2012' de yazın evlenecekler

işte tüm kavga bu yüsden eneyi deilis güselim dedik bi nevi

anladım canım

çok tatlı bişey. gönüller bi olsun hediye dert değil yahuu.

hiç bişey göründüğü gbi olmuyomuş ama o para yüzünden dün gördüm ikiyüzlülüğü. o yüzden gerçekten gönlümüz güzel olsun

ben de yavaştan yavaştan yol alayım

seviyorum sizi ve en güzel geceler sizlerin olsun diyorum

Şimdi topik sahibi diye birşeymi var ? hayır olamaz sahiplenmş olamazsınız kk böyle bir özel mülk yok , birbirinizi cok sevmişssiniz evet ne güzel (hatta dün biri ''bunlar bizi normaldede dost sanıyolardır demiş'' bunlar dediğide biz oluyoruz işaret ettiği sizden farkımız yok sonradan geldık hepsi bu..insanız yani bunlar nasıl bir üslup ?

buraya gelıp bırsey yazmayın demıssınız sızde bu yaptıgınız ayıp degıl dupeduz terbıyesızlık
ben naptım size ? o zaman aramıza kimseyi almıyoruz dieycektiniz .. böyle kovalamak olacak işmi ?
dün havin ve ecearslana cevaplar yazıldı neden bana yazılmadı

havin ; benim ipek kesem yok seninkide sana kalsın ben makyaj cıkarıcılarımı orta halli bir markadan bile zar zor alıyorum
varsa var durumun ama bunu göze soka soka anlatmanın birilerini üzmenin anlamı yok
üzülmedim ama içim ezildi anlattıgın onca seyden sonra
ecearslan ; annen babam ayrılmıs babam evlendı ananem baktı bana dedın dun baska bı hıkaye anlattın dedinki annem babam bırler benı bırakıp gıttıler tamam bak
sonra nısanlımla aldık gelınlıgı dedın
deıdnya sonrada nısanlım 11den 1 kadar uyudu ıse gıttı dedın ya
sonrada nısanlım bursada dedın ya
o gelınlıge 6 bın dedın ya
bısı soylerken dusunmedın bırının tanıdıgını olabılırmı laperi diye .. 3.5 lıra fıyatı

yani ben sizi salak yerine koymamışım gelmişim sorularıma yanıt bulmaya elımden geldıgınce yanıtlandırmaya dozunuda kacırmıs olanalardan bırıde olabılırım evet
ama sızınde yaptıgınız bu tavırlar hıc hos degıl kocaman ınsanlarız , evlenmeyi düşünüyoruz
bu kadar kibir bilmiyıorum yukarda yazılandan sonra tabıkı bı daha yazmayacagım
olan bıtene üzüldüm ..

yenidendoğdum,,zaten bizde atıp tutanlardan olağan üstü şeyler yaşadığını anlatıp saçmalayanlardan ne kadar sıkıldığımızı anlattık ,bir nevi sitemdi,, dostlukları yaşayabildiğimiz biryer olmaktan çıkıp herkesin kendi sesini duyurmaya çalıştığı ,bağıra bağıra derdini anlattığı bir ortam haline gelmeye başlamıştı...tabiri caizse dağdan gelip bağdakini kovmaya da kalktıkları için hepimiz zırhımızı kuşandık tabi...bu sebepten kızgındık ve bunlar konuşuldu,,hiçbirşey sebepsiz değil yani,,terbiyesizlikte değil yazılanlar sadece haddini bildirme,,yukarıdaki tutarsızlıkların hepimiz farkındayız bizi salak sananlaraydı sitemlerimiz,,üstüne alınmak isteyen alınabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…