- 10 Nisan 2012
- 225
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel pazartesi geeeeeeel gel gellllll
hayatım benide bugün alttan muayene etti sakın korkma benm annemde olma falan dedi doktor dediki hamileyken ilişkiye giriliyo dedi bu ondan daha basit bişi dedi öyle düşün dedi hiç bi zararı yokmuş ve daha kesin sonuçmuşBende yarın gidicem çok heyecanlıyım yaa kafam karışık bayadır bekliyorum üstten muayene olayım diye ya orda alttan bakmak isterse annemde girdi aklıma sakın diye off buanneler
hayatım benide bugün alttan muayene etti sakın korkma benm annemde olma falan dedi doktor dediki hamileyken ilişkiye giriliyo dedi bu ondan daha basit bişi dedi öyle düşün dedi hiç bi zararı yokmuş ve daha kesin sonuçmuş
Doktor bize ilişkiyide yasakladı ama bu sefer başka doktora gidicem belki aynı doktora gitseydim alttan bakmazdı iznemi gitmiş ne şans işte neyse bakcaz artık o anki psikolojim ne olur daha önce olmuştum o açıdan bi korkum yokda işte bebişlerimize bişey olmasııın :44:
çok duygulandım...büyüyolar yahuu !
maşallah tostikime
canım doktor garanti olsun dedi bende 5. haftamdayım onun için pıt pıtlara biraz zaman verelm dedi gelince hüsranla dönme dedi bazen geç duyulabiliyomuş
geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım
ağlama ağlama büyüyo cücükler
Bende yarın gidicem çok heyecanlıyım yaa kafam karışık bayadır bekliyorum üstten muayene olayım diye ya orda alttan bakmak isterse annemde girdi aklıma sakın diye off buanneler
aynen bizede yasak ilişki napalım sağlıklı olsunda bebiş :) ya onun zararı yok diyo doktorlar ben 3 ayrı hastaneye gittim bu kanama esnasında 3ndede alttan gördüler keseyi daha çok küçüüz üstten göremiyolar :)
sağolun kızlar insanın inanası gelmiyor o kadarcık şey neki ama kalbi atabiliyor işte
böyle devam eder inşallah hepimiz hayırlı haberler veriririzzzz
canım bende dün alttan oldum karından göremedi yurt dışıydı sanırım bazı ülkelerde 3 ay hep alttan bakıyorlar
birşey olmaz korkma
selam 2012 nin son şirinlerinin anneleri...
uzundur takip ediyorum ama aralıkmıyım ocakmıyım karar veremedim aranıza alırsanız ben de aralık annesi olacağım...adet günümden 4 gün önce 2. çizgiyi gördüm salı adet günümdü ve dün 2. çizgiyi kopkoyu gördüm...dr. a haftaya gideceğim....3 hayal kırıklığım var ve bir kez daha yaşamak istemiyorum (
.........................
Eki Görüntüle 394641 Eki Görüntüle 394642
buda benim minişim teyzeleri tel dan çektiğimden kötü çıktı biraz
Uzundur takip ediyorum ama aralıkmıyım ocakmıyım karar veremedim aranıza alırsanız ben de aralık annesi olacağım...adet günümden 4 gün önce 2. çizgiyi gördüm salı adet günümdü ve dün 2. çizgiyi kopkoyu gördüm...dr. A haftaya gideceğim....3 hayal kırıklığım var ve bir kez daha yaşamak istemiyorum (
hoşgeldinnnnnn
inşallahhhh sağlıkla kucağına alırsın bize güzel güzel haberler veririrsinnnn
hoşgeldin tatlım allah sağsalim eksiksiz kucağına almayı nasip etsin inşallah
uzundur takip ediyorum ama aralıkmıyım ocakmıyım karar veremedim aranıza alırsanız ben de aralık annesi olacağım...adet günümden 4 gün önce 2. çizgiyi gördüm salı adet günümdü ve dün 2. çizgiyi kopkoyu gördüm...dr. a haftaya gideceğim....3 hayal kırıklığım var ve bir kez daha yaşamak istemiyorum (
hoş geldn canım hayırlı olsun :) inşallah minnakımız büyücek annesi:)
teşekkür ederim canım....
bu kez büyüyüecek çoook umutluyum...hep birlikte büyüteceğiz .....
Allahım esirgesin rabbm kucağına almayı nasip etsin maşallah teyzeciğime aferim ona dursun orda :)
MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
ŞEKER ŞEY SENİİİİİİ
kocaman maşallahh
kaç haftalık burda canım tam olarak