2012' de yazın evlenecekler

Keske eltim de bana bu sekilde yaklassaydi..

günaydın kızlar şöyle bi geçmişe baktım ve hemen cvp yazayım dedim =)

yolcu cnm benim..zamanla hepsi olur..benimkinler iyi yaklaşımları var bana ama sanki bişy bekliyorlar gibiler benden beklemesinler ben kendim yaparım ama dile gelince böyle korkuyorum..mesafeli olursun bişey olmaz zamanla alışırsın karakter meselesi gasomunda dediği gibi

Canımm bnmm iyiyim sen nasıLsın?? yaa tam sana bişeyLer yazıcam araya başka şeyLer giriodu deLi oLuyodumm..kusura bakma tatLişkomm =)

ben iyiyim..çok şükür dert yok tasa yok kendime dert arıyorum lilacım bende aynen böyle bişey yazıcam ilk alıntımı yapıyorum ona konstre oluyorum tabiki aklımda başka yorum yaparım dediklerimi unutuyorum..neysem sağlık olsun tatlım burdayız bol bol konuşuruz.

Günaydin kizceler nasilsiniz?

Ben sabahin köründe pasamla telde konustum üryamda onu gördüm ayiptir söylemesi
Sonra da havlulara foto cektim daha dogrusu cekmeye calistim.
Sonra kahvatli yaptim.
Sonra da hurrraaa KK dedim

Canim kesinlikle öyle demek ki onun karakteri böyleymis benimde alismam gerekir ama o öyle soguk olunca benim de icimden sicak davranmak gelmiyor. Bu ilerde sorun yaratirmi diye de korkuyorum.

Tesekkür ederim canim bende cok begendim hihi. Neler yasadin bilmiyorum ama bi isin icine para konusu girdim mi tatsizliklar olacagini tahmin edebiliyorum canim.

Canim eltim dedigim gibi cok soguk bana karsi. Ilk gün oraya gittigimde mutfakta azicik yardim edeyim dedim. Normalde o bana söylemesi gerekirdi mesela su surda bu burda sunu getir bunu getir. Ama hic bir sey demedi. Kendi kafama göre hareket ettim. Ya beni cekemiyor sevmiyor yada hic umurunda bile degilim. Cözmüs degilim yani.

yosun cnm dün akşam sana cvp yazıyordum nişanlım aradı sonra kardeşim geldi çok yorgunmuş hemen yatıcam bilgisayar sesi istemiyorum dedi ekran sana yorum yazarken açık kaldı snr kapattım..

nişanlında iş bitiyor en azından çocuk olana kadar ikna etsen sonrası zaten gelir ne güzel mesleğinde var..
benim nişanlımda çalışmamı hiç istemiyor hiç kabul etmiyordu.sonra kayınvalidem artık demiş ben çalışssaydım emekli olurdum çalıssın canı sıkılmasın evde falan demiş tabi beni sözüm para etmiyr ama annesi çalıssın diyince hemen razı oluverdi..

şimdi aslında çalışmanı istemiyorum ama senide anlıyorum canın sıkılır iyi şartları olan bir iş bulursak çalışırsın diyor..bende bebeğim olana kadar çalışıyım diyorum..biyandanda kayınvalideme yakın olucak sürekli onlara gitmemi isteyebilir ki öyle sanıyorum ben onlara gidicem nişanlım işten annesine gidicek yemek yicez snr biz gece 11 12 de eve gidicez ..bunu söyledi yani o yüzden çalışmak istiyorum en azından mazaretim olur..sende nişanlını bi şekilde ikna et çalışmaya kaynanalar çok şey beklerler ben anladım bizimki bekliyor beklediğini bildiğim içinde yapasım varsa bile yapmak gelmiyor içimdenhalbuki uyumlu biriyim ama..inşallah gelin kaynana anlaşılırz

cnm benim şunu yap bunu yap deseydi daha da sinir olurdun..nişanlında demiş dedikodu sevmez falan diye demekki sert mizaçlı sende ona göre davranıcaksın..allahtan eltim yok görümcelerim yeter bana o kadar hızlı konuşuyorki bende biraz mıy mıyımdır nasıl anlaşıcaz bakalım..inşallah sorunsuz anlaşır geçinip gideriz

Ay bende tam tersini düsünüyorum kiz. Iyi ki diyorum görümcem yok. Elti de sonucta benim gibi el cünkü. Anlasamayacak olursak aramizi acik tutariz ayda yilda bir görüsürüz. Kaynanamda bisey demez. Görümcem olmus olsaydi. Ben el kizi o evin kizi olmus olacakti nihayetinde. InsaAllah canim.. InsaAllah hepimizin korkulari bosa cikar insaAllah gelin gidecegimiz ailelerde asamayacagimiz sorunlar yasamayiz..

EVEEETT ŞİMDİ SIRA BENDE
daha çok alıntı yapacaktım ama atladıklarım oldu kusurA bakmayın, destan olacak yoksam

bende çok güldüm çaktırmaaaa
Ben de söz veriyorum pinkim love'ım
ama dün akşam cidden koptumm yani okurken

söz yavrum söözzz

ayrıca koptum yemin ediyorum yaaa,
""ay benim nişanlım bana takla attırdı.. ayy benim nişanlım yarın beni ters çeviricek""

Elifcim bunu diyecek en son insansın, hassasiyetine veriyorum canım benim, bidaha duymiyim

anlamaz anam anlamaz,,cevap şu olur ay nyu beni güldürdün
işte sen de beni çok güldürdün gülşenim yaa, dün akşam aşigülüm tucem fln bunları anlattıkca serviste sesli sesli güldüm, herkes bana baktı

özüm bence ecem geçmişte yazılan samimiyetsiz durumları okumadığı için üzerine alındı, öyle diyelim biz

rosammmm gasoyu haberci ettik arada, haber güvercinim gasom benim
Bu arada sen de artık bi face AÇ AÇ AÇ AÇ AÇÇÇ

Ece, daha önce geldiğinde geçmişi okusaydın bazı şeyleri üzerine alınmazdın.. Ama tabi bi süredir topikte geçmişi okumak imkansızdı.. Neyse sanırım düzen yeniden kuruldu bugün itibariyle, daha güzel paylaşımlar yapılacağına eminim artık...

Hic anlamadim simdii ya neysee
pink cektim servisten gelinnn resminiii yarin koyarim canimmm
hadi optum sizi annem bisey demefi qllahtan takimlaraa :-D iyi aksamlarr
banada kimwe yazmadi h a yoksa benmiyim olmayan parayla hava atana pacozz ;-)
Paççoz muuuu
Kııı sen de mi alndın ne:26:

Balımmmm Peteğimmmm

Liloşummm canım, denk gelemedik üzüldüm, özlüyoruz seni

Mervoşum sana lazım olan kutu boyutlarını bana söyle, ben burdan bulup sana yolliyim, olur mu tatlım?

nolduuuu ben bısıylermı kacırdım acaba ??
kızzzzzz topik yıkıldı bee, yoksa fazla bişi kaçırmadın yani

boşver tatlım, takma kafana... Alıştırma yapmaya, yaparsın yaparsın, 1 gün kendi işin olur yardım edemezsin fln, sonra suratsız gelin yardım etmedi derler.. ama yapmayıp arada yaparsan daha kıymetli olur Ben bu durumu yaşadım da, ondan canım...

ayyy ben çok korkuomm düdüklüdennn yaaaa bilmiom kuzucumm bendeee tehlikesiz bi düdüklü istiorum yaaa
ben de çok korkuyorum, o yüzden almadım çeyizime, ama annem alalım die tutturduuu:26:

bence deee çok güzelmişşşş...

bubaburummm ne güzel konuştun valla

Herkes mütevazi olabilse keşke....
Keşke kuşum keşkeeee

hee bide prag roma felanda gitmedim kartpostallarla yetindim
ipek kesemde yok beniim
kızz biz avrupa turuna çıkacaz ya, sedoşa gitçez... Tekirdağ, Edirne, Keşannnn Avrupa değil mi yani, yalan mı söylüyoruz hıh

Doğru ve yerinde tespitler var içinde canım, ama hiçbirimiz salakk değiliz, o yüzden samimiyetsizliğe dur diyelim artık dedik.. Çünkü bu 1-2 günlük bi olay değil.. Bazı şeyleri aCAba ben mi yanlış anlıyorum die kendikendimize sorduk biz.. ama kendi aramızda konuştuk diğer kızlarla, meğer herkes aynı şeyi düşünüomuş... Rahatsızlıklarımız dile getirince tahammül edemeyenler oldu, lafımız onlara... Yoksa sana bi kastımız olsaydı emin ol biz de direkt rahatsız olduğumuz şeyi söylerdik ki bu söylediklerimizden hangisini sen üzerine alındın ben anlamadım canım...

SABIRLA OKUDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM TOPİK SAKİNLERİ

Derya hos geldin canim nasilsin :)

Dimi o kuslular cok güzel bi tane tam beyaz havlum var kirmizi gümüs boncuklarimla öyle bisey yapabilsem cok iyi olurdu ya

Topic actim havularimi ekledim bi bak istersen.

DipNot: Facete ayri bi muhabbet sayfasi olusturmusunuz nerde o sayfa bende geleyim

kız deryaa yerim seni haa ..kuzum benim ya nasıl mutlu oldum bana kutu gönderirim yazmışın..cnm benim düşünüp söylemen yeter..çok mutlu oldum haa ..saol tatlım ama ben yapmak istiyorum kutuyuda hiç beceremedim diyelim başka yöntemler düşünücem artık

kıymetli olmak için dediğin gibi yapmak gerekiyor doğru..kendimi apırdan satmak isterim ama ne ağzım laf yapıyor nede kurnazım inşallah ezik gelin olmam..ezerlermi bilmiyorum ama kötü ihtimalden düşünüyorum ben.

Hoşbulduk canım, sabahtan beri geçmişi okuyorum, cwbımı yazmam öğleni buldu İyiyim sen nasılsın?
Hemen bakıcam havlularına.. Ben hiç yapmadım, el işinden anlamam, ama çok yapasım geldi bunlardan.. En azından aşkımla ikimizin baş harflerini işlesem bi havluya, acayip mutlu olurum
Bu boncuklar nasıl boncuk yolcum? Büyüklüğü ne kadar yani, en küçüklerinden mi?

Facede hepimiz arkadaşız kızlarla, o şekilde görüşüyoruz, yoksa bi grup fln kurmadık, facen varsa arkadaş olarak ekleşebiliriz, ancak o şekilde görüşebiliriz canım

canım benim ne demek, hani beceremedim fln demiştin ya, istersen ben alıp göndereyim dedim.. Sen yine zor durumda kalırsam haber et bana

Bir de şu kayınvalide görümce olayına değinecek olursak.. Benim şöyle bi durumum oldu. Aynı senin gibi ağzım var dilim yok bi gelin olarak katıldım aralarına... Çok çabuk kaynaştık, ve ben kendi ailem gibi her işlerine yetiştim onların..
Kayınvalidem ümreden gelecek die gidip evini temizledim dip bucak, perdelerine camlarına halılarına kadar... Ki bunları yaparken biz daha ne sözlü ne nişanlıydık.. Ama içimden geldi yaptım.. Bunun gibi daha bi sürü şey... Helal hoş olsun, yine yaparım, heryere giderim onlarla.. Ama bi kez bişey oldu gidemedim, benimki hemen bi triplerde... Kırkyılda biri gelip bişeylerine yardım eder, Allah razı olsun der, anlata anlata bitiremez benimki, ama benim yaptıklarım sanki görevimmiş gibi üzerime yapışıp kaldı ve belkide şımarmayayım die ahh aşkım senden Allah razı olsun demedi bana... Ben de artık daha seyrek yapar oldum bazı şeyleri... İnan ki daha kıymetli oluyor..

gason kurban olsun hepinize

ayrıcaaa evet bildiğiniz Evropaa turu olcek, teee Keşana kadar gitcez

bakayım bakim havlularına canım benim, anladığım bişeyse tabiki yazarım bişeyler :114:

bir dee bir sayfa grup falan yok canım, öyle kendi aramızda mesajlaşıyoruz, hani sen sildin ya bütün eklediklerini

Hihi gecmise takildik kaldik :)) Hamd olsun canim iyi diyelim iyi olalim.
Bende hic yapmadim canim ya o yüzden acemiyim.
Oda iyi fikir canim :) Benim de bi tane beyaz sade havlum var ona bordo mavili biseyler islemeyi düsünüyorum.
Canim boncuklar en ufaklarindan var söyle top gibi incecik.
Ama daha büyüklerinden cicek ve yaprak desenli olanlardan daha cok var.
Ben onlardan aldim onlari kullanmam gerekecek bi sekilde :S
Facte sizlerle arkadastim canim ama nisanlim sonra ben bunlari tanimiyorum filan dedi silmek zorunda kaldim.
Zamaninda oda benim istedim üzerine bi kac kisiyi silmisti cünkü :S

çok haklısın gerçekten görev gibi ne teşekkür ne allah razı olsun demezler bende öyle hissediyorum o yüzden bu korkularım..ağırdan alayım diyorum hatta annemden habersiz falan tanışma için gitmiştim keşke gitmeseydim..neyse bişey olmadı ama kendimi hep geri çekmek istiyorum herzaman aramıyorum bi en arıyorum bi o arıyor mesela görümcem aradı dün saolsun..birde biz oya yapıyoruz hemen görümceninde yaparsın diyor yani benden bişeyler bekliyor geçen bayramda cam siliyormuş sen gelince yaparsın mı dedi yardım edersinmi dedi hatırlamıyorum ama lafın nereye gittiğini gayet anladım..bekliyorlar beklemesinler ya bana yapma etme desinler ben daha çok yaparım ama yap dedileri bende kayış kopuyor işte..elime yapışmıcak yaparım allah sağlık sıhhat versin ben arkadaşlarıma temizliğe gitmiş insanım gocunmam ama kıymetsiz görevlendirilmiş gibi olmasın diye..neyse can sıkmayayım daha fazla..allah mutluluğumuza mutluluk katsın sende elini ayağını çekersin arada laf vurmak gerekli inşallah becerebilirsin..lafları gülerek kırmadan sonradan dank edicek şekilde vurmayı

Kız yoksam senin kurbanın ben miyim, bak ağzından kaçırdın ahahahahaha
Bu sene balayı mekanları arasında en popüler olanı Keşan'mış zaten gasom

hımmm, aşkıma atkı örüyorum, onu bitirince bu işe bi el atayım ben, denemekte fayda var
Face içinde sağlık olsun diyelim canım.. Ben sadece burdaki kızlarla görüşmek için bi face açtım, yoksa benim gerçek bi facem yok yani

Kesan nereede nerede?? Bende balayi düsünüyoruuum nereye gitsek diye

Eline saglik canim kolay gelsin diyeyim o zaman

Hmm bende mi öyle yapsam acep. Ama tabi nisanlima söylerim yeni profil actim diye de o kesin kizar ne gerek var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…