ortam biraz karıştı ses etmedim artık canım özel atmayı falan düşünmüştüm sana
ay beni mahcup etmeyin nolur şimdi, üzülürüm bak, neyse geldiniz işte, devam ederiz kaldığımız yerden
nyuumm sen nabıyon?
ne vaa ne yok bacım?
Bende iki gün gelmedim bi girdim ortalık karısmıs sonrada birdaha sizleri göremedim üzüldüm lavantacımla konusurken dedik bi topikmi acsak sizleride cagırsak derkennn bn birden sizi gördüm ve sonucc burdayız
haklısın canım benimm valla niş kaçamak yapmaya fırsatımız olur da sularda cıbı l cıbıl keyif yaparıztabı canım haklısın ama kısıden kısıye degısıyor bu durum bana göre ben bu sene ıkı ay konyadaydım ve cevreyı ınsanlarını bızzat kendım yakından görunce
bıraz affaladım ben zaten bı adada yasıyorum böyle bır yerden sonra konyada yasamak bana zor gelebılır ama bakalım ne gösterecek zaman bızesevgıdır
herseyı yucetensen rahatsın ohh misss gıbı egeye gıdecen sevdıgcegınle bol bol yazları denıze gırersınız
senelerinn alışkanlığı o kızooo bal ceviz muz muu, heee tabi tabi yatırım değildir eminim, hı hı, tabi tabi
yeme kızım bizii
keşke deseydin cnm ya nyu görüp söylemeseydi zor bulurdum sizi çünkü girmicektim diğerine siz yoksunuz muhabbette yok
ooo belli olmuşş çok sevindimm hayırlı olsuunnBende havadisler varrrrrrrr 23 HAZİRAN 2012 Bu hafta içi sözleşmeyiş yapıyoruz nasipse kafamdaki soru işaretleri gitti cok içime sindi salonum cok mutluyummmmmmm ee sizde ne vaaa ne yokkk
başka şeylere tabi faydası olur, olma mıı?senelerinn alışkanlığı o kızama başka şeleri de faydası olacaktır kesinn hihihihi
selam kızlarrrr
bütün evi süpürdüm ama bel ağrısında duramadım silmeyi de yarına bıraktım artık
siz ne yapıyorsunuzz kimsecikler yok bugünnnn
ben tekrar tanıtayım kendimi 22 yaşındayım istanbula gelin gidicem nişan falan yok ama nişan tarihim 8 kasım 2011 de olucak kısmetse...şimdi burdan itibaren başlıyım kafa ütülemeye
kızlar alyans bakmak için istanbula gitsem mi ki?sevgilim bayramın 2,günü gelicek ama kuyumcular açık olurmu bilmiyorum önceden istnbula gidip gitmemk aklıma takılıyor işte az bi zman kaldı 6 günü saymıyorum 1 ayy sizlerle hemen elbisemi falan paylaşıcam sizileri bulduğuma tekrardan çok sevindim alışmıştım çok
ooo belli olmuşş çok sevindimm hayırlı olsuunn
başka şeylere tabi faydası olur, olma mıı?
ay süpüremedim ben bugün yaa, misafir vardı hem kahvaltıya hem de öğle yemeğine, o yüzden sadece mutfağı ve odamı toplayabildiimm
yarın yapmam lazıma ama yarın da çarşamba pazarına gidip gezmek hatta belki biraz parça kumaş almak istiyoruumm
hangisini yapsam acabaaaa
kız bizi adamdan mı saymıyosun
diğer hatunlar gece burda oluyolar daha çok, bizimle idare edicen artık
kızlar bayat ekmek pizzası tarifi buldum bizim forumdan onu denedim fırında şimdi o yüsden yoktum ortalarda bakalım nasıl olcak
ooyyy canım çektii, çok sağol fıstık yaaselam kızlar masllah cosmus burası yıne
dun sana meal atacaktım gaslolın unutmusum smoothie tarıfı yazacaktım unuttum
hemen yazıyorum sımdı
1)en cok hoosuna gıden meyvelerı( bunlar orman meyvelerı kayısı kıraz cılek seftalı muz olabılır)
kucuk kucuk kare sekılınde dogra (boyut sen ayarlarsın soncta mıxerden gececek)
dogranmıs meyvelerı buzluga koy ıyıce donsun bu meyveler
2)daha sonra 4 corba kasıgı yogurda ıhıtyacın olacak
3)vede 1 cay bardagı meyve suyu (bu ıstedıgın meyve suyu olabılır)
4)arzu ettıgın kadar buz( genelde yaz ıcecegı oldugu ıcın bolca buz tercıh edılır)
mıxerın ıcıne donmus meyvelerı, buzları, meyve suyu ve de yogurudu koy ve ıyıce karısıtr
bır dakıka yetecekdır zaten bu surec ıcınde bu karısım kabarıyor nefıs bısı oluyor
daha sonra karısımı uzun bır bardakla servıs edebılırsın ustunu meyvelerle susleyerek
emınım cok hoşuna gıdecek