2012' de yazın evlenecekler

meraba canım, senin de hepimizin de inşallah
tabi sen de bir taraftan ufak tefek alınacaklarla başlarsan kendin için de kolaylık olur, hem daha da gaza gelirsin sonra tatlı gelir çünkü
kendimden biliyorum

oo sultanım, 1,5 ay sonra ilk partiyi görücez demeekk, hadi bakalım

ne kadar kalıcaksın kasımda geldiğinde?

Çok teşekkür ederim canım hosbuldum:))) Çalışınca ve bırgun ızın olunca bu işler zor oluyor Allahtan annelerimiz en büyük yardımcımız....

Mrb canım, Ufak tefek başlasam iyi olucak kesinlikle :) Azmettim bu pazar başlıcam:)

Ayyyy kelebeklere bayıldımmmmmm nerden aldın kuzummm

yok yavruşum daha almadım yaa
internetten resim buldumm sadece
hani ne tarz şeyler almak istediğimi anlatmak için
çok mu seviyosun kelebkli şeyleri
ama bunların biraz daha büyüğünü ve koyu pembesini teyzem almıştı, kuzenlerimle bana, ama onu nerden aldığını da inan bilmiyorum
ama sen istiyosan ve bulamazsan sizin oralarda, bana bi işaret çak, ben bulursam sana gönderirim :112:

ilk hangimiz evden uçuyoruz kızlar liste mi yapsak ne yapsak

benim 2 hazrannnnnn
benim mayıs veya haziran gibi görünüyor şimdilik
şu ev işini halledebilseydik belli olurdu da, neyse artık :97:
siz listeyi yapın, ben aralara bir yerlere sıkışırım

öyle görünüyor valla canım deneyimleri anlatırım artık size
anlatırsın anlatırsıııınnnn

Mrb canım, Ufak tefek başlasam iyi olucak kesinlikle :) Azmettim bu pazar başlıcam:)
başla tabi ya, sonra biz de görelim

Şık ve sadeler almak lazım bunlardan :)
dimi canım ya, yoğurtlu salatalar veya mezelerin servisinde de çok şık oluyorlar, kahvaltılıklarda da

Selam güzel hatunlarrr

Canım bende bahhçe'yi düşünüyorum kaça anlaştınız orayla

Süpersin senn yaa kelebek dedim mi bende akan sular durur beni tanıyan herkes bilir odamda hersey kelebek evimde de kelebekli olsun herseyim dedim ama hala bulamadım söle güzel esyalar aklınızda olsunn walla bulursanız böyle degişik seyler bana haber edin :)))

Ayyy heyecan bastı gene bak nezaman gelinlik bakmaya baslayalım pekii:))

eğer diktirecekseniz min. 3 ay, ama 4-5 ay erkenden bakarsan süper olur şeker, hani 2 ayda dikip vereni de bulursun belki de, daha geçikince de riskli olabilir işte

yok benim ölçüm de zevkim de hazırlara uyar diyorsan 1 ay da yeter şekerim

Selam güzel hatunlarrr

Canım bende bahhçe'yi düşünüyorum kaça anlaştınız orayla

Gel sende gel canım bahhce gelinleri olalım toplu indirim yaparlar belkimmm walla cok calıstık cabaladık gittik geldik 450 kişi 5000 dedi inmiyor başka ama paket gayet güzel içinde yok yok yaniSenin nezamn tatlım:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…