selam pınarcım hatuncuummSelam güzel hatunlarrr
Canım bende bahhçe'yi düşünüyorum kaça anlaştınız orayla
aaa hadi yaa, bakalım o zaman orayabenim bernardodan aldığım çay pasta setinin içinde var o kelebeklerrr
aa haber etmek ne demek, alır gönderirim bile kız ne var ki aa aşkol :112:Süpersin senn yaa kelebek dedim mi bende akan sular durur beni tanıyan herkes bilir odamda hersey kelebek evimde de kelebekli olsun herseyim dedim ama hala bulamadım söle güzel esyalar aklınızda olsunn walla bulursanız böyle degişik seyler bana haber edin :)))
yok mu artıraaaaaaaannnnnnnmayıssssssssssssss
Buca da canım 23 haziran sen naptın tatlım ?
Gel sende gel canım bahhce gelinleri olalım toplu indirim yaparlar belkimmm walla cok calıstık cabaladık gittik geldik 450 kişi 5000 dedi inmiyor başka ama paket gayet güzel içinde yok yok yaniSenin nezamn tatlım:80:
eğer diktirecekseniz min. 3 ay, ama 4-5 ay erkenden bakarsan süper olur şeker, hani 2 ayda dikip vereni de bulursun belki de, daha geçikince de riskli olabilir işte
yok benim ölçüm de zevkim de hazırlara uyar diyorsan 1 ay da yeter şekerim
canım topıgımıze hosgeldın Allah tamamına erdırsın
ve ben dırek konuya gırıyorum
ıcınden nerden almak gelıyorsa ordan al ben ılk gırıdgım zaraffdan almak zorunda kaldım zamanımız cok kısıtlıydı
ama ınsallah allah nasıp ederse evlılık yuzugumuzu degstrcem evlendıkten sonracok guzel modellerı cıkmıs atasayın ınternetten felan bakabılırsın
ıstanbula gıtmeden fıkır sahıbı olursun
ayy o söz tepsılerı cok cıcı oluyorlar benımkının uzerınde gelınle damat vardı :123: kesın ekle bız merak ederız
Geleyimmmm valla çok seviyorum orayııı:123:
Duymuştum daha önce pek inmiyolarmış fiyatta diye demekki doğruymuş
Bizim tarih bu pazar koncak bakalım hayırlısı
selam pınarcım hatuncuumm
aaa hadi yaa, bakalım o zaman oraya
aa haber etmek ne demek, alır gönderirim bile kız ne var ki aa aşkol :112:
yok mu artıraaaaaaaannnnnnn
H.içi olursa cok uygun buarada aklında olsun 3 bucuga kadar iniyorlar kişi sayısıda etkiliyor sen en iyisi git mutlaka görüs ve bizede haber ver merak ederim:90:
canım ben koydum aldıklarımı orda vardı ama tabi siz o ara diğer topicte kalmıştınızbol kelebekli bu takımım çooook beğenerek aldım
Eki Görüntüle 267888
canım ben koydum aldıklarımı orda vardı ama tabi siz o ara diğer topicte kalmıştınızbol kelebekli bu takımım çooook beğenerek aldım
Eki Görüntüle 267888
evet şeker, çok gecikmeden bakmakta fayda var tabi :112:subat gibi başalayalım ozamn dogru diyorsun walla canımm suan ne olur fikrim bilmem hazırmı dikim mi ama erken alırsak hem ucuzda olur tahminimce :):97:
heee evet, bu takımın içinden bir parçamıymış o, çok cici gerçekten, bak ilk sen kapmışsın kelebeğicanım ben koydum aldıklarımı orda vardı ama tabi siz o ara diğer topicte kalmıştınızbol kelebekli bu takımım çooook beğenerek aldım
Eki Görüntüle 267888
Hafta içi olur mu olmaz mı bilmiyorum cumartesi düşünüyoruz ama bakalım nolcak
Gidip görüşcez bakalım nede olsa yakın Ötüken Parkı
Eki Görüntüle 267888
benim mayıs veya haziran gibi görünüyor şimdilik
şu ev işini halledebilseydik belli olurdu da, neyse artık :97:
siz listeyi yapın, ben aralara bir yerlere sıkışırım
anlatırsın anlatırsıııınnnn
başla tabi ya, sonra biz de görelim
dimi canım ya, yoğurtlu salatalar veya mezelerin servisinde de çok şık oluyorlar, kahvaltılıklarda da
Nerde oturuyorsun tatlım yakınmıyız acaba??
walla cok sevinirim düşünmen bile cok güzel cANIM bnimmm :)
ilk hangimiz evden uçuyoruz kızlar liste mi yapsak ne yapsak
benim 2 hazrannnnnn
Buca üçkuyular canım sen nerdesin