- 31 Mart 2011
- 837
- 2
Ayyyy canım benimmm inşallahh yaa hepimizinnn aşkı ilk günkü gibi olsunn aşık mutlu çiftleri görünce bitiyorum ben
inşallah canım benim inşallah. duygular sürekli uyanık sürekli aktiftir. ahhhh ahhhh nerdesin ali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy canım benimmm inşallahh yaa hepimizinnn aşkı ilk günkü gibi olsunn aşık mutlu çiftleri görünce bitiyorum ben
hallederiiiizzzz ama zaten alıştırır istanbulum kendini sanaAlıştırın beni İstanbul'lu hatunlarr
:128:canımcım İstanbul. da aşkınız daima canlı kalacaktır.o kadar büyülü ki alışırsın
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Şaka bi yana canım yaaa konusu açılmışken sorayım kızlarr geçen gün ÇKB set bakmaya gitmiştim Jumbo yada Hisar alcam yemek takımıda Kütahya bakmıştım ordaki görevli arkadaş şu an en iyi porselenin Karaca da oldugunu söledi ama ÇKB takımını benim düşündüğüm gibi Jumbo yada Hisar al dedi. Yemek takımı konusunda fikirleriniz var mı ?
canım benim çatal kaşık bıçak konusunda türkiyenin en iyi markaları Aryıldız,Hisar,Nehir,Jumbo
sen de zaten bunlardan ikisini seçmişsin
Porselende de güral, kütahya,porland,bernardo,esse,karaca(esse ve karacanın ürünleri eskisi gibi değil, porselenlerini hem hammadde hem de teknik anlamda daha kaliteli yapmaya başladılar son birkaç yıldır)
şimdilik aklıma gelenler bunlar şeker
inşallah canım benim inşallah. duygular sürekli uyanık sürekli aktiftir. ahhhh ahhhh nerdesin ali
hallederiiiizzzz ama zaten alıştırır istanbulum kendini sana
canım benim ben porselen takımımı karacadan aldım. benim evlenen arkadaşlarımda karacadan almışlardı. şuana kadar bir şikayetlerini duymadım. ve bir
arkadaşım çok fazla mal kıymeti bilmez:82: ama daha ilk günkü gibi yemek takımı ki bir de günlükte kullanıyor. Sanırım herşeyde olduğu gibi biraz sans meselesi bilemiyorum. karacanın çok güzel modelleri var. bernardo ise ben pek beğenmiyorum hiç de olumlu düşünen birine rastlamadım ayrıca desenleri o kadar silikki beni hiç cezbetmiyor.
ah o kaya mayaya bayılıyorum, kahvaltı takımım var ama alıcam inşallah birkaç parçasınıGünlük yemek takımım Güral Porselen aslında misafir takımımdı daha önce aldıgımız için şimdi daha güzelleri var onu günlük yapıp yeni alcam
Kahvaltı takımımda porland Kaya & Maya serisi gerçekten güzel porselenleri
Darısı Yeni alacağım yemek takımının başınaaaa
Özlemlerr kabardıııı
Son 4 Gün benimmm
Özlemlerr kabardıııı
Son 4 Gün benimmm
emin ol İstanbul da aşk başkadırrAslında bi taraftan çok güzel değişik bi yere gitcez ve sadece ikimiz birbirimize destek olcaz
Hemde ailelerden uzak olunda daha kıymetli olunuyo karışan eden yok
Bide çok ağır diolar bernardoya
ah o kaya mayaya bayılıyorum, kahvaltı takımım var ama alıcam inşallah birkaç parçasını
valla yeni alacaklar çook şanslı çok güzel desen tasarımları var şimdi, gerçi birbirine benzemeye başladı artık o kadar çok ki, kafam karışıyo artık bakarken
ay ne güzel canım ya heyecan vardır şimdi koçisine kavuşuyorsun. benimde daha 21 haftam var
emin ol İstanbul da aşk başkadırr
aşk tazeliceksiniz kııızzzz
e tabi bu durumda karışanınız edeniniz hakkaten hiç olmaz, köfteler siziii
Evet harikalarr yaaa çok istiyodum nihayet amacıma ulaştım demliğine alternatif olarak arkadaşım Biev den İnekli demlik aldı oda çok tatlı
Kaşık Çatal olarakda bunları aldım
Eki Görüntüle 267380
Eki Görüntüle 267382
Eki Görüntüle 267383
Hemde nasılll canım yaaaaa
Bi an önce kavuşursun sende koçişine inşallah canım benim gerçekten çok zorr
Evet harikalarr yaaa çok istiyodum nihayet amacıma ulaştım demliğine alternatif olarak arkadaşım Biev den İnekli demlik aldı oda çok tatlı
Kaşık Çatal olarakda bunları aldım
Eki Görüntüle 267380
Eki Görüntüle 267382
Eki Görüntüle 267383
Hemde nasılll canım yaaaaa
Bi an önce kavuşursun sende koçişine inşallah canım benim gerçekten çok zorr
Biz pek seviyoz aşk tazelemeyi zaten
Çok çakalız dimiii
çok güzeller şeker
ay o ineği de yerim ben, ne datlu kıızz :))
kaya & maya bende çok beğeniyorum benim koçişte gülüyor çocuk gibi geliyor ona ay o inek demliği biliyorum şşşokkk şeker ya canım herşeyini
güle güle güzel günlerde kullan
amin canım inşallah allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın
pınarr canımmmmmmmmmm resimlerine bayıldım
Amanınnn hangi resimler kızzzz
nişan resimlerin canım
Ayyy çok sağolasınnn canım daha varda ekleyemedim boyutları büyük olduğundan o gün deli gibi fotoğraf çekildim yerlere attım gülmekten kendimi o nişanlıkla sabah giydiğim beyaz converselerim akşam kahverengiydi
Ayyy çok sağolasınnn canım daha varda ekleyemedim boyutları büyük olduğundan o gün deli gibi fotoğraf çekildim yerlere attım gülmekten kendimi o nişanlıkla sabah giydiğim beyaz converselerim akşam kahverengiydi