2012' de yazın evlenecekler

he ya bende gerı kalıyorum cogu konularda valla buranın kralıcesı gasolıne herkesı tanıyor masllah cokta cana yakın hep burda

tamam canım söylerım aklıma ılk sen geldın yınede cok tsk ederım. hayırdır kac gun kalacan gıresunda gerı dönecenmı?

89/90 asker ve asker yarenleri yazınca çıkıyor cnm 91 bekleyenlerde var. Baya bi tempoluydu valla ama şırıngayla süt içiriyorum biberon aldık içmiyor biberonun başlığı agzından büyük kıyamam

Son düzenleme:

ben bu yıl gıresundayım hep canım ara ara konya ya gelıp gıdıcem 2 yıldır bıole.

89/90 asker ve asker yarenleir yazınca çıkıyor cnm 91 bekleyenlerde var. Baya bi tempoluydu valla ama şırıngayla süt içiriyorum biberon aldık içmiyor biberonun başlığı agzından büyük kıyamam

ah canım benım kıyamam ya off gecmıs olsun kedıcıge

ıyılestımı ne yapacaksın artık herkes hayvan beslıyor evde bende cok ıstıyorum köpek yada bır kedı bunu da nısanlımla konusmalıyım tabı:44:

tamam canım bakıyorum sımdı

ben bu yıl gıresundayım hep canım ara ara konya ya gelıp gıdıcem 2 yıldır bıole.

anladım canım dogru ozaman ben senın okulun bıttı sanıyordum dersler baslıyordur ozaman sen dugun telasını bı yandanda okulu nasıl ıdare edeceksın?

cok yorulmassın ınsallah bol bol vıtamın alman gerekıyor ve duzenlı uyku cok önemlı!!

bılmıyorum valla canım hepsnıe nasıl yetıscem kendımı klonlatmayı dusunuyorum
giresunda zaten vıtamınlerle balık haplarıyla ayakta duruyorum zaten kuzum

bılmıyorum valla canım hepsnıe nasıl yetıscem kendımı klonlatmayı dusunuyorum
giresunda zaten vıtamınlerle balık haplarıyla ayakta duruyorum zaten kuzum

heheh bol bol hamsı yersın artık orda ne guzel havası olur oranın sımdı miss misss dogayı cok sevıyorum

hangı bölum okuyorsun ?

heheh bol bol hamsı yersın artık orda ne guzel havası olur oranın sımdı miss misss dogayı cok sevıyorum

hangı bölum okuyorsun ?

bı ben sevemedım su karadenızı tatlım herkes aa ne guzel yerdesın dıo
okul oncesı okuyorum canım once selcuk unıdeydım 2 yıl cocuk gelısmı okudum gıresunda da 4 yıla tamamlamaya calısyrm

bı ben sevemedım su karadenızı tatlım herkes aa ne guzel yerdesın dıo
okul oncesı okuyorum canım once selcuk unıdeydım 2 yıl cocuk gelısmı okudum gıresunda da 4 yıla tamamlamaya calısyrm

tabı canım dogru söyluyorsun ınsan alıstıktan sonra sıradan gelır ama karadenız bı baskadır kucukken gezıye gıtmıstık orduya ozaman tum karadenızı gezmıstık

halen o bulutlu havası gözumun önunde sen zorun zorunu basarmıssın valla tebrıkler canım tabı kolayla hıc bısı olmuyor.

bu sene sonmu?

sagol bıtanem.
son senem canım allaha sukur okul hayatım bıtıo son 9 ay

canım konya eskilerin konyası değil ki ben şahsen gayet modern yaşıyorum zorlanmıyorum hiçhaklısın denizli egede diye çok seviniyorum benim yaşayacağım yerde su olmalı göl deniz vs.. bi o yönden çok zorlanıyrım sanırım gerçi izmire yakıznız atlar atlar gideriz inş
canım valla ben alışveriş olayında çok geriliyorum gereksiz de buluyorum e alınacaklar da belli oluyo makyaj malz,iç çamaşırı vs vs... bir dünya makyaş malzemem var durduk yere bi daha niye aldırıyım,e gecelik faşan fişan düğün alışverişinde alınacak zaten hiç kasmaya gerek yok dedim.nişanlımın ailesi de sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi.nişanlığım dikildi o gün onu aldık damatlığı aldık bir de ayakkabı aldık sadece ,bohça olaylarına hiç girmedik biz.ama illa alışverişe çıkılacak diyorsan aman haa genelde böyle zamanlarda tartışma falan çıkıyor. sadece iki aile olsun dışardan amca dayı yenge hala toplamayın.
inşallah canım
canım valla ben mesleğim gereği klasik giyinmek zorundayım zaten onun harici de düğün dernek olmadıkça pek klasik giyinmem ama topuklu ayakkabısız da zor dururum ama tabi conversin yeri bambaşkadırbenim her halimi gördüler artık valla dün akşam ben de kayınvalidemlere gittim ailemle beraber. giydim eşofman takımları mı ohhh ne güzel rahat rahat oturdum valla
:gülüyoruz falan ama benim çeyiz de pekmez bilem var hatunlarrr

pekmez miiiben de kayınvalideme sipariş verdim ceviz ağaçları dikin yoksa biz geçinemeyiz diye ayıptır söylemesi her sabah ceviz bal muz yemeden duramam ileriye yatırım değil ama bu heeee

bu arada çağlacım çok büyük sevaba girmişssin canım valla üzüldüm kediciğee

bir de kim olduğunu unuttum çok özür dilerimm foto paylaşılmış takıma bayıldım yaa çok tatlılardı güle güle kullanın inş

herkese selammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…