teşekkürler
kilo 72 boy 1.70
Ankara
SAT 8 Kasım
Beklenen tarih 12 Ağustos
Kese göründü
canım ben daha bebeğimi görmedim inş göreceğim tek sormak istediğim kasık ağrın oldu mu ya da oluyor mu bende tık yok ve bu beni tedirgin ediyor
canım kasık ağrım ilk başlarda daha fazlaydı ama progestan içiyorum şimdi daha da azaldı. hatta yataga yattıgımda geriyor gibi oluyordu son birkaç gündür öksürünce filan hiç batma yok, sadece ara ara yumurtalık bölgesine sızı giriyor ve cıkıyor. Daha rahatladım aslında ama bi sabah hatırlıyorum hiçbirşey hissetmiyorum ben deyip ağlamaya başladığımı :) İlk annelik ne zor iş hiçbirşeyi tam bilmiyorsun ve herkes bi konuda bilgiye sahip oluyor mutlaka
Sen kafana takma canım, yerleşmiştir belki şimdi gelişiyordur yavaş yavaş. Bence kalp atışını duymak hamileliğin artık gerçekten başlangıcı. Çünkü çoğu insan o kadar geç farkediyor ki, sigara içen mi ilaç kullanan mı film çektiren mi dersin hepsi o dönemde oluyor. Kalp atışına kadar eğer birşey olmadıysa genel olarak olmuyor galiba zaten. Ya var ya yok kuralı
tebrikler canımaramıza hoşgeldin.allah sağlıklı sıhatli hamilelikler nasip etsin inaşllah
teşekkürler
kilo 72 boy 1.70
Ankara
SAT 8 Kasım
Beklenen tarih 12 Ağustos
Kese göründü
Bende yazayım listeye yazarsanız benide sevinirim..
Kilo 60 Boy 1,70
SAT:8 KASIM - YAŞ :23
Beklenen doğum tarihi(internetten araştırıp hesapladım.) 14 Ağustos
Kesem göründü çok şükür..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,
inş salı günü bende kesemizi görürüm
canım inş. görürsün..Ben gittiğimiz ilk gün gördüm sanırım 5. haftaydı bilemiyorumki senin ne kadar oldu öğreneli ??
cuma öğrendim canım dün kan testi verdim iki günde 3 ekatlamış sata göre tam 5 haftalık ama kana göre 4 haftanın içinde ne kadarlık olduğumu bende bilmiyorum
çok zormuş canım yaaa hamile kalayım da gerisi önemli değl derken sıkıntılar yeni başlıyormuş farkına vardım,
canım benim şiddetli kasık ağrım adetim 22,23 ve 24 .günlerinde oldu ilk defa böyle bişey yaşadım resmen uyuştu kasığım ,
kazı çalışmaları oldu adetimden 10 gün önce şiddetli adet sancılaım başladı adet günüme kadar oldu oldum oluyorum deidm tık yok ve adet gününden sonra hiç ağrım kalmadı acaba bebeğim o günlerde iyicene yerleşti de şimdi de sessiz sessiz büyüyor mu
Oyy oyy daha yenii :)) Bende 2,5 yıl bekledim bebeğim gelsin diye sonunda kurban olduğum rabbim nasip etti inş. sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin..Ben 12 aralıkta idrar testi yaptım çift çizgi akşamı dr. gittim iştee burda dedii dr. kesede belliydi..Dün akşamda dr.daydım kesem büyümüş haftaya inş. kalp atışlarını dinlicez..Son adet tarihinden hesaplarsak 6 hafta 1 günlük oluyor en azından tıckerde öle gösteriyor
Oyy oyy daha yenii :)) Bende 2,5 yıl bekledim bebeğim gelsin diye sonunda kurban olduğum rabbim nasip etti inş. sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin..Ben 12 aralıkta idrar testi yaptım çift çizgi akşamı dr. gittim iştee burda dedii dr. kesede belliydi..Dün akşamda dr.daydım kesem büyümüş haftaya inş. kalp atışlarını dinlicez..Son adet tarihinden hesaplarsak 6 hafta 1 günlük oluyor en azından tıckerde öle gösteriyor
inşallah öyledir canım, sen sadece kendine dikkat et
bi an önce persembe olsun ve bebeğimin kalp atıslarını duyuyum istiyorum,gögüslerim çok acıyo ve bide ara ara kasık ağrıları baska bir belirti yok bebeğim inş benimledir :18:
canım yok dr. sölemedi daha ne kadarlık olduğunu haftaya salı kalp atışlarını dinleyince inşallah söylicekmiş canım kalp atışlarını duymadan bişey söyleyemem dedi dr. inş. duyarız kalp atışlarını miniğimin..Benimde kasık ağrıları çoook dr. normalde dedi akıntımda çok..Son 2-3 gündürde mide ağrıları ve bulantıları çoklaştı canım yaaçok yeni canım yaa bende 6 ay bekleme ile kavuştum çok şükür rabbie inşallah kucağımıza aldığımız günlerde görürüz... peki ultrasonda ne kadrlık gözüküyor canım belki söyledin ama kaçırdım, satla aynı mı bide kasık ağrın oldu mu benim hiç belirtim yok bağırsaklarımı bozdu o kadar o da sadece sabahları bide göğüs ağrım var hee bide akıntı çok afedersin dün idrarım resmen boya gibiydi görünce şoka girdimbaşka da bişey hissetmiyorum
okudugum kadarıyla durumumuz da hikayemiz de aynı canım :) Allah sonumuzu da hayretsin inşallah.
bi an önce persembe olsun ve bebeğimin kalp atıslarını duyuyum istiyorum,gögüslerim çok acıyo ve bide ara ara kasık ağrıları baska bir belirti yok bebeğim inş benimledir :18: