hepınıze ıyı gecler kızlar grsrz
yavruşum sen gidiceksin ya şimdi giresuna haftasonu,tamam canım benim ama yapabılcegm bsy varsa sole ok.canım gıtmeme az kaldıgı ıcın hergun bı yere gıdıyorum onun ıcın gıremedım ama aklım burdaydı kızlar neler kayntmıstır kım bılır dıe ıcım ıcımı yedı masallah bayagı bı laflamıssınız
ooyy minik kedi mii? benim de teyzem yeni doğmuş ortada kalmış 2 yediyi aldı büyüttü son 6ay içindecanım dışarda minicik kedi buldum annesini kaybetmiş gözleri falan yara bere içinde onu aldım eve iyileştirme çabalarındayım veterınere falan götrdü babam geç te yatıyorum birde facede asker bekleyenlere özel sayfam varanca gelebıldım bugün. Yeni bişey en son işte 4 gun önce mikro dalga fırını aldık Şafaaaaaaaaaaaak patlatayım hemen ŞAFAK 65''VAN''
ay estağfurullah kız deme öyle, seviyorum ben sizinle sohbet muhabbet güzel oluyo oohhhe ya bende gerı kalıyorum cogu konularda valla buranın kralıcesı gasolıne herkesı tanıyor masllah cokta cana yakın hep burda
tamam canım söylerım aklıma ılk sen geldın yınede cok tsk ederım. hayırdır kac gun kalacan gıresunda gerı dönecenmı?
ooo bal ceviz muz muu, heee tabi tabi yatırım değildir eminim, hı hı, tabi tabicanım valla ben mesleğim gereği klasik giyinmek zorundayım zaten onun harici de düğün dernek olmadıkça pek klasik giyinmem ama topuklu ayakkabısız da zor dururum ama tabi conversin yeri bambaşkadırbenim her halimi gördüler artık valla dün akşam ben de kayınvalidemlere gittim ailemle beraber. giydim eşofman takımları mı ohhh ne güzel rahat rahat oturdum valla
pekmez miiiben de kayınvalideme sipariş verdim ceviz ağaçları dikin yoksa biz geçinemeyiz diye ayıptır söylemesi her sabah ceviz bal muz yemeden duramam ileriye yatırım değil ama bu heeee
e yavaştan almaya başla tabi şekercim :114:Kızlarr iyi gecelerr... Bende sıkıldım bernardonun koleksiyonlarına baktımm. benimde almaya başlamam lazım yavaş yavaş artık.
oohh valla ne güzel söylüyormuş annecin, sağolsun, işte ideal anneTeşekkür ederim canım. kütahya porselene de bakıyım. hepsine göz gezdircem artık.
Ben böyle kaygılanıyorum bazen annem diyor sıkılma sen herşeyin tam olucak
gasoline çağla22 rosa kızlar siz burdamıydınız bizde nyu la sizleri arıyorduk..
gasoline cnm peşinden geldim hemencecik...
gasoline çağla22 rosa kızlar siz burdamıydınız bizde nyu la sizleri arıyorduk..
gasoline cnm peşinden geldim hemencecik...
gece kuşu ve tugcecanda burdaymış aşk olsun insan bizede (nyu ve ben ) haber verir..
lavanta hoşqeldin canım valla aklımdaydı diğer topicte gördüm seni gel biz diğer topiğe geçtik dicektim neyse boşvereyim dedim
oooyy hoşgeldin yavru kuuşş
çok doğru ve çok güzel bir yazıymış..
........................
Evlilik; sadece aşk değildir. Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir.
.........................
Can DÜNDAR...
canım ben tekrar o topiğe hiç girmediğim için haliyle kimseyi göremedim de
ama sevindim şimdi seni gördüğüme
ee lavantam kaç gündür konuşamıyoruz madem, nasılsın diyerek başliyim
iyi misin, sağlığın sıhhatin keyfin ahvalin yerinde mi?
keşke deseydin cnm ya nyu görüp söylemeseydi zor bulurdum sizi çünkü girmicektim diğerine siz yoksunuz muhabbette yok
Walla tesadüf üzeri bulmasak bizi orda yapayanlız bırakcaktınız aşk olsun kızlarrrrr
cnm okudum bende orda olanları kendimi suçlu hissttim snr sana yazılanı okuyunca dank etti bi dün günaydın yazdım ama hevesle girmedim birdahada girmek istemedim hiç..bende sevindim sizleri bulduğuma güzel muhabbettiniz var sizlere yazarken bi heyecan bi mutlulukla yazıyorum
iyiym cnm herşey yerinde maşallah..sen nasılsın görüşmeyeli naptınız bakalımbiz yokkene
keşke deseydin cnm ya nyu görüp söylemeseydi zor bulurdum sizi çünkü girmicektim diğerine siz yoksunuz muhabbette yok