bu tarz zeytinliklerden kullanan var mı htunlar aranızda?
kullanışlu oluyor mudur?
hani misafir için koydunuz sofraya diyelim bunlarla zeytini, bu ince dar servislerin içinden zeytinler üçer beşer alınabilir mi ki?:26::26::26:
çok şıklar ama hani misafire eziyet olacaksa da almayayım
Eki Görüntüle 267844 Eki Görüntüle 267845 Eki Görüntüle 267846
kullanışlu oluyor mudur?
hani misafir için koydunuz sofraya diyelim bunlarla zeytini, bu ince dar servislerin içinden zeytinler üçer beşer alınabilir mi ki?:26::26::26:
kızlar annemle konuştum ilk izin olmadı babamdan dolayı ama annemle film çevirebiliriz günü birlik halledirim sorun olmaz yeterki ben karar vereyim veremedim gitti..
kızlar arkadaşım geldi bana süpriz söz tepsisi almış pekte güzel foto çekip koyarım ama ayağı kırıldı tepsinin değiştirmeye gitti gelsin hemen sizinlede paylaşırım yada yarına kalır..
kullanışlu oluyor mudur?
ooyyy canım çektii, çok sağol fıstık yaa
şu boğazım iyileşsin ilk işim bunu yapmak olucaakkk, tabi biliyosun ben acukta şeker atarım buna
cnm çok güzel kullanış hakkında bilgim yok ama ben kaseden bile bi zeytin tutturamıyorsam bunlardan hiç tutturamam kaçar gider ama aşkım ilk önce görüntüye snr lezzete önem verdiği için gözünü doyurmak için almak istiyorum sıra gelirse bakalım
offf bunlar harıka cok tatlı duruyor yaa bende alacam cok guzel durur bence kesın almalısın
aralıklı koyabılırsın masana kahvaltı yapacagınızda hem mısafırler taa bır uctan bır uca uzanmasına gerek kalmaz bence cok guzel kesın almalısın
kullanışlu oluyor mudur?
kızlar annemle konuştum ilk izin olmadı babamdan dolayı ama annemle film çevirebiliriz günü birlik halledirim sorun olmaz yeterki ben karar vereyim veremedim gitti..
kızlar arkadaşım geldi bana süpriz söz tepsisi almış pekte güzel foto çekip koyarım ama ayağı kırıldı tepsinin değiştirmeye gitti gelsin hemen sizinlede paylaşırım yada yarına kalır..
ay tamam alıcam o zaman
zaten gaza gelmeye müsaitim böyle şeyler konusunda
ben bu tarz şeylerden kendime servis takımları yapmak istiyorum aslında, hani böyle şekilli şekilli oluyo ya, du resim koyiyim bakim ne diceksiniz :))
hımm güle güle kullan rosacımmben aldım ama kullanmadım canım daha..misafir için almadım ama ben günlük kahvaltı takımıma aldım
Eki Görüntüle 267849
aa evet vanilya kokusuna bayılırımm, hatta belki biraz toz krem şanti de olabilir, o tarz aromaları severim benat canım at sen zaten ayarlarsın tadına baka baka yaparsın sen kendın şekersın zaten:97: he demeyı unutmusum cay kasının yarısı kadarda vanılya koyarsan aroması bı baska oluyor bu arada gecmıs olsun hayırdır neyın var?
ben aldım ama kullanmadım canım daha..misafir için almadım ama ben günlük kahvaltı takımıma aldım
Eki Görüntüle 267849
merhaba kızlarr.
Nyu canım izmirde mekan araştırması yaptın mı?
hımm güle güle kullan rosacımm
ben bu minik servisler aldım hatta abarttım alırken, çeşit çeşit diye her gördükçe aldım, kahvaltı servislerinde iyi olyuor veya soslarda falan
şimdi onların büyüklerinden almak istiyorum, işte yaprak şeklinde kalp şeklinde kare veya değişk değişik işte, onları da soğuk meze tarzı yemeklerin servislerinde kullanıcam inş.
bi de işte bu ince uzun zeytinlikler kafama takılmıştı
sofra süslemeye, güzel sofralara bayılırım da ben
aa evet vanilya kokusuna bayılırımm, hatta belki biraz toz krem şanti de olabilir, o tarz aromaları severim ben
ayy deniyim de sana haber veririm nasıl olduğunu, bakalım nasıl olacak
canım gece üşümüştüm, artık havalar serinledi burada, sabah kalktığımda da boğazım acıyodu ama şimdi de hapşırmaya başladım
dikkat etmem gerekiyo sanırım, içicem artık ot mot ne bulursam
kızım sen o bir ayda var ya çeyiz manyağı yapacaksın, kendini de bizi de burayı daevet evet cok degısık olur emınım gelenler sorar nerden aldın takımı dıye
ya ben cıldırıyorum sız böyle ceyız alınca hıc bısım yok ama seneye acısını cıkartmazmıyım bunun
selam tuğçecimmerhaba kızlarr.
Nyu canım izmirde mekan araştırması yaptın mı?
inşallah sultanım, sağolasınevet burasıda sogudu artık kıs kapıyı actı burda dagecmıs olsun canım senın bademcıklerın dusmus ozaman dıkkat et gripe nezleye cevırmesın
sen kendıne guzel bır nane lımon yap sıcak tut ayaklarını özellıkle bısıcıgın kalmaz ıkı gune
2012 hazran temmz gbı dugun ama hala hc bı ceyzm yok
kızım sen o bir ayda var ya çeyiz manyağı yapacaksın, kendini de bizi de burayı da
Canım benımde senın gıbı 2012 temmuzda dugunum var annemın hazırladıgı ceyızler dısında bırsey almadım hala bu hafta sonu bıraz cıkıp bakıyım dıyorum :)Buarada butun kızlara merhaba umarım hersey gonlunuzce olur....
Yapmam mı canım biara kafayı yiyodumm sonunda bahhce düğün salonunda karar kıldık ilk orayla başlamıştı araştırmalarımız oraylada son buldu hep nedense böyle olur alışverşe çıkarsın ilk girdiğin yere geri döner ilk gördüğün şeyi alırsın bizimkiside o hesap :93: