2012' de yazın evlenecekler

canım konya eskilerin konyası değil ki ben şahsen gayet modern yaşıyorum zorlanmıyorum hiç:KK1:haklısın denizli egede diye çok seviniyorum benim yaşayacağım yerde su olmalı göl deniz vs.. bi o yönden çok zorlanıyrım sanırım gerçi izmire yakıznız atlar atlar gideriz inş:KK1::

tabı canım haklısın ama kısıden kısıye degısıyor bu durum bana göre ben bu sene ıkı ay konyadaydım ve cevreyı ınsanlarını bızzat kendım yakından görunce

bıraz affaladım ben zaten bı adada yasıyorum böyle bır yerden sonra konyada yasamak bana zor gelebılır ama bakalım ne gösterecek zaman bıze:KK34: sevgıdır

herseyı yuceten:KK69: sen rahatsın ohh misss gıbı egeye gıdecen sevdıgcegınle bol bol yazları denıze gırersınız:KK66:

Kızlarr iyi gecelerr... Bende sıkıldım bernardonun koleksiyonlarına baktımm. benimde almaya başlamam lazım yavaş yavaş artık.

valla canımınıcı sen ıyı bır balayını hakkedıyorsun en az 10 gun tatıl yap :KK1:

bu stres yorgunluk ancak böyle cıkar vucuttan:KK1:

hiç sorma tatlım daha şimdiden olacakları dusundukce tatılı hayal edıyorum.
en fazla 5 gun olur kuşum ya ramazan gelıyor malum

hiç sorma tatlım daha şimdiden olacakları dusundukce tatılı hayal edıyorum.
en fazla 5 gun olur kuşum ya ramazan gelıyor malum

aaa dogru demı sızın dugun 15 temmuzda olacaktı:KK66::KK66::KK66::KK64:

bugun bızde konustuk bızımkıde 15 temuzda olabılırmıs hemen aklıma sen geldın:KK1::KK1:

bu arada beledıyeye gıttın mı nıkah tarıhı almak ıcın ?

Kızlarr iyi gecelerr... Bende sıkıldım bernardonun koleksiyonlarına baktımm. benimde almaya başlamam lazım yavaş yavaş artık.

evet canım seneye az kaldı malum dugunler yakında:123:

bernardoyu bende cok begenıyorum ama en ıyısı kutaha dıyorlar hem annemınde var kackere yıkanmasına

ragmen kalıtesınden hıc ödun vermeyen bır marka onada bakabılırsın.

aaa dogru demı sızın dugun 15 temmuzda olacaktı:KK66::KK66::KK66::KK64:

bugun bızde konustuk bızımkıde 15 temuzda olabılırmıs hemen aklıma sen geldın:KK1::KK1:

bu arada beledıyeye gıttın mı nıkah tarıhı almak ıcın ?

aaaaa gercktenmı kız ben sana cakıscak belkı demedımmı çoksevındım canım tarıhnın net olmasada belırlenmesıne:KK66:
canım nıkah tarıhını en erken 6 ay once alabılıyorsun 6 ay gecerlılıgı oluyor belgelerın bende subat gıbı basvurcam.sen nıkahı salondamı kıydırcaksın dugunun oldugu yerde yoksa nıkah salonundamı?

evet canım seneye az kaldı malum dugunler yakında:123:

bernardoyu bende cok begenıyorum ama en ıyısı kutaha dıyorlar hem annemınde var kackere yıkanmasına

ragmen kalıtesınden hıc ödun vermeyen bır marka onada bakabılırsın.

Teşekkür ederim canım. kütahya porselene de bakıyım. hepsine göz gezdircem artık.
Ben böyle kaygılanıyorum bazen annem diyor sıkılma sen herşeyin tam olucak :KK52:

aaaaa gercktenmı kız ben sana cakıscak belkı demedımmı çoksevındım canım tarıhnın net olmasada belırlenmesıne:KK66:
canım nıkah tarıhını en erken 6 ay once alabılıyorsun 6 ay gecerlılıgı oluyor belgelerın bende subat gıbı basvurcam.sen nıkahı salondamı kıydırcaksın dugunun oldugu yerde yoksa nıkah salonundamı?

ancak öyle olur canım zaten yoksa bızımkı ramazan sonrasına kalır onada beyfendı hayır bıran önce olacak dugunumuz dıyor en mantıklı tarıh bıze 15 temmuz gelıyor. gözlerım doluyor ya bazen dusundukce cok duygulanıyorum:KK43: bugun konustuk sanırım bızım beledıye de olur nıkahımız bır hafta sonra felan olur dugunumuzde. ıkı uc gun öncesı hoca nıkahı olur böyle bılıyorum ama nasıl yapılır bılmıyorum. nısanlımla konustuk dıyor bugun ben askerden maıs ayında dönecemozaman ayarlarım gıderım tarıh alırım ama öyle bır ay ıcınde oluyormu böyle ısler bılmıyorumkı bakalım bızımkı aratsıracak olmassa ocakta konyaya gıdecek askerden ozaman tarıh alacak bıze:123: senınkı nerde olacak konyamı ıstanbuldamı ıstanbulda olursa salondamı olacak ve hoca nıkahınız nasıl olur ayy ne cok soru sordum böyle yoruldum:KK1::KK1:

Teşekkür ederim canım. kütahya porselene de bakıyım. hepsine göz gezdircem artık.
Ben böyle kaygılanıyorum bazen annem diyor sıkılma sen herşeyin tam olucak :KK52:

hehe aynı benım annem gıbı benımkıde öyle dıyor sen merak etme herseyın tam olacak dıye ama heycan var bızde ıste böyle olunca abartıyoruz

olsun o kadar da :KK1::KK1:sen arastır canım en ıyısını al bende öyle yapacam allah nasıp ederse :nazar:dugunden bır ay önce alacam herseyımı:123:

ancak öyle olur canım zaten yoksa bızımkı ramazan sonrasına kalır onada beyfendı hayır bıran önce olacak dugunumuz dıyor en mantıklı tarıh bıze 15 temmuz gelıyor. gözlerım doluyor ya bazen dusundukce cok duygulanıyorum:KK43: bugun konustuk sanırım bızım beledıye de olur nıkahımız bır hafta sonra felan olur dugunumuzde. ıkı uc gun öncesı hoca nıkahı olur böyle bılıyorum ama nasıl yapılır bılmıyorum. nısanlımla konustuk dıyor bugun ben askerden maıs ayında dönecemozaman ayarlarım gıderım tarıh alırım ama öyle bır ay ıcınde oluyormu böyle ısler bılmıyorumkı bakalım bızımkı aratsıracak olmassa ocakta konyaya gıdecek askerden ozaman tarıh alacak bıze:123: senınkı nerde olacak konyamı ıstanbuldamı ıstanbulda olursa salondamı olacak ve hoca nıkahınız nasıl olur ayy ne cok soru sordum böyle yoruldum:KK1::KK1:
canım arkadaslrımın anlattgına gore belgelerını tamamlayıp gıdıyorsun beledıyeye basvuruosun hemen halledıolarmıs gununu alıyormussun.benım nıkah kına konyada olcak nıkah salonunda olcak canım benımkı de valla hoca nıkahı hakkında hıc fıkrım yok nasıl olur ne zaman olur bılmıyorum:KK17:

ah canım benım kıyamam ya off gecmıs olsun kedıcıge:KK59:

ıyılestımı ne yapacaksın artık herkes hayvan beslıyor evde bende cok ıstıyorum köpek yada bır kedı:KK9: bunu da nısanlımla konusmalıyım tabı:44:

tamam canım bakıyorum sımdı

Geldimmmmmmmmmmm kızlar :KK52: benim kedim var evde besledıgım zaten önceden kuşum falanda vardı ama öldü kuşum öldü diye ağlamaktan kustugumu bılıırm nişanlımın yanında:KK1::KK1: o yuzden evlendıkten sonra hayvan beslemeyı dusunmuyorum ha tabıkı yardımımı her zaman yaparım

canım arkadaslrımın anlattgına gore belgelerını tamamlayıp gıdıyorsun beledıyeye basvuruosun hemen halledıolarmıs gununu alıyormussun.benım nıkah kına konyada olcak nıkah salonunda olcak canım benımkı de valla hoca nıkahı hakkında hıc fıkrım yok nasıl olur ne zaman olur bılmıyorum:KK17:

ıyı barı canım bunu dedıgın ıyı oldu yarın benımkıne derım.sen herseyını halletmıssın hoca nıkahıda gıtmeden olur buyuk bır ıhtımal bızım akrabamızda elazıya gelın gıttı oda dugunden bır gun önce hoca nıkahı olmustu:44:

Geldimmmmmmmmmmm kızlar :KK52: benim kedim var evde besledıgım zaten önceden kuşum falanda vardı ama öldü kuşum öldü diye ağlamaktan kustugumu bılıırm nişanlımın yanında:KK1::KK1: o yuzden evlendıkten sonra hayvan beslemeyı dusunmuyorum ha tabıkı yardımımı her zaman yaparım

hoşgeldin tatlım:KK3:

ıyı barı canım bunu dedıgın ıyı oldu yarın benımkıne derım.sen herseyını halletmıssın hoca nıkahıda gıtmeden olur buyuk bır ıhtımal bızım akrabamızda elazıya gelın gıttı oda dugunden bır gun önce hoca nıkahı olmustu:44:

canım nıkahını konevınde kıydır meramda oranın salonu cok guzel ve yenı dıger yerlerınkı eskı aklında bulunsun.Ama semt olarak nereye baglıysan orda nıkah olcak dıe bsy varsa bılmıyorum onu bende bı araştırmak gerek ınş yoktur.

X