hahha sizi çakallar siziiiiiiiii
ağva greenline guesthouse a gitmiştik canım,odaları,ortamı,kahvaltı ve yemekleri çok güsel ama pahalı biraz,aşkım evlenme teklif edeceği için kıymış parayaiki gece 450ydi diye hatırlıyorum tatlım..
Heyacanlandım şimdi bakın işte
cok merak edıyorum gasolınım bısı sorcamsız tatıl kacamagı yaptınızmı nısanlınla hıc
çağlacım ben olsam abanta giderdim,tabi daha önce gitmediyseniz:26:
ağva greenline guesthouse a gitmiştik canım,odaları,ortamı,kahvaltı ve yemekleri çok güsel ama pahalı biraz,aşkım evlenme teklif edeceği için kıymış parayaiki gece 450ydi diye hatırlıyorum tatlım..
yok canım mümkün değil malesef
izin çıkmaz
amaaaa ben bursadayken evime ziyarete gelmişti, şşşşşşşşş çaktırmaaa
amaaaa ben bursadayken evime ziyarete gelmişti, şşşşşşşşş çaktırmaaa
çağlacım ben olsam abanta giderdim,tabi daha önce gitmediyseniz:26:
aaa bak kışın da abant çok güzel ve romantik olurmuşşş
kızlar ben çıkıyorum yavaştan yoruldum bugün ilim irfan yolunda
hepinizi öpüyorum tek tek,iyi geceler diliyorum,hoşçakalın...
seeen ne diyosuuuuuunnnsız bunun acısını evlendıkten sonra cıkartırsınız
görüşürüz canımm, iyi gecelerkızlar ben çıkıyorum yavaştan yoruldum bugün ilim irfan yolunda
owwwwwwwwww
kızlar ben çıkıyorum yavaştan yoruldum bugün ilim irfan yolunda
2 gece 450 hersey dahildir muhtemelen romantik bir ortam bayılırım
seeen ne diyosuuuuuunnn
çok pis bilendik kızııımm, onca yılın acısı var işte sen düşün artık gerisini
görüşürüz canımm, iyi geceler
sabah ve akşam yemeği dahil kuzum,bi de aşkıcım yatağı güllerle donattırmış biz yemek yerken,fotoğraf makinesi alayım geleyim dedi odaya gitti o sırada tek taşı da koymuş yatağın ortasına kutusunun içinde yerlerde de bi sürü mum...yemekten çıkınca hemen odaya çıkmadık nehrin kenarında oturduk biraz müzik sesi geliyordu dışarıya dans ettik,çok romantikti,sonra odaya gittik önce aşkım girdi odaya kapa gözlerini dedi,ışıkları loş yapmış,sonra ben anladım başladım ağlamaya,o da ağlıyor canım benim ya,bi de bana diyor ki ama ağlama aşkım ya,söyleyeceklerimi unuttumağlaştık falan sonracıma benimle bir ömür birlikte olmaya var mısın benimle evlenir misin tontişim dedi,ben de deli misin sen tabi dedim,yüzüğü taktı parmağıma gene ağlaştık.çok ağlaşık ve romantik bir geceydi yaa o gece yaaaa ahhh ahhh....