2012' de yazın evlenecekler

annemlerin haberleri yoktu,bende dayanamayıp eve gelince söyleyince ve onlar tektaşımı görünce evde hırgür çıktı böhüüüü

amaaaa ben bursadayken evime ziyarete gelmişti, şşşşşşşşş çaktırmaaa

2 gece 450 hersey dahildir muhtemelen romantik bir ortam bayılırım

kızlar ben çıkıyorum yavaştan yoruldum bugün ilim irfan yolunda
hepinizi öpüyorum tek tek,iyi geceler diliyorum,hoşçakalın...

çağlacım ben olsam abanta giderdim,tabi daha önce gitmediyseniz:26:

aaa bak kışın da abant çok güzel ve romantik olurmuşşş

kızlar ben çıkıyorum yavaştan yoruldum bugün ilim irfan yolunda
hepinizi öpüyorum tek tek,iyi geceler diliyorum,hoşçakalın...

Oralarada izin çıkarmı annemden bılemıyorumki kızlar ama istanbula çıkar sonuçta nişanlıyız eee görümceciğimde var kaybolmayızzzzzzzzzzzzzz sedoşcm görşrz cnm kendne iyi bak hoşçakal :*

2 gece 450 hersey dahildir muhtemelen romantik bir ortam bayılırım

sabah ve akşam yemeği dahil kuzum,bi de aşkıcım yatağı güllerle donattırmış biz yemek yerken,fotoğraf makinesi alayım geleyim dedi odaya gitti o sırada tek taşı da koymuş yatağın ortasına kutusunun içinde yerlerde de bi sürü mum...yemekten çıkınca hemen odaya çıkmadık nehrin kenarında oturduk biraz müzik sesi geliyordu dışarıya dans ettik,çok romantikti,sonra odaya gittik önce aşkım girdi odaya kapa gözlerini dedi,ışıkları loş yapmış,sonra ben anladım başladım ağlamaya,o da ağlıyor canım benim ya,bi de bana diyor ki ama ağlama aşkım ya,söyleyeceklerimi unuttum ağlaştık falan sonracıma benimle bir ömür birlikte olmaya var mısın benimle evlenir misin tontişim dedi,ben de deli misin sen tabi dedim,yüzüğü taktı parmağıma gene ağlaştık.çok ağlaşık ve romantik bir geceydi yaa o gece yaaaa ahhh ahhh....

oOOOOOOOOOOOOOO süper cnm ya unutulmaz mükemmel bir an ahhhhhhhhhhhhhhhh bi kavuşssaydık cnm hepimizde valla kocişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…