2012' de yazın evlenecekler

demın yazıdgım cıkmamıs canımınıcı:KK1:

nısanlınla nereye gıdeceksınız bellı mı?

oooo hadi bakalım, nereye kaçıyosunuz kıızzz :21:

Bilmiyorum ki kızlar ya karar veremedik tam olarak :KK1: Marmarise gidelim dedik ilk önce ama aralık ayında havalar soğuyor bılıyosunuz o yuzden havalara uygun bir tatil düşünüyoruz.

Bilmiyorum ki kızlar ya karar veremedik tam olarak :KK1: Marmarise gidelim dedik ilk önce ama aralık ayında havalar soğuyor bılıyosunuz o yuzden havalara uygun bir tatil düşünüyoruz.

oh oh, gelsin de nasılsa gönlünüze göre bi yer bulursunuz, hem nasılsa ikinizin birlikte olduğu her yer güzel gelecektir, hele ki o kadar hasretlikten sonra :KK52::KK52:

İstanbul ağva görmek çok istiyorum güzel bi sonbahar tatili ama evlendikten sonra planlıyoruz ağvayı :21:

keşke benimkilerde izin verseler tatile gitmemize ama vermiyorlar offf yaa:KK59:
bir kere habersizce gittik,arkadaşıma gidiyorum dedim sonra da eve gelince yalan söylemeyi sevmediğim ve vicdanım rahat etmediği için açıkladım ama evde kıyamet koptu,annem babamdan fazl kükredi:KK47: öff ne var sanki yaaa:KK14:

İstanbul ağva görmek çok istiyorum güzel bi sonbahar tatili ama evlendikten sonra planlıyoruz ağvayı :21:

bizde ağvaya gitmiştik canım,çok güseldi yaa,2 gece kalmıştık,müthişti.aşkım orda evlenme teklifi etti bana.
ama eve gelince o harika rüyam kabusa dönüştü,annemler yüzünden..:KK59:

bence dırek karadenız ve ahsap bır ev:KK69: daha fazla konusmıcam:KK1::KK1::KK1::KK1:
Evet cnm olabilir ama ben TOKATDAYIM yani zaten orta karadeniz daha uzakları düşünüyoruz.
oh oh, gelsin de nasılsa gönlünüze göre bi yer bulursunuz, hem nasılsa ikinizin birlikte olduğu her yer güzel gelecektir, hele ki o kadar hasretlikten sonra :KK52::KK52:

valla sorma cnm ya 2 ay önce nişanlım izine geldi işte ah o heyecaaaaan 8 aydır izne gelemıyordu ilk karşılaşmamız gözümün önünden gitmıyor:KK69:

keşke benimkilerde izin verseler tatile gitmemize ama vermiyorlar offf yaa:KK59:
bir kere habersizce gittik,arkadaşıma gidiyorum dedim sonra da eve gelince yalan söylemeyi sevmediğim ve vicdanım rahat etmediği için açıkladım ama evde kıyamet koptu,annem babamdan fazl kükredi:KK47: öff ne var sanki yaaa:KK14:

gecen tvde bı kadın gördum kızı kocaman coluklu cocuklu dıyor o benım kızım 50 yasına gelse onu bır cocuk olarak görcem kendı cocukları olsa dahı dedı annelık böyle bısı herhalde:KK49::KK49: bızde nişanlımla ankarada bulusup 4 gun tatıl yapacaz ıkımızde aılelerımıze söylemıcez:KK47::KK64:

Son düzenleme:
bizde ağvaya gitmiştik canım,çok güseldi yaa,2 gece kalmıştık,müthişti.aşkım orda evlenme teklifi etti bana.

biz de ağvayı evlendikten sonraki haftasonu kaçamaklarımız için planlıyoruz bakalım :21::21:

ah kıyamam yaa, olsun anın var hiç değilse :KK70:

Son düzenleme:

ağvada nereye gıtmıstınız tatlım hangı otel fıyatlar hakkında falan bılgın var mı? Bi otele baktım gunlugu 3oo küsür ki aralıkta daha artabilir daha çok sonbahara -kışa uygun bir mevki. O kadar çok açılmak istemıyoruz düğünden sonra planlarımızın içinde. Neden kabusa dönüştü cnm haberımı yoktu anneciğinin?

Evet cnm olabilir ama ben TOKATDAYIM yani zaten orta karadeniz daha uzakları düşünüyoruz.

valla sorma cnm ya 2 ay önce nişanlım izine geldi işte ah o heyecaaaaan 8 aydır izne gelemıyordu ilk karşılaşmamız gözümün önünden gitmıyor:KK69:

antalya dıcem ama oralarıda yazları guzel oluyor:44:

uludagda guzel olabılır kısın kayak yaparsınız dagda:KK1: :KK70: tabı kar olursa:KK1:

gecen tvde bı kadın gördum kızı kocaman coluklu cocuklu dıyor o benım kızım 50 yasına gelse onu bır cocuk olarak görcem kendı cocukları olsa dahı dedı annelık böyle bısı herhalde:KK49::KK49: bızde nişanlımla ankarada bulusup 4 gun tatıl yapacaz :KK69: ıkımızde aılelerımıze söylemıcez:KK47::KK64:

hahha sizi çakallar siziiiiiiiii :KK23::KK23::KK23::KK23:

Muhtemelen istanbul olucak yalnız görümcemde istanbulda:KK1: aramız iyi sıkıntımız yok fakat çalışıyor biz gelicez diye izin falan alıcak kesin işine engelde olmak istemıyorum :26: En kısa zamanda ayarlamamız lazım nişanlımda ona göre bıleti ayarlıycak askeriyeden.:KK53::KK53:

ağvada nereye gıtmıstınız tatlım hangı otel fıyatlar hakkında falan bılgın var mı? Bi otele baktım gunlugu 3oo küsür ki aralıkta daha artabilir daha çok sonbahara -kışa uygun bir mevki. O kadar çok açılmak istemıyoruz düğünden sonra planlarımızın içinde. Neden kabusa dönüştü cnm haberımı yoktu anneciğinin?

ağva greenline guesthouse a gitmiştik canım,odaları,ortamı,kahvaltı ve yemekleri çok güsel ama pahalı biraz,aşkım evlenme teklif edeceği için kıymış paraya:KK1: iki gece 450ydi diye hatırlıyorum tatlım..

X