2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamm hanımlaarrr bugün öğrendim ki hamileyimmmm vee 24 ağustos doğum tarihi olarak görülüyorr
banada aranızda yer varmıı:emir_bebek:

Kızlar bizde geçen hafta keseyi gördük. cuma günü doktor kalp atışını duymak için randevu verdi ama duyduğuma göre kalp atışını duymak için yüksek ses frekansı veriliyormuş. Bunun bebeğe zararı yok mudur.

Kızlar bizde geçen hafta keseyi gördük. cuma günü doktor kalp atışını duymak için randevu verdi ama duyduğuma göre kalp atışını duymak için yüksek ses frekansı veriliyormuş. Bunun bebeğe zararı yok mudur.

verilen ses daha güçlüdür ve dokuda ısınmaya neden olabilir ama doktorlar zaten mümkün olduğu kadar kısa sürede düşük frekans ile kalp atışını görmeye çalışırlar merak etmeni gerektirecel bişi yok için rahat olsun

ya kızlar
istanbul anadolu yakasında oturanlar kime takip oluyorsunuz
kafam çok karışık birini tavsiye ediyorlar nete bakıyorum bi tane olumsuz yazı içimi bulandırıyor sonra başka birini buluyorum onunda hastanesi kötü diyorlar
istiyorum ki bitane doktora gideyim hiç değiştirmeyeyim çok mu zor?

ya kızlar
kafam çok karışık birini tavsiye ediyorlar nete bakıyorum bi tane olumsuz yazı içimi bulandırıyor sonra başka birini buluyorum onunda hastanesi kötü diyorlar

Hastane noktasında ben de şanssızım biraz gebelik takibimi bir hastane de yaptıracağım memurlara ücretsizmiş belediyenin hastanesi tahlil ultrason vs.ama doğum yaptırmıyorlar bunun için başka hastanede doğum yapmalıyım, o zamana kadar Allah kerim zaten görev almaya çalışıyorum eğer gerçekleşirse istanbul dışına atanabilirim de, o zaman herşey baştan başlar doktor hastane vs. Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin...

ya kızlar

canım ben koşuyolundaki medipole gidiyorum doktorum perihan hanım ve ben çok memnunum kendisinden. canım eger araştırırsan her dokotr için olumsuz bir eleştiri okursun. o yüzden bunlara takılma derim. bi de şöyle bişiy herkesin beklentisi farklıdır ben memnun kaldım ama sen kalmayabilirsinde kişiden kişiye degişio bu

acaba bu folik asitler mi mide bulandırıyor haftasonu işyerinde unuttum ilacı dün içmedim hiç midem bulanmadı bugünde daha içmedim hala bulantı yok

canım bence bunla bi ilgisi yok bende kullanıyorum hemde en yüksek dozunu ama hiç midem bulanmıyor şimdiden iki kilo aldım:)) hatta b vitaminin mide bulantısını önledigi bile söyleniyor folik asitte biliorsun b9

Merhaba arkadaşlar ben de hamileliğimi 1 hafta önce öğrendim ilk kontrolümde çarşamba günü.. inşallah hayırlısıyla kesemi görürüm :) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Bu arada ben de listeye eklenmek istiyoruumm = Sat 10 Kasım..Yaş 23 Kilo 52 .. tahmini doğum tarihi 16 ağustos.. :nazar:

canım gebelik yada baska bı dönemde farketmez. koyu renk idrar her zaman yeterı kadar su içmediğinin bellirtisidir. daha fazla su iç. hele gebelikte en az 8 bardak su içmek gerekiyor.

canım ya ben deli su içiyorum.suya aşeriyorum nerdyse:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: şu kış günü 2litre garanti yani:KK1::KK1::KK1: kızlar sizde bol su için

günaydın herkese,

bugun 6 haftalık olduk teyzeleri, artık daha da heyecanlıyız. beni de aranıza kabul eder misiniz? En Büyük KK

günaydın güzel anne adayları,

6 ay sonunda şükür ben de meleğime kavuştum ,
cuma günü öğrendim haftaya salı ilk kontrolümüz var,
biraz tedirginlik var haliyle benim minik meleğim henüz hiç bir belirti
vermiyor , ne kasık ağrısı ne bulantı sadece bağırsaklarımı bozdu o kadar,
hayırlısı ile kesesini görmek ve kalp atışlarını duymak nasip oluır inş.

hepinize rahat bir hamilelik diliyorum, Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

hepinize rahat bir hamilelik diliyorum, Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

hayırlı olsun, nüfusumuza bir bebek daha eklenecek ne güzel. :KK49:

canım seni burda görmek ne güzel:KK16:.hoşgeldin aramıza.alalh sağlıklı sıhatli gebelikler nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun, nüfusumuza bir bebek daha eklenecek ne güzel. :KK49:

teşekkür ederim canım , seneye nufüs patlaması olacak:):)

canım seni burda görmek ne güzel:KK16:.hoşgeldin aramıza.alalh sağlıklı sıhatli gebelikler nasip etsin inşallah..

amin melekcim sağol, çok şükür bende meleğime kavuştum Rabbim tamamını erdirir inşallah

X