EVEEETT ŞİMDİ SIRA BENDE
daha çok alıntı yapacaktım ama atladıklarım oldu kusurA bakmayın, destan olacak yoksam
bende çok güldüm çaktırmaaaa
Ben de söz veriyorum pinkim love'ım
ama dün akşam cidden koptumm yani okurken
söz yavrum söözzz
ayrıca koptum yemin ediyorum yaaa,
""ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek""
teşekkr ederim gasommmm senin için öle olduğumu söylemen inan çok mutlu etti beni
ama yine duygusala bağladım sanırım ben ağladım ağlıcam
bazı arkadaşlarımdan sezmiştim bazen bende sınırı aşıyorum sanırım rahatsızlık verdiysem kırdıysam özür dilerim herkestenn ..
sorulur mu çokk seviyorummmm ... hepiniziiii ....
Elifcim bunu diyecek en son insansın, hassasiyetine veriyorum canım benim, bidaha duymiyim
anlamaz anam anlamaz,,cevap şu olur ay nyu beni güldürdün
işte sen de beni çok güldürdün gülşenim yaa, dün akşam aşigülüm tucem fln bunları anlattıkca serviste sesli sesli güldüm, herkes bana baktı
Ecem bak arkadasım ilk bastada bi harladın gürledin sonra yumusadın simdide üstüne alınmaman gerek seylerde üstüne alınıyorsun öyle birsey olsa direk söyleriz bence bu tarz davranıslara giripte komik duruma düşme senlik bi durum yok ayrıca kırıcıda olmana hiç gerek yoktu....
özüm bence ecem geçmişte yazılan samimiyetsiz durumları okumadığı için üzerine alındı, öyle diyelim biz
ayyy gülşenimm gözünn körolmasınnn yaaa benii güldürdünçookkhhh fenasınn
bu arada facee açmayı ne var ne yok tüm hatunları özelime almayı düşünüorumbelki psikolojim sizi özlemeyince rahatlarr
gasooooommm deryamaaa söylee onu seviyoreeeeeee
rosammmm gasoyu haberci ettik arada, haber güvercinim gasom benim
Bu arada sen de artık bi face
AÇ AÇ AÇ AÇ AÇÇÇ
Sen niye üstüne alındın sen niye üstüne alındın diyorsunuzda benim konuştuğum şeylerle ilgili gibi geldi bunlar.aslında kime söylediniz bilmiyorum demek ki görmemişim ama başta bi fikrimi belirttim diye böyle davranmanızda gerekmiyordu ki.özür dilerim kötü bir şey söylediysem haklısınız bazı yerlerde haddimi aştıysam kusura bakmayın ben sizleri seviyorum zaten o yüzden böyle kötü oldum eğer benim hakkımda böyle düşünüyorsanız diye yani..dediğim gibi önceden de okuyordum hep yazdıklarınızı çok sıcak ve iyi niyetli geldiniz ki ben zaten sırf bu başlık altında sizlerle konuşabilmek için üye oldum normalde bu kadar internete giren biride değilim ama okula gidince falan bi an önce eve dönmek için sabırsızlanıyorum böyle herkesin mutluluğunu heyecanını görmek hoşuma gidiyor bende mutlu oluyorum insanlar böyle oldukca.zaten bu aralar farklı bi hallerdeyim bi oturup ağlıyorum sonra gülüyorum falan..özür dilerim gerçekten affedersiniz umarım hı??:))
Ece, daha önce geldiğinde geçmişi okusaydın bazı şeyleri üzerine alınmazdın.. Ama tabi bi süredir topikte geçmişi okumak imkansızdı.. Neyse sanırım düzen yeniden kuruldu bugün itibariyle, daha güzel paylaşımlar yapılacağına eminim artık...
Hic anlamadim simdii ya neysee
pink cektim servisten gelinnn resminiii yarin koyarim canimmm
hadi optum sizi annem bisey demefi qllahtan takimlaraa :-D iyi aksamlarr
banada kimwe yazmadi h a yoksa benmiyim olmayan parayla hava atana pacozz ;-)
Paççoz muuuu
Kııı sen de mi alndın ne:26:
Güzeller ben geldim
hepinizi çok seviyorum
İçimde kalmasın benimde birkaç sözüm olacak. resmen kabustan çıkmış gibi hissettim. bazı arkadaşlarımızın anlamsız
tepkileri karşısında beynim uyuştu. meğerse ne kadar gereksiz işgalciler varmış. hır gür çıkaranlar,üstüne alınıp savunacak
konuları olmayanlar yazık!
gasom gerçekten topiğimizi boş bırakmayalım yoksa nazara geliyoruz
pinkim lovem bende topik andımıza katılıyorum
nyum,deryaw,lamelifim,lavantam,pnrkrdnizim,bubarum,gasom,gulsengom,rosaam,gecekuşum pinkim lovem, helal olsun size
Ssedoshhum, lilapausem nerdeyseniz gelin artık
Balımmmm Peteğimmmm
SaoL kuzucuummm bakarım oraya da
Rosamm yaaa canımsınnn iyiki açtın konuyu...Zaten işyerinde giremiyorum yoruLuyorum akşamLarı bi bakım dıorum ayyy 50-60 sayfa 1 gunde oku oku bitmio bide biri geLinLik dıo biri tabak dio biri örtü dio off sıkıLıorum size biLe seLam veremeden çıkıyorum..Sorucağım fikir aLacağım bi ton şey var soramıorum arada kayniicak cunku...Buna bi çözüm buLmak şart oLdu..
YeniLeri biLmem ama ben eskiLer dediğiniz kardeşLerimiiiii çok özLedimm yaaa
Liloşummm canım, denk gelemedik üzüldüm, özlüyoruz seni
nihayet girebildim...
bakın bu akşam sizler için evedi külüstür pcye tahammül ediyorum..
pinkim hediye resmi istemissin..tatlım param olmadığından yapışkanlı folyo alamadım..inş yarın babam gönderirse alıcam birde tekrardan boş kutu bulup bian önce icrata geçmem gerek bende sabırsızlanıyorum bitsinde göndereyim diye aşkımada kurbanımada
Mervoşum sana lazım olan kutu boyutlarını bana söyle, ben burdan bulup sana yolliyim, olur mu tatlım?
nolduuuu ben bısıylermı kacırdım acaba ??
kızzzzzz topik yıkıldı bee, yoksa fazla bişi kaçırmadın yani
kızlar size ne anlatıcam...
buakşam görümcemle tel de görüştük ..misafiri gelicekmiş..yemek yapıyormuş..burda olsaydın yardım ederdin dedi ben beceremiyorum dedim yanlış anlamamışıtır inşallah biraz ben yardım edemem gibi anlaşıldı..öğretirim ben sana dedi snrd ekledi bende evlendikten snr netten tvde kendim kimseye sormadan öğrendim..misafirim gelicek anne kaynana koşun yardım edin demedim dedi.
geçenlerdede benim bohçam çok özensizdi hatırlarsınız aşkımın geldiği hafta kaynanamla tlde görüştük malum oya yapıyoruz annem daha çok yapıyor ben okadar çok yapmıyorum..küçük görümcenin çeyizini yaparsınız dedi bende bişey demedim yaparız ederiz diye kesin anlamıştır benide kötü bilcek arada aklım geliyor kızıyorum kendime kaynana istemicek beni.
anlatmak istedimm görümce bana yardım etmicek fena gelin dicek kaynana bi havlu yaparız demedisuratsız gelin dicek
boşver tatlım, takma kafana... Alıştırma yapmaya, yaparsın yaparsın, 1 gün kendi işin olur yardım edemezsin fln, sonra suratsız gelin yardım etmedi derler.. ama yapmayıp arada yaparsan daha kıymetli olur
Ben bu durumu yaşadım da, ondan canım...
ayyy ben çok korkuomm düdüklüdennn yaaaa bilmiom kuzucumm bendeee tehlikesiz bi düdüklü istiorum yaaa
ben de çok korkuyorum, o yüzden almadım çeyizime, ama annem alalım die tutturduuu:26:
Eki Görüntüle 307285
Ayy bu cok güzellll
bence deee çok güzelmişşşş...
bubaburummm ne güzel konuştun valla
Herkes mütevazi olabilse keşke....
Keşke kuşum keşkeeee
hee bide prag roma felanda gitmedim kartpostallarla yetindim
ipek kesemde yok beniim
kızz biz avrupa turuna çıkacaz ya, sedoşa gitçez... Tekirdağ, Edirne, Keşannnn
Avrupa değil mi yani, yalan mı söylüyoruz hıh
Şimdi topik sahibi diye birşeymi var ? hayır olamaz sahiplenmş olamazsınız kk böyle bir özel mülk yok , birbirinizi cok sevmişssiniz evet ne güzel (hatta dün biri ''bunlar bizi normaldede dost sanıyolardır demiş'' bunlar dediğide biz oluyoruz işaret ettiği sizden farkımız yok sonradan geldık hepsi bu..insanız yani bunlar nasıl bir üslup ?
buraya gelıp bırsey yazmayın demıssınız sızde bu yaptıgınız ayıp degıl dupeduz terbıyesızlık
ben naptım size ? o zaman aramıza kimseyi almıyoruz dieycektiniz .. böyle kovalamak olacak işmi ?
dün havin ve ecearslana cevaplar yazıldı neden bana yazılmadı
havin ; benim ipek kesem yok seninkide sana kalsın ben makyaj cıkarıcılarımı orta halli bir markadan bile zar zor alıyorum
varsa var durumun ama bunu göze soka soka anlatmanın birilerini üzmenin anlamı yok
üzülmedim ama içim ezildi anlattıgın onca seyden sonra
ecearslan ; annen babam ayrılmıs babam evlendı ananem baktı bana dedın dun baska bı hıkaye anlattın dedinki annem babam bırler benı bırakıp gıttıler tamam bak
sonra nısanlımla aldık gelınlıgı dedın
deıdnya sonrada nısanlım 11den 1 kadar uyudu ıse gıttı dedın ya
sonrada nısanlım bursada dedın ya
o gelınlıge 6 bın dedın ya
bısı soylerken dusunmedın bırının tanıdıgını olabılırmı laperi diye .. 3.5 lıra fıyatı
yani ben sizi salak yerine koymamışım gelmişim sorularıma yanıt bulmaya elımden geldıgınce yanıtlandırmaya dozunuda kacırmıs olanalardan bırıde olabılırım evet
ama sızınde yaptıgınız bu tavırlar hıc hos degıl kocaman ınsanlarız , evlenmeyi düşünüyoruz
bu kadar kibir bilmiyıorum yukarda yazılandan sonra tabıkı bı daha yazmayacagım
olan bıtene üzüldüm ..
Doğru ve yerinde tespitler var içinde canım, ama hiçbirimiz salakk değiliz, o yüzden samimiyetsizliğe dur diyelim artık dedik.. Çünkü bu 1-2 günlük bi olay değil.. Bazı şeyleri aCAba ben mi yanlış anlıyorum die kendikendimize sorduk biz.. ama kendi aramızda konuştuk diğer kızlarla, meğer herkes aynı şeyi düşünüomuş... Rahatsızlıklarımız dile getirince tahammül edemeyenler oldu, lafımız onlara... Yoksa sana bi kastımız olsaydı emin ol biz de direkt rahatsız olduğumuz şeyi söylerdik ki bu söylediklerimizden hangisini sen üzerine alındın ben anlamadım canım...
SABIRLA OKUDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM TOPİK SAKİNLERİ