- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
Ahhh kuzumm ahhh, aynen işte. Zaten yapma etme deyince veya biraz hçok haklısın gerçekten görev gibi ne teşekkür ne allah razı olsun demezler bende öyle hissediyorum o yüzden bu korkularım..ağırdan alayım diyorum hatta annemden habersiz falan tanışma için gitmiştim keşke gitmeseydim..neyse bişey olmadı ama kendimi hep geri çekmek istiyorum herzaman aramıyorum bi en arıyorum bi o arıyor mesela görümcem aradı dün saolsun..birde biz oya yapıyoruz hemen görümceninde yaparsın diyor yani benden bişeyler bekliyor geçen bayramda cam siliyormuş sen gelince yaparsın mı dedi yardım edersinmi dedi hatırlamıyorum ama lafın nereye gittiğini gayet anladım..bekliyorlar beklemesinler ya bana yapma etme desinler ben daha çok yaparım ama yap dedileri bende kayış kopuyor işte..elime yapışmıcak yaparım allah sağlık sıhhat versin ben arkadaşlarıma temizliğe gitmiş insanım gocunmam ama kıymetsiz görevlendirilmiş gibi olmasın diye..neyse can sıkmayayım daha fazla..allah mutluluğumuza mutluluk katsın sende elini ayağını çekersin arada laf vurmak gerekli inşallah becerebilirsin..lafları gülerek kırmadan sonradan dank edicek şekilde vurmayı
bi hoşnutluk ifadesini görünce insan yapmıcağı varsa da yapıo, ama görev gibi bilinmemeli bu... O yüzden ben de çalışmak istiyorum..
Gerçi benim görümcem ve kayınvalidemle değil sorunum, benim derdim benimkiyle... Yoksa kayınvalidem bana bulaşık bile yıkatmaz..
Yemeğini yaparım kızım dio, işten gelirken uğrar alırsınız ya da yer gidersiniz nasıl isterseniz fln dio, kıyamam yaa...
Yalnız bu nişanı iyi ki yapmışız diyorum ben, çünkü gözümü açan bu nişan süreci oldu benim.. Şimdi kibar yollu, şakayla karışık lafları oturtuyorum