Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay nevrım dondu:))
yanı tutmustu tabı benım gene tutar ınsallah bır kızcem daha olur ..
Oyy ne kaa gusel
1 kız var 1 kız dahamı ıstıyorsun
gzel olur dıye dusundum aradakı yas farkıyla cok ıyı anlasırlar arkadasa ıhtıyac duymazlar gıbı gelıyor..
baba ne istiyor yani erkekler genelde oğlu olsun istiyorda ondan sordum :)
kızlar demin bi tv programında zencefille bal tüketmek gebelikte bulantıları azaltıyomus amerikada zencefilli kekler vs tüketiliyormus ne kadar dogru bilmiyorum ama deniycem inşaallah bulantılar gecsin artıkkk
kızlar 5+5 teyim bugün ilk defa doktora gidicem heyecanlıyım.11 aylık bebeğim var,ikinciye hamile olduğumu duyunca insanların vereceği tepkiden korktuğum içim maalesef kimseyle paylaşamıyorum..saklayabildiğim kadar saklayacağız eşimle (((
ne güzel haber canım gözün aydın.kesen kaç mm bakar mısın benim için ultrason kağıdına.kaç haftalıksın?Kızlar doktordan yenı geldım bebegımı gordum ve doktorumda masaallah ıyı dedı kallbı pıttt pıtt atıyodu allhıma sukurrler olsun boyle devam eder ınsallah
Kızlar doktordan yenı geldım bebegımı gordum ve doktorumda masaallah ıyı dedı kallbı pıttt pıtt atıyodu allhıma sukurrler olsun boyle devam eder ınsallah
Canım bende biryerde zencefilin adet söktürücü özelliğide olduğu için düşüğe sebeb verdiğini okumuştum birde maydonoz ikiside bulantı azaltırmış ama allah korusun düşükte yaptırdığı söyleniyormuş dikkat bebişlerimizi korusun allahım