oohh dağıttın yani, en güzelini yapmışsıın oohh
canım zaten orda da yorum yaptım ama yineleyim. gerçekten çok eğlenmişsiniz çok mutlusunuz. ya herşey çok güzel. Allah nazarlardan saklasın.Allah tamamını erdirsin. senin rengi mavi aslında parlement mavisi mi oluyor. huzur resmen
Çok sağol canım benimmmmm inşallahh Allah düğün günlerimizide gösterir
Petrol mavisi canım kıyafetim
amin canım inşallah o günleri de göreceğiz. sene bir bitse 2012 dolu dizgin geçecek
Vallahi dağıttım şemsiyeli resmi çekerken koçiş tabure kırıl ayağı içine gir hepimiz yerlerdee gülmekten öldük kimse ayağına bişi oldu mu diye sormuyo pantolona bişi oldu mu diyo
Ayyy o günü hatırladım harika bi gündü yaaa insan 5 yıl bekleyip ulaşınca gerçekten çok değerli oluyoo
İnşallah yaaa hazırlık falan derken çabuk geçsinnn
maşallah yaa, ağzınızın tadı hiç bozulmasın, ömrü billah gülün böyle inşallah
hazırlıklar dedinde canım bugün bir de paşabahçeye girdim o kadar güzel şeyler gelmiş ki ya hepsinden almak istedim.içimde ki bu dürtüye
dur demem lazım
Çok sağol canım benimm hepimiz hep mutlu olalımmm
Boşver dur deme ben diyemiyom güzeller cezbediyo hemen
ya beni de güzel olan herşey cezbediyor. 1 aydır çeyizle ilgileniyorum ama çeyiz canavarıyım resmen. olsun varsın
pınarcım sen çalışıyor muydun? ayşegül sultan sen çalışmıyorsun ve sanırım düşünmüyorsun?
rosaa:26: orda mısın?
Olsun canımmmm çeyizciyizz alıp duruyozzz
Çalışmıyorum canım iş aramakla meşgulum ama hiçte kolay değil
ama sende katılburdayım canım takip ediorum sohbetinizi
hımm ama istanbul'a gelin geleceksin. o zaman geçici bir iş bakıyorsun. canım inş istediğin gibi bir iş bulursun ki hele bir hazırlığın içine girmişken şart oluyor.
ama sende katıl
evet canım haklısın hayırlısı ne ise o olsunEvet canım geçici olarak o yüzden daha da zorlaşıyo bulmak bakalım nasibimiz nerde en kısa zamanda olsada rahat etsem azcık
ya beni de güzel olan herşey cezbediyor. 1 aydır çeyizle ilgileniyorum ama çeyiz canavarıyım resmen. olsun varsın
pınarcım sen çalışıyor muydun? ayşegül sultan sen çalışmıyorsun ve sanırım düşünmüyorsun?
evet canım haklısın hayırlısı ne ise o olsun
selam kızlar ben geldım smoothie yaptım tam agzınıza layık cok guzel olmus pınar canım senın nısan resımlerıne baktım
masllah cok guzel olmus hersey bellıkı allah bozmasın
hımm ama istanbul'a gelin geleceksin. o zaman geçici bir iş bakıyorsun. canım inş istediğin gibi bir iş bulursun ki hele bir hazırlığın içine girmişken şart oluyor.
ama sende katıl
evet rosaaa :112:ama sende katıl
hoşgeldinnn, afiyet olsuunnselam kızlar ben geldım smoothie yaptım tam agzınıza layık cok guzel olmus pınar canım senın nısan resımlerıne baktım
masllah cok guzel olmus hersey bellıkı allah bozmasın