2012' de yazın evlenecekler

Selam güzel hatunlarrr

Canım bende bahhçe'yi düşünüyorum kaça anlaştınız orayla
selam pınarcım hatuncuumm

benim bernardodan aldığım çay pasta setinin içinde var o kelebeklerrr
aaa hadi yaa, bakalım o zaman oraya

aa haber etmek ne demek, alır gönderirim bile kız ne var ki aa aşkol :112:

mayıssssssssssssss
yok mu artıraaaaaaaannnnnnn

Buca da canım 23 haziran sen naptın tatlım ?

Hayırlı olsun canım. bizim eylülde kısmetse olcak. benim sözlüm askerde o geldikten sonra bakabilcez. bende şubat mart gibi yer gezmeye başlarım.
bu arada o kelebekli tabakları ben berbardonun koleksiyonunda görmüştüm.

Gel sende gel canım bahhce gelinleri olalım toplu indirim yaparlar belkimmm walla cok calıstık cabaladık gittik geldik 450 kişi 5000 dedi inmiyor başka ama paket gayet güzel içinde yok yok yaniSenin nezamn tatlım:80:

Geleyimmmm valla çok seviyorum orayııı :123:
Duymuştum daha önce pek inmiyolarmış fiyatta diye demekki doğruymuş
Bizim tarih bu pazar koncak bakalım hayırlısı

subat gibi başalayalım ozamn dogru diyorsun walla canımm suan ne olur fikrim bilmem hazırmı dikim mi ama erken alırsak hem ucuzda olur tahminimce :):97:

hoşbuldum cnm benim..netten baktım ama fiyatlar uçmuş ben uygun bişeyler arıyorum bakalım pazar günü müsait olabilirm istanbula gitmeye ama pazar günü kuyumcular kapalıdır ki

Geleyimmmm valla çok seviyorum orayııı :123:
Duymuştum daha önce pek inmiyolarmış fiyatta diye demekki doğruymuş
Bizim tarih bu pazar koncak bakalım hayırlısı

H.içi olursa cok uygun buarada aklında olsun 3 bucuga kadar iniyorlar kişi sayısıda etkiliyor sen en iyisi git mutlaka görüs ve bizede haber ver merak ederim:90:

selam pınarcım hatuncuumm

aaa hadi yaa, bakalım o zaman oraya

aa haber etmek ne demek, alır gönderirim bile kız ne var ki aa aşkol :112:

yok mu artıraaaaaaaannnnnnn

walla cok sevinirim düşünmen bile cok güzel cANIM bnimmm :)

H.içi olursa cok uygun buarada aklında olsun 3 bucuga kadar iniyorlar kişi sayısıda etkiliyor sen en iyisi git mutlaka görüs ve bizede haber ver merak ederim:90:

Hafta içi olur mu olmaz mı bilmiyorum cumartesi düşünüyoruz ama bakalım nolcak
Gidip görüşcez bakalım nede olsa yakın Ötüken Parkı

canım ben koydum aldıklarımı orda vardı ama tabi siz o ara diğer topicte kalmıştınızbol kelebekli bu takımım çooook beğenerek aldım
Eki Görüntüle 267888

bende bunu çok beğenmiştim. benim bunların kahve fincanı var.
çay seti en son gittiğimde kalmamıştı izmirde kipa ve agoranın içinde mağazalarda yoktu.
güle güle kullan canım.

subat gibi başalayalım ozamn dogru diyorsun walla canımm suan ne olur fikrim bilmem hazırmı dikim mi ama erken alırsak hem ucuzda olur tahminimce :):97:
evet şeker, çok gecikmeden bakmakta fayda var tabi :112:

canım ben koydum aldıklarımı orda vardı ama tabi siz o ara diğer topicte kalmıştınızbol kelebekli bu takımım çooook beğenerek aldım
Eki Görüntüle 267888
heee evet, bu takımın içinden bir parçamıymış o, çok cici gerçekten, bak ilk sen kapmışsın kelebeği

Kesinlikle canım pazar günü çeyiz almasam bile beğendiklerimi çekip paylaşıcam sizlerle güzel fikir oluyor ve insana bir heves geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…