2012' de yazın evlenecekler

yavruşum sen gidiceksin ya şimdi giresuna haftasonu,
kız orda internetin bilgisayarın var mı? Gelcen mi buralara?

ooyy minik kedi mii? benim de teyzem yeni doğmuş ortada kalmış 2 yediyi aldı büyüttü son 6ay içinde
karşı dairede oturduğu için yakinen biliyorum :)
kim yavru kedi bulsa ona getiriyolar
biri 1-2 günlüktü, ikincisi de 2-3 haftalıktı, hatta ikincisi 1 ay olmuştu geleli 2 gün önce gönderdi bi yere, artık kendi mamasını yiyip tuvaletini yapmaya alışınca
çok tatlı oluyorlar yaa, veterinerlerde minicik biberonlar oluyo ancak şırınga veya onunla besleyebiliyorsun zaten yazıık çok minik oluyolarr
senden de Allah razı olsun canım, ne iyi yapmışsın yaa, o da bir can neticede

ay estağfurullah kız deme öyle, seviyorum ben sizinle sohbet muhabbet güzel oluyo oohh

ooo bal ceviz muz muu, heee tabi tabi yatırım değildir eminim, hı hı, tabi tabi
yeme kızım bizii

Kızlarr iyi gecelerr... Bende sıkıldım bernardonun koleksiyonlarına baktımm. benimde almaya başlamam lazım yavaş yavaş artık.
e yavaştan almaya başla tabi şekercim :114:
hem sonra birden herşey yük olmamış olur sana hem de biz şimdiden yeni cici resimleri görmüş oluruz oohh

Teşekkür ederim canım. kütahya porselene de bakıyım. hepsine göz gezdircem artık.
Ben böyle kaygılanıyorum bazen annem diyor sıkılma sen herşeyin tam olucak
oohh valla ne güzel söylüyormuş annecin, sağolsun, işte ideal anne

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır.
Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanapede yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor diyebiliriz.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir. Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün. Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken binbirinciye sahip olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin.
Zamanla almaktan çok, birşeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır.
Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp "s.... .m böyle kuaförü" diye söylendiğinde, zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.

Evlilik; sadece aşk değildir. Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir.
Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta tutamaz. Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz.

Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.

Aşk evlilikte gider gelir. halıya kola döktüğünde aşk biter,
ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur. O aradaki sinir evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır.

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır. Zafer, direnenlerin olur.

Can DÜNDAR...

gasoline çağla22 rosa kızlar siz burdamıydınız bizde nyu la sizleri arıyorduk..

gasoline cnm peşinden geldim hemencecik...

gece kuşu ve tugcecanda burdaymış aşk olsun insan bizede (nyu ve ben ) haber verir..

gasoline çağla22 rosa kızlar siz burdamıydınız bizde nyu la sizleri arıyorduk..

gasoline cnm peşinden geldim hemencecik...

lavanta hoşqeldin canım valla aklımdaydı diğer topicte gördüm seni gel biz diğer topiğe geçtik dicektim neyse boşvereyim dedim

gece kuşu ve tugcecanda burdaymış aşk olsun insan bizede (nyu ve ben ) haber verir..

canım ben tekrar o topiğe hiç girmediğim için haliyle kimseyi göremedim de
ama sevindim şimdi seni gördüğüme

ee lavantam kaç gündür konuşamıyoruz madem, nasılsın diyerek başliyim
iyi misin, sağlığın sıhhatin keyfin ahvalin yerinde mi?

lavanta hoşqeldin canım valla aklımdaydı diğer topicte gördüm seni gel biz diğer topiğe geçtik dicektim neyse boşvereyim dedim

keşke deseydin cnm ya nyu görüp söylemeseydi zor bulurdum sizi çünkü girmicektim diğerine siz yoksunuz muhabbette yok

çok doğru ve çok güzel bir yazıymış..
hele şu cümleyi hiç unutmamak lazım, ve layığıyla yaşayabilmek..
:114:

cnm okudum bende orda olanları kendimi suçlu hissttim snr sana yazılanı okuyunca dank etti bi dün günaydın yazdım ama hevesle girmedim birdahada girmek istemedim hiç..bende sevindim sizleri bulduğuma güzel muhabbettiniz var sizlere yazarken bi heyecan bi mutlulukla yazıyorum

iyiym cnm herşey yerinde maşallah..sen nasılsın görüşmeyeli naptınız bakalımbiz yokkene

neyse canım boşverelim oraları
iyiyiz canım ya nolsun çok şükür, bildiğin gibi, sohbet muhabbet geçiyo işte
alınanlar yapılanlar oohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…