meraba arkadışım çok sevindim keseyi görmüşsün biraz rahatlamıştır içinnn.ben hala korkumdan yazamıyorum buraya ama seninle aynı gün doğum tarihi doktor hesapladı keseyi ve kalp atışını duyalım 9 aralıkta doğum dedi.son adet tarihin 4 mart tı değilmi canımm.ben cuma günü gittim doktora keseyi göremedik.3 nisanda kan testim 62 idi 5 nisan cuma günü 180 olmuş artık hamilesin diyebiliriz dedi ama ben ÇOK KORKUYORUM KESEYİ GÖREMEDİK KALP ATIŞI YOK YA TEDİRGİNİM NEDENSEEE.
tatlım bana biraz açıklama yapabilirmisin senin değerlerin kaçta,sende 30 günde bir mi adet görüyorsunn.belirtiler nasıl ağrın sızın varmııı.kese için haftaya cuma gel dediii.Allah cumaya kadar sabrınıda versin inşallah banaaaaaaaaaa.YARRABİM HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN ALLAH IMMM ,SAĞ SALİM KESEMİZİ GÖRELİM,KALP ATIŞLARINI DUYALIMMMMMM.
15 aydır bebek için uğraşıyorum,4.5 yıldır evliyim.pkoluyum,sanırım rahim şeklinde problem var rahim filminde değişik şeyler görülmüştü laparoskopi şart demişti doktorrrrr.AMA ALLAH O KADAR BÜYÜKKİ ŞARTA MARTA GEREK KALMADI RABBİM OL DEDİ VE OLDU BENİM BEBİŞ RESMENNNN MUCİZE DOKTOR BİLE ŞAŞIRDIIII AMA BOZUNTUYA VERMEDİ.İNŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜR KUCAĞIMADA ALABİRİM ALLAH IN İZNİİİİİ İLEEEEEEEEEEEEE.
:
:
:
:
:
:
:
: