Allah yardımcımız olsun canım,sanada başarılar kuzum..Çağlacım senin bölüm neydi,unuttum yaa
Kızlaaaaaaaaaar nişanlımla teskere aldıgı gün tatile kaçmayı diye düşünüyoruz
yok canım senın lıste duruyor ama benım sana yazıdgım cvp cıkmamıs:44:
bı an gıremeyınce cıldırdımsenın lıstenın masallahı var bravo yanı a dan z ye hersey var
Kızlaaaaaaaaaar nişanlımla teskere aldıgı gün tatile kaçalım diye düşünüyoruz
demın yazıdgım cıkmamıs canımınıcı
nısanlınla nereye gıdeceksınız bellı mı?
oooo hadi bakalım, nereye kaçıyosunuz kıızzz
Bilmiyorum ki kızlar ya karar veremedik tam olarakMarmarise gidelim dedik ilk önce ama aralık ayında havalar soğuyor bılıyosunuz o yuzden havalara uygun bir tatil düşünüyoruz.
Bilmiyorum ki kızlar ya karar veremedik tam olarakMarmarise gidelim dedik ilk önce ama aralık ayında havalar soğuyor bılıyosunuz o yuzden havalara uygun bir tatil düşünüyoruz.
İstanbul ağva görmek çok istiyorum güzel bi sonbahar tatili ama evlendikten sonra planlıyoruz ağvayı
İstanbul ağva görmek çok istiyorum güzel bi sonbahar tatili ama evlendikten sonra planlıyoruz ağvayı
Evet cnm olabilir ama ben TOKATDAYIM yani zaten orta karadeniz daha uzakları düşünüyoruz.bence dırek karadenız ve ahsap bır evdaha fazla konusmıcam
oh oh, gelsin de nasılsa gönlünüze göre bi yer bulursunuz, hem nasılsa ikinizin birlikte olduğu her yer güzel gelecektir, hele ki o kadar hasretlikten sonra
ıstanbul olsun emınım her yerı cok guzeldır
keşke benimkilerde izin verseler tatile gitmemize ama vermiyorlar offf yaa
bir kere habersizce gittik,arkadaşıma gidiyorum dedim sonra da eve gelince yalan söylemeyi sevmediğim ve vicdanım rahat etmediği için açıkladım ama evde kıyamet koptu,annem babamdan fazl kükrediöff ne var sanki yaaa
bizde ağvaya gitmiştik canım,çok güseldi yaa,2 gece kalmıştık,müthişti.aşkım orda evlenme teklifi etti bana.
ama eve gelince o harika rüyam kabusa dönüştü,annemler yüzünden..
bizde ağvaya gitmiştik canım,çok güseldi yaa,2 gece kalmıştık,müthişti.aşkım orda evlenme teklifi etti bana.
ama eve gelince o harika rüyam kabusa dönüştü,annemler yüzünden..
Evet cnm olabilir ama ben TOKATDAYIM yani zaten orta karadeniz daha uzakları düşünüyoruz.
valla sorma cnm ya 2 ay önce nişanlım izine geldi işte ah o heyecaaaaan 8 aydır izne gelemıyordu ilk karşılaşmamız gözümün önünden gitmıyor
gecen tvde bı kadın gördum kızı kocaman coluklu cocuklu dıyor o benım kızım 50 yasına gelse onu bır cocuk olarak görcem kendı cocukları olsa dahı dedı annelık böyle bısı herhaldebızde nişanlımla ankarada bulusup 4 gun tatıl yapacaz ıkımızde aılelerımıze söylemıcez
ağvada nereye gıtmıstınız tatlım hangı otel fıyatlar hakkında falan bılgın var mı? Bi otele baktım gunlugu 3oo küsür ki aralıkta daha artabilir daha çok sonbahara -kışa uygun bir mevki. O kadar çok açılmak istemıyoruz düğünden sonra planlarımızın içinde. Neden kabusa dönüştü cnm haberımı yoktu anneciğinin?