Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm hanımlaarrr bugün öğrendim ki hamileyimmmm vee 24 ağustos doğum tarihi olarak görülüyorr
banada aranızda yer varmıı
Tebrikler canım, hoşgeldin aramızaa
selamm hanımlaarrr bugün öğrendim ki hamileyimmmm vee 24 ağustos doğum tarihi olarak görülüyorr
Kızlar bizde geçen hafta keseyi gördük. cuma günü doktor kalp atışını duymak için randevu verdi ama duyduğuma göre kalp atışını duymak için yüksek ses frekansı veriliyormuş. Bunun bebeğe zararı yok mudur.
ya kızlar
istanbul anadolu yakasında oturanlar kime takip oluyorsunuz
kafam çok karışık birini tavsiye ediyorlar nete bakıyorum bi tane olumsuz yazı içimi bulandırıyor sonra başka birini buluyorum onunda hastanesi kötü diyorlar
istiyorum ki bitane doktora gideyim hiç değiştirmeyeyim çok mu zor?
ya kızlar
istanbul anadolu yakasında oturanlar kime takip oluyorsunuz
kafam çok karışık birini tavsiye ediyorlar nete bakıyorum bi tane olumsuz yazı içimi bulandırıyor sonra başka birini buluyorum onunda hastanesi kötü diyorlar
istiyorum ki bitane doktora gideyim hiç değiştirmeyeyim çok mu zor?
acaba bu folik asitler mi mide bulandırıyor haftasonu işyerinde unuttum ilacı dün içmedim hiç midem bulanmadı bugünde daha içmedim hala bulantı yok
canım gebelik yada baska bı dönemde farketmez. koyu renk idrar her zaman yeterı kadar su içmediğinin bellirtisidir. daha fazla su iç. hele gebelikte en az 8 bardak su içmek gerekiyor.
günaydın güzel anne adayları,
6 ay sonunda şükür ben de meleğime kavuştum ,
cuma günü öğrendim haftaya salı ilk kontrolümüz var,
biraz tedirginlik var haliyle benim minik meleğim henüz hiç bir belirti
vermiyor , ne kasık ağrısı ne bulantı sadece bağırsaklarımı bozdu o kadar,
hayırlısı ile kesesini görmek ve kalp atışlarını duymak nasip oluır inş.
hepinize rahat bir hamilelik diliyorum, Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
günaydın güzel anne adayları,
6 ay sonunda şükür ben de meleğime kavuştum ,
cuma günü öğrendim haftaya salı ilk kontrolümüz var,
biraz tedirginlik var haliyle benim minik meleğim henüz hiç bir belirti
vermiyor , ne kasık ağrısı ne bulantı sadece bağırsaklarımı bozdu o kadar,
hayırlısı ile kesesini görmek ve kalp atışlarını duymak nasip oluır inş.
hepinize rahat bir hamilelik diliyorum, Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
günaydın herkese,
bugun 6 haftalık olduk teyzeleri, artık daha da heyecanlıyız. beni de aranıza kabul eder misiniz?
hayırlı olsun, nüfusumuza bir bebek daha eklenecek ne güzel.
canım seni burda görmek ne güzel.hoşgeldin aramıza.alalh sağlıklı sıhatli gebelikler nasip etsin inşallah..
tabiki kabul ederiz.hoşgeldin aramıza bilgilerini yazarsan senide ekleyelim listeye.