2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

acaba herkesmi böyle karamsar diye bi göz gezdirdim. sanırım alışmakla alakalı bizler daha yeniyiz onlar alışmışlar. bizde yavaş yavaş alışıcaz. bende senin gibiyim aynı evimin işlerini yine yapıyorum yürürken daha dikkatliyim. amin canım hepimiz sağlıkla alıcaz inş. bebişlerimizi kucağımıza..

tıckerına bakınca gördüm 7 haftalık sanırım bebeğin kalp atışlarını duydunmu canımm??

tıckerına bakınca gördüm 7 haftalık sanırım bebeğin kalp atışlarını duydunmu canımm??

evet canım duydum daha doğrusu gördüm. normalde özel hastaneye gidiyorum ama tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım ordada muayene oldum ve doktor kalp atışı başlamış dedi ekranda gösterdi pıt pıt pıt atıyordu :) pazartesiye randevu aldım o zamanda sesli olarak duyacağım ve tahlil sonuçlarımı göstericem. onlarda iyi çıkarsa süper olacak. çünkü ilaç kullanmak istemiyorum

evet canım duydum daha doğrusu gördüm. normalde özel hastaneye gidiyorum ama tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım ordada muayene oldum ve doktor kalp atışı başlamış dedi ekranda gösterdi pıt pıt pıt atıyordu :) pazartesiye randevu aldım o zamanda sesli olarak duyacağım ve tahlil sonuçlarımı göstericem. onlarda iyi çıkarsa süper olacak. çünkü ilaç kullanmak istemiyorum

Ne güzell yaa..Bende özele gidiyorum ama masrafı git gide ağırlaşıcak özelinde..Kan tahlili istediler yaptırdım gittiğim hastanede sadece 90TL tahlile verdim..Kayın validem ben gebelik boyunca sağlık ocağına gittim sende öle yap diyor bilmiyorumkii..Bu dr. elinde tedavi gördüm hamile kaldım bırakasımda gelmiyor ama maddi olarakta zorlayacak gibi özel hastane ama ne test isterse istesin bende devlette yaptırıcam akıllandım 90TL verince :KK1:

Ne güzell yaa..Bende özele gidiyorum ama masrafı git gide ağırlaşıcak özelinde..Kan tahlili istediler yaptırdım gittiğim hastanede sadece 90TL tahlile verdim..Kayın validem ben gebelik boyunca sağlık ocağına gittim sende öle yap diyor bilmiyorumkii..Bu dr. elinde tedavi gördüm hamile kaldım bırakasımda gelmiyor ama maddi olarakta zorlayacak gibi özel hastane ama ne test isterse istesin bende devlette yaptırıcam akıllandım 90TL verince :KK1:

bende aynen böyle yapıyorum işte. özeli bırakmak istemiyorum ilgi alaka daha fazla. ama tahliller için sigortam varken yararlanmak istedim. ikili testimi özelde yaptırmayı düşünüyorum çünkü ense kalınlığının doğru ölçümü çok önemliymiş.

günaydn güzel anne adayları..nasılsınz bakalm... bulantısı olan var mı sabahları benim yoktu yeni başladıyaa :KK43:

Canım tam olarak kacıncı haftanda gordun ve duydun?

Kızlar benim hamileliğim sizlerden yaklaşık 1-2 hafta geride olduğu için:KK49::KK45: size sormak istediğim ilk ne zaman doktora gittiniz yani kaçıncı haftanızda ve hangi haftada kalp atışını duydunuz?:KK34:

Kızlar benim hamileliğim sizlerden yaklaşık 1-2 hafta geride olduğu için:KK49::KK45: size sormak istediğim ilk ne zaman doktora gittiniz yani kaçıncı haftanızda ve hangi haftada kalp atışını duydunuz?:KK34:

ben 5+5.haftamda gittim kesem oluşmuştu sonra 7.haftamda gittiğimde kesenin içinde bebişimde vardı bi fasulye kadar.

bende aynen böyle yapıyorum işte. özeli bırakmak istemiyorum ilgi alaka daha fazla. ama tahliller için sigortam varken yararlanmak istedim. ikili testimi özelde yaptırmayı düşünüyorum çünkü ense kalınlığının doğru ölçümü çok önemliymiş.
ikili test ney canım ??İlk kez duydum ??
günaydn güzel anne adayları..nasılsınz bakalm... bulantısı olan var mı sabahları benim yoktu yeni başladıyaa :KK43:

sorma canım aynı dertten muzdaribim fenaa 1-2 gündür mide bulantılarım :KK43:( 2 sabahtır çubuk kraker yiyorum bulantım olduğu için rahatlatıyor biraz internettede okumuştum bunu ondan

Benim daha 6 haftalık iken başladı ve hala çok kötü devam ediyor.

olmaz diye düşünüyordum ben bu zamana kadar bişeyim yoktu hemde annemin de bulantısı olmazmş.çıkarmıyorum ama içim dönüp duruyor.pıtırcıklar için katlanacaz artık napalımm.. :)

merhaba hosgeldın ınsallah hayırlısı ile sağlıklı bır hamilelık gecırır ve kucagınada almak nasip olur.. masallah degerın daha cok yenı benım ilk degerım 11.97 idi :)
hoşbulduk canım amin inşallah sende
hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun bebişin :nazar:

acaba kesenin ya da bebeğin durduğu tarafla bir ilgisi var mı tek taraflı sancıların :KK9:
hoşbuldukk cNIM :KK52::KK54:
sağol canım , ilk hamilelik olunca ve daha doktora gitmediğim için çok tedirginim olmayabilir dimi herkesin belirtileri farklıdır...

aaa çok sevindim canım hayırlı olsun , kaç gün geçti batından iki günde bir tekrarla değerini canım ben birgün arayla yaptırdım sinirm bozuldu
az yükseldi diye iki gün sonra yaptırdım 3 e katlamıştı :nazar:

sağol canım yaa içim rahatladı birazda olsa bebeğimi görünce daha da rahatlayacağım allah ın izniyle , kan değerimde iyi ne biliyim içimi ferah tutmaya çalışıyorum ki bebeğim etkilenmesin
teşekkürler canım 1 gün geçti ama ben battan 4 gün önce öğrendim 3 haftalıkken üstelik idrar testi ile.bugün tekrar yaptrcam kan testi bakalım hayırlısı..

kızlar kaç haftalıkken gitmek gerek doktora. benim doktorum eskişehirde malesef uzak old. için tekrar tekrar gitmeyeyim

sorma canım aynı dertten muzdaribim fenaa 1-2 gündür mide bulantılarım :KK43:( 2 sabahtır çubuk kraker yiyorum bulantım olduğu için rahatlatıyor biraz internettede okumuştum bunu ondan

bende işyerindeyim kraker yiyip duruyorum.gün aşırı haşlanmış yumurta yiyodum bulantıdan artk onuda yiyemiyorm.

canım ben de aynı şeyi merak ediyorum ona göre gidicem doktora.benim ki 3+5 senin ki?:nazar:

bende işyerindeyim kraker yiyip duruyorum.gün aşırı haşlanmış yumurta yiyodum bulantıdan artk onuda yiyemiyorm.
sormaa yaa iş yerinde bir elimde süt bir elimde çucuk kraker :)) Birde sigarayıda bıraktım fenalardayım alışamadım zorlanıyorum hala ama bebeğim için içmiyorum okadar bekledikten sonra onu zehirlemek istemiyorum hakkım yok buna rabbim sabrını veriyor şükür ama zorluyor beni :KK43:(
tam olarak bilmiyorum ama gebeliğin 11. - 14. haftalarında yapılıyor sanırım. bebeğin sağlığı ile alakalı?

hımm daha neler öğrenicez canım bakalım..Benim dr. kalp atışlarını duymadan kaç haftalık olduğunu söyleyemem bir duyalım o gün sölerim dedi şaşırdım sizinki hemen söledimi kızlar??

X