2012' de yazın evlenecekler

cnm çok güzel kullanış hakkında bilgim yok ama ben kaseden bile bi zeytin tutturamıyorsam bunlardan hiç tutturamam kaçar gider ama aşkım ilk önce görüntüye snr lezzete önem verdiği için gözünü doyurmak için almak istiyorum sıra gelirse bakalım

offf bunlar harıka cok tatlı duruyor yaa bende alacam cok guzel durur bence kesın almalısın

aralıklı koyabılırsın masana kahvaltı yapacagınızda hem mısafırler taa bır uctan bır uca uzanmasına gerek kalmaz bence cok guzel kesın almalısın

ooo söz tepsisi hee, bak alsam mı almasam mı diyodun, hediye gelmiş oohh, sağolsun arkadaşcın

e madem günübirlik kaçabilirsin öyle yap yavruşum ya, aklında kalmasın, hem istanbul havası almış olursun, hem çok çeşidin arasından alırsın istediklerini, hem de herkesin gönlü olur, nasılsa çok yakın

ben aldım ama kullanmadım canım daha..misafir için almadım ama ben günlük kahvaltı takımıma aldım

ooyyy canım çektii, çok sağol fıstık yaa
şu boğazım iyileşsin ilk işim bunu yapmak olucaakkk, tabi biliyosun ben acukta şeker atarım buna

at canım at sen zaten ayarlarsın tadına baka baka yaparsın sen kendın şekersın zaten:97: he demeyı unutmusum cay kasının yarısı kadarda vanılya koyarsan aroması bı baska oluyor bu arada gecmıs olsun hayırdır neyın var?

ay tamam alıcam o zaman
zaten gaza gelmeye müsaitim böyle şeyler konusunda

ben bu tarz şeylerden kendime servis takımları yapmak istiyorum aslında, hani böyle şekilli şekilli oluyo ya, du resim koyiyim bakim ne diceksiniz :))

Ben yuvarlak olandan aldım ama kullanmadım canım bi zorluk olcagını sanmam hatta daha bile kolay olur diye düşünüyorum cünkü sar alandan almak saha kolay olacaktır bana göre mantıken gercekten cok sık duruyor ayrıca :)

canım topıgımıze hosgeldın Allah tamamına erdırsın
ve ben dırek konuya gırıyorum
ıcınden nerden almak gelıyorsa ordan al ben ılk gırıdgım zaraffdan almak zorunda kaldım zamanımız cok kısıtlıydı
ama ınsallah allah nasıp ederse evlılık yuzugumuzu degstrcem evlendıkten sonracok guzel modellerı cıkmıs atasayın ınternetten felan bakabılırsın
ıstanbula gıtmeden fıkır sahıbı olursun
ayy o söz tepsılerı cok cıcı oluyorlar benımkının uzerınde gelınle damat vardı :123: kesın ekle bız merak ederız

evet evet cok degısık olur emınım gelenler sorar nerden aldın takımı dıye

ya ben cıldırıyorum sız böyle ceyız alınca hıc bısım yok ama seneye acısını cıkartmazmıyım bunun

ben aldım ama kullanmadım canım daha..misafir için almadım ama ben günlük kahvaltı takımıma aldım
Eki Görüntüle 267849
hımm güle güle kullan rosacımm
ben bu minik servisler aldım hatta abarttım alırken, çeşit çeşit diye her gördükçe aldım, kahvaltı servislerinde iyi olyuor veya soslarda falan
şimdi onların büyüklerinden almak istiyorum, işte yaprak şeklinde kalp şeklinde kare veya değişk değişik işte, onları da soğuk meze tarzı yemeklerin servislerinde kullanıcam inş.
bi de işte bu ince uzun zeytinlikler kafama takılmıştı

sofra süslemeye, güzel sofralara bayılırım da ben

aa evet vanilya kokusuna bayılırımm, hatta belki biraz toz krem şanti de olabilir, o tarz aromaları severim ben
ayy deniyim de sana haber veririm nasıl olduğunu, bakalım nasıl olacak
canım gece üşümüştüm, artık havalar serinledi burada, sabah kalktığımda da boğazım acıyodu ama şimdi de hapşırmaya başladım
dikkat etmem gerekiyo sanırım, içicem artık ot mot ne bulursam

merhaba kızlarr.
Nyu canım izmirde mekan araştırması yaptın mı?

Yapmam mı canım biara kafayı yiyodumm sonunda bahhce düğün salonunda karar kıldık ilk orayla başlamıştı araştırmalarımız oraylada son buldu hep nedense böyle olur alışverşe çıkarsın ilk girdiğin yere geri döner ilk gördüğün şeyi alırsın bizimkiside o hesap :93:

evet burasıda sogudu artık kıs kapıyı actı burda da gecmıs olsun canım senın bademcıklerın dusmus ozaman dıkkat et gripe nezleye cevırmesın

sen kendıne guzel bır nane lımon yap sıcak tut ayaklarını özellıkle bısıcıgın kalmaz ıkı gune

evet evet cok degısık olur emınım gelenler sorar nerden aldın takımı dıye

ya ben cıldırıyorum sız böyle ceyız alınca hıc bısım yok ama seneye acısını cıkartmazmıyım bunun
kızım sen o bir ayda var ya çeyiz manyağı yapacaksın, kendini de bizi de burayı da

merhaba kızlarr.
Nyu canım izmirde mekan araştırması yaptın mı?
selam tuğçecim

inşallah sultanım, sağolasın

2012 hazran temmz gbı dugun ama hala hc bı ceyzm yok

Canım benımde senın gıbı 2012 temmuzda dugunum var annemın hazırladıgı ceyızler dısında bırsey almadım hala bu hafta sonu bıraz cıkıp bakıyım dıyorum :)Buarada butun kızlara merhaba umarım hersey gonlunuzce olur....

kızım sen o bir ayda var ya çeyiz manyağı yapacaksın, kendini de bizi de burayı da

aynen aynen öyle gasolınım bunu dusunmek bıle ıyı gelıyor bana

ınsallah önumuzdekı ay kasımın 20 de turkıyeye ankaraya gıdecem ozamana alacam bı suru sey

ceyızcıdekı takımları felan hep ceker koyarım buraya

hosgeldın canım
allah tamamına erdırsın prenses
hehe senınde cogumuz gıbı temmuzda dugun
anneler yapıyor nasılsa herseyı yavas yavas sende el attınmı halledersın
sagul canım senınde hersey gönlunce olur ınsallah

Son düzenleme:

bahçe düğün salonu nerde canım? hayırlısı olsunn. hangi tarihe gün aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…