bahçe düğün salonu nerde canım? hayırlısı olsunn. hangi tarihe gün aldınız?
meraba canım, senin de hepimizin de inşallahCanım benımde senın gıbı 2012 temmuzda dugunum var annemın hazırladıgı ceyızler dısında bırsey almadım hala bu hafta sonu bıraz cıkıp bakıyım dıyorum :)Buarada butun kızlara merhaba umarım hersey gonlunuzce olur....
oo sultanım, 1,5 ay sonra ilk partiyi görücez demeekk, hadi bakalımaynen aynen öyle gasolınımbunu dusunmek bıle ıyı gelıyor bana
ınsallah önumuzdekı ay kasımın 20 de turkıyeye ankaraya gıdecem ozamana alacam bı suru sey
ceyızcıdekı takımları felan hep ceker koyarım buraya
ilk hangimiz evden uçuyoruz kızlar liste mi yapsak ne yapsak
benim 2 hazrannnnnn
hosgeldın canım
allah tamamına erdırsın prenses
hehe senınde cogumuz gıbı temmuzda dugun
anneler yapıyor nasılsa herseyı yavas yavas sende el attınmı halledersın
sagul canım senınde hersey gönlunce olur ınsallah
Haziranı sen başlatıyorsun sanırım canım :)
meraba canım, senin de hepimizin de inşallah
tabi sen de bir taraftan ufak tefek alınacaklarla başlarsan kendin için de kolaylık olur, hem daha da gaza gelirsin sonra tatlı gelir çünkü
kendimden biliyorum
oo sultanım, 1,5 ay sonra ilk partiyi görücez demeekk, hadi bakalım
ne kadar kalıcaksın kasımda geldiğinde?
Ayyyy kelebeklere bayıldımmmmmm nerden aldın kuzummm
benim mayıs veya haziran gibi görünüyor şimdilikilk hangimiz evden uçuyoruz kızlar liste mi yapsak ne yapsak
benim 2 hazrannnnnn
anlatırsın anlatırsıııınnnnöyle görünüyor valla canımdeneyimleri anlatırım artık size
başla tabi ya, sonra biz de görelim
Mrb canım, Ufak tefek başlasam iyi olucak kesinlikle :) Azmettim bu pazar başlıcam:)
dimi canım ya, yoğurtlu salatalar veya mezelerin servisinde de çok şık oluyorlar, kahvaltılıklarda da
Şık ve sadeler almak lazım bunlardan :)
öyle görünüyor valla canımdeneyimleri anlatırım artık size
Yapmam mı canım biara kafayı yiyodumm sonunda bahhce düğün salonunda karar kıldık ilk orayla başlamıştı araştırmalarımız oraylada son buldu hep nedense böyle olur alışverşe çıkarsın ilk girdiğin yere geri döner ilk gördüğün şeyi alırsın bizimkiside o hesap :93:
Ayyyy kelebeklere bayıldımmmmmm nerden aldın kuzummm
yok yavruşum daha almadım yaa
internetten resim buldumm sadece
hani ne tarz şeyler almak istediğimi anlatmak için
çok mu seviyosun kelebkli şeyleri
ama bunların biraz daha büyüğünü ve koyu pembesini teyzem almıştı, kuzenlerimle bana, ama onu nerden aldığını da inan bilmiyorum
ama sen istiyosan ve bulamazsan sizin oralarda, bana bi işaret çak, ben bulursam sana gönderirim :112:
benim bernardodan aldığım çay pasta setinin içinde var o kelebeklerrr
Ayyy heyecan bastı gene bak nezaman gelinlik bakmaya baslayalım pekii:))
Selam güzel hatunlarrr
Canım bende bahhçe'yi düşünüyorum kaça anlaştınız orayla