- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
cnm güzel haberlerini bekliyorumm inş
inşallahhhh
benim doktorum vajinal de bakmıyor o yüzden belki duyulmaz diye kendimi hazırlamaya çalışıyorum,
hayırlısııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm güzel haberlerini bekliyorumm inş
inşallahhhh
benim doktorum vajinal de bakmıyor o yüzden belki duyulmaz diye kendimi hazırlamaya çalışıyorum,
hayırlısııı
benimki bakıyo vajinal yaa bişe olmaz dedi sordum,kadın bide uzman inş bişe olmazz bebişime
canım benim annem 2 kız, ablam 2 erkek doğurdu ikisinin de hamileliklerinde hiç bulantısı olmamış..
biraz da genetik sanırım bu iş
katılıyorum canım sana bunla bi ilgisi oldugunu bende sanmıyorum. benim anneminde teyzeminde mide bulantısı olmamış biraz genetik sanırım hormona dayanıklıyım demekki. korunma hapı kullanırkende hiç bir yan etkisii olmazdı bana
ama şanslı kesimdensin işte
mesela benim de hafif hafif arada oluyor bulantım ama daha öyle çıkaracak kadar olmadım, hatta sadece midem de ekşime gibi oluyor, çok bulantı da diyemem..
sanırım ben de annemle ablama çekmişim
bnm annemle ablam da çok bulantı yaşamıslar ama ben midemin ekşimesi dısında iyim şimdilik daha olursa bilmiyorum olmaz inş..
yaaa bazılarında geç başlıyor işte,
bakalım bizi neler bekliyor
mrb cnm hoşgeldin senle benım yakın gunlerımız
keseyi üsttenmı gördü yoksa alttanmı cnm
Merhaba canım, öncelikle tebrik ederim.
Duygularını o kadar güzel anlatmışsın ki, yaşadıklarımız, düşündüklerimiz aynı... ilk gebelikte hüsrana uğrayınca insan ister istemez tedirgin oluyor.Adet tarihim üç gün geçtiğinde sabah işyerimde yaptığım idrar tahlili sonucunu çift çizgi gördüğüm anda ki halimi hiiiç unutmayacağım.Daha üzerimi bile toparlamadan sabırsızlıkla önce tahlili yapayım dedim.çift çizgiyi görünce başladım ağlamaya ama öyle sesli ağladım ki temizlik işlerini yapan bayan duymuş sesimi ve kapıyı çaldı.Açtığımda ben hamileyimmm dedim ama hıçkırarak ağlıyordum bir an nefes alamadım bayılacağım sandım.Eylül ayında kapalı olan sol tüpüm alındı ve sağ tüpümde geçiş zorlukla oluyordu.Yani benim hiç umudum kalmamıştı.Tüp bebek için de para biriktirmem gerekiyordu.işte tam da böyle bir zamanda geldi benim minik mucizem.
Hemen hastaneye koştum ve kan tahlilinde de değerlerimi görünce rahatladım ama bu kez de ya geçen sefer yaşadıklarım geldi aklıma.Şimdi kalp atışlarını duymadan kendimi hamile saymıyorum.Henüz eşim ve işyerimdeki bazı arkadaşlar dışında kimse bilmiyor, korkumdan söyleyemedim.Aynı üzüntüyü bir kez daha onlara yaşatmak istemiyorum.Allahım hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
mrb cnm hoşgeldin senle benım yakın gunlerımız
keseyi üsttenmı gördü yoksa alttanmı cnm
çok tırsıyorum,normalde midemde çok pistir,diş fırçalarken bile çıkartan biriyim biliomusunn
hadi yaa okadar hassassın yani,
ozaman erken başlardı bulantıların ama, bana sen fazla bulantı yaşamayacaksın gibi geldi, inşallah yanılmam
ağzından bal damlıyoor cnmm bnm inşş. olmaz
mrb arkadaşlar bende geçen hafta perşembe günü hamile olduğumu öğrendim ve sevinçten havalara uçtum.bende hıçkıra hıçkıra ağladım.uzun süredir düşünüyoduk.cumartesi günü doktora gitdimde 4+5 günlükdü.fakat doktor benimkinide görememişti altdan bakmasına rağmen yarın tekrar gidicez umarım bu kez görebilirim çok merak ediyorum çok heycanlıyımm.ayni mutluluğu yaşıyoruz.:))))
inş. canım
aslında insan onları da yaşamak hissetmek istiyor ama herkesin hamileliği güzel geçsin, bu özel dönem kimsenin burnundan gelmesin inşallah..
benim midem çok bulanıyor, ayy çok kötüyüm laflarım eşime nazdan öteye geçmedi şimdilik
adam çok ağır geçiriyorum hamileliğimi sanıyor, nasıl nazlanıyorsammm
ya kızlar çok ayıptır sölemesi az önce canım istedi etsiz çig köfte aldım geldim üstüne limon sıkıp bi gzl götürüorum ama bunun bi zararı olmaz degilmi?? eger etsizse