok güzl olmuş cnm iyi günlerde kullanırsın inşallah.

siz fotoda görmüyosunuz ama buruşuk buruşuk..şimdi ben ablasından isticem adres oda akşama nişanlıma gel göster hediyeyi dicek oda kutuyuda götürcek tatatam dandik buruşuk kırışık bir kutu ..zaten koyu kırmızı olan tam bir felaket zımbaladım onu en son =)ama iyi teselli verdiniz saolun canlarım benimm

olduğu hali ile ver canım uğraştığın için çok mutlu olur,ayıplıcak hali yokya lavantam,,buruşuk olsa ne fark eder :) hoşuna gideceğine inanıyorum ben :KK16:

gülsengo acaba üzerine çok uğraştım beğenmessen yazıklar olsun emeğe saygı gibi kelimelr mi yazsam :KK9::KK9::KK9::KK9:

valla bende teselli olsun diye dimedimm lavantam yaa beğendim gercekten

kızlarr yaaa bende kurbanım için mektubu hazırlamaya çalışıyorum ama el yazısı şartmıı :26::26: yazıyom yazıyom beğenmiyom yaaa :KK30::KK30::KK30:
öbür türlü print yapsak olmamı :KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlarr yaaa bende kurbanım için mektubu hazırlamaya çalışıyorum ama el yazısı şartmıı :26::26: yazıyom yazıyom beğenmiyom yaaa :KK30::KK30::KK30:
öbür türlü print yapsak olmamı :KK1::KK1::KK1::KK1:

olmaz bence kurbanına haksızlık olurr :KK19:

bence el yazınla yazmalısınnnn.... :21:

he kurbanın ne der ama onu bilemem yani :KK34:

bendeeee seviyommm sedoşumm hep kulacıklarını çınlattıkk kısss :KK16::KK16: yaşasınnn keşana gidiyosss beyaa, pardonn avrupayaa dicektim :KK9::KK9: sedoşş pragda yakın mı oraya yakınsa bizz gelmicezz dee sölimm dedim :KK52::KK52::KK52:
prag uzak bize kuzum,gönül rahatlığıyla gelin:KK9:

:KK70: keşh hann :KK70: pasaport gerekirmi sedoşum :KK1:
yok anam yok pasaport gerekmiyor,kapımız herkese açık,özellikle de sevdiklerimize:KK16:

sedoşummm avrupa turnesi yaptıracak bize beaaaw :KK60::KK60:
tabi beaaa:KK9:
kızlarrr benide alın kesanaaa bende gelicemmmmmm:KK55::KK55::KK55::KK55:
geeeel gülüüm gel sensiz olmaz ki:KK16:

1 milyoncu gibi yerlerde yapışkanlı kağıt diye satılıyor onunla yaptım cnm...
lavantam bende yapmıştım benimkine büyük kırmızı el işi kağıdıyla kaplamıştım,normal yapışkansız kağıtla yani.gayet seksi olmuştu:KK9: seninkide güsel olmuş bence belki kendinden yapışkanlı diye zorlanmışsındır kaplarken kuzucum,içine sinmediyse normal yapışkansızla yap..:KK34:

lavantaaaaa kutuu bencee gayeteenndeee güzelll olmuşşş:21::21:

spor yapamayan hatunlarr kaldırın popocuklarınısııı yapınn uleynn:KK15::KK15::KK15:bakın banaa yaptımm dökülüorumm şuann :KK9::KK9:sizde yapın dökülün:KK9:

Senye bende varim bu cekiliste ona göre :KK51::KK9: Pirlantalari tek taslari simdiden hazirlaryin :KK9:

inşallah yolcumm seneye yine beraber oluruzzz..:KK16::KK16:

prag uzak bize kuzum,gönül rahatlığıyla gelin:KK9:

yok anam yok pasaport gerekmiyor,kapımız herkese açık,özellikle de sevdiklerimize:KK16:

tabi beaaa:KK9:

geeeel gülüüm gel sensiz olmaz ki:KK16:

lavantam bende yapmıştım benimkine büyük kırmızı el işi kağıdıyla kaplamıştım,normal yapışkansız kağıtla yani.gayet seksi olmuştu:KK9: seninkide güsel olmuş bence belki kendinden yapışkanlı diye zorlanmışsındır kaplarken kuzucum,içine sinmediyse normal yapışkansızla yap..:KK34:

tımam kısss ozman :KK16::KK16::KK16: :KK9::KK9::KK9:

ben kurbanıma hediye bakmaya gidiyorum kızlarr inş. şöyle güzel bir hediye bulurummm

Hadi bakalımmmm hayırlısıı canımm :21::21:

X