2012' de yazın evlenecekler

ortam biraz karıştı ses etmedim artık canım özel atmayı falan düşünmüştüm sana

Bende iki gün gelmedim bi girdim ortalık karısmıs sonrada birdaha sizleri göremedim üzüldüm lavantacımla konusurken dedik bi topikmi acsak sizleride cagırsak derkennn bn birden sizi gördüm ve sonucc burdayız

nyuumm sen nabıyon?
ne vaa ne yok bacım?

Bende havadisler varrrrrrrr 23 HAZİRAN 2012 Bu hafta içi sözleşmeyiş yapıyoruz nasipse kafamdaki soru işaretleri gitti cok içime sindi salonum cok mutluyummmmmmm ee sizde ne vaaa ne yokkk

Bende iki gün gelmedim bi girdim ortalık karısmıs sonrada birdaha sizleri göremedim üzüldüm lavantacımla konusurken dedik bi topikmi acsak sizleride cagırsak derkennn bn birden sizi gördüm ve sonucc burdayız

e süper sonuçlanmıışş, her şerde bir hayır vardııırrr, bunu bilir bunu söylerim
şimdi sultancık, yelizcik, çağlacık, rosacık, sizler, diğer hatunlar, heeep birlikte muhabbetin kralını yaparız ayıp ettiniz,

hattaaa bir araya geldik ya, şimdi ne zamanı? voltran voltran voltran! (buna yaşınız yetiyor mu bilmiyorum ama )

haklısın canım benimm valla niş kaçamak yapmaya fırsatımız olur da sularda cıbı l cıbıl keyif yaparız
ooo bal ceviz muz muu, heee tabi tabi yatırım değildir eminim, hı hı, tabi tabi
yeme kızım bizii
senelerinn alışkanlığı o kız ama başka şeleri de faydası olacaktır kesinn hihihihi
keşke deseydin cnm ya nyu görüp söylemeseydi zor bulurdum sizi çünkü girmicektim diğerine siz yoksunuz muhabbette yok

canım diğer tarafta tarzım olmayan şeyler yaşandı ben de girmem artık buranın muhabbeti daha sıcak. en azından insanlardaha mütevazi. hoşgeldinizzzz

selam kızlarrrr

bütün evi süpürdüm ama bel ağrısında duramadım silmeyi de yarına bıraktım artık

siz ne yapıyorsunuzz kimsecikler yok bugünnnn

ben tekrar tanıtayım kendimi 22 yaşındayım istanbula gelin gidicem nişan falan yok ama nişan tarihim 8 kasım 2011 de olucak kısmetse...şimdi burdan itibaren başlıyım kafa ütülemeye

kızlar alyans bakmak için istanbula gitsem mi ki?sevgilim bayramın 2,günü gelicek ama kuyumcular açık olurmu bilmiyorum önceden istnbula gidip gitmemk aklıma takılıyor işte az bi zman kaldı 6 günü saymıyorum 1 ayy sizlerle hemen elbisemi falan paylaşıcam sizileri bulduğuma tekrardan çok sevindim alışmıştım çok

Bende havadisler varrrrrrrr 23 HAZİRAN 2012 Bu hafta içi sözleşmeyiş yapıyoruz nasipse kafamdaki soru işaretleri gitti cok içime sindi salonum cok mutluyummmmmmm ee sizde ne vaaa ne yokkk
ooo belli olmuşş çok sevindimm hayırlı olsuunn

başka şeylere tabi faydası olur, olma mıı?

ay süpüremedim ben bugün yaa, misafir vardı hem kahvaltıya hem de öğle yemeğine, o yüzden sadece mutfağı ve odamı toplayabildiimm
yarın yapmam lazıma ama yarın da çarşamba pazarına gidip gezmek hatta belki biraz parça kumaş almak istiyoruumm
hangisini yapsam acabaaaa

kız bizi adamdan mı saymıyosun
diğer hatunlar gece burda oluyolar daha çok, bizimle idare edicen artık

hahhahhaaa özlemişim bu soruları

sAGOL CANIM :))

ben hapşırmaya başladım yaaa :2::2:
gece üşümüştüm o yüzden galiba
boğazım da derinden sızlamaya başladı
ballı limonlu su içtim ama inşallah daha ileri gitmez
dikkat edin kızlar bu havalar tehlikelii

kızlar bayat ekmek pizzası tarifi buldum bizim forumdan onu denedim fırında şimdi o yüsden yoktum ortalarda bakalım nasıl olcak

selam kızlar masllah cosmus burası yıne

dun sana meal atacaktım gaslolın unutmusum smoothie tarıfı yazacaktım unuttum
hemen yazıyorum sımdı

1)en cok hoosuna gıden meyvelerı( bunlar orman meyvelerı kayısı kıraz cılek seftalı muz olabılır)

kucuk kucuk kare sekılınde dogra (boyut sen ayarlarsın soncta mıxerden gececek)

dogranmıs meyvelerı buzluga koy ıyıce donsun bu meyveler

2)daha sonra 4 corba kasıgı yogurda ıhıtyacın olacak

3)vede 1 cay bardagı meyve suyu (bu ıstedıgın meyve suyu olabılır)

4)arzu ettıgın kadar buz( genelde yaz ıcecegı oldugu ıcın bolca buz tercıh edılır)

mıxerın ıcıne donmus meyvelerı, buzları, meyve suyu ve de yogurudu koy ve ıyıce karısıtr

bır dakıka yetecekdır zaten bu surec ıcınde bu karısım kabarıyor nefıs bısı oluyor

daha sonra karısımı uzun bır bardakla servıs edebılırsın ustunu meyvelerle susleyerek

emınım cok hoşuna gıdecek

bu tarz zeytinliklerden kullanan var mı htunlar aranızda?
kullanışlu oluyor mudur?
hani misafir için koydunuz sofraya diyelim bunlarla zeytini, bu ince dar servislerin içinden zeytinler üçer beşer alınabilir mi ki?:26::26::26:
çok şıklar ama hani misafire eziyet olacaksa da almayayım

kızlar annemle konuştum ilk izin olmadı babamdan dolayı ama annemle film çevirebiliriz günü birlik halledirim sorun olmaz yeterki ben karar vereyim veremedim gitti..

kızlar arkadaşım geldi bana süpriz söz tepsisi almış pekte güzel foto çekip koyarım ama ayağı kırıldı tepsinin değiştirmeye gitti gelsin hemen sizinlede paylaşırım yada yarına kalır..

ooyyy canım çektii, çok sağol fıstık yaa
şu boğazım iyileşsin ilk işim bunu yapmak olucaakkk, tabi biliyosun ben acukta şeker atarım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…