- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mide bulantısı az olanın veya hiç olmayanın erkek dogurma olaslıgı daha fazlaymış ama ben zannetmiorum
mide bulantısı az olanın veya hiç olmayanın erkek dogurma olaslıgı daha fazlaymış ama ben zannetmiorum
herkese keyıflı saglıklı hamilelıkler..
bende kısmetse agustos annesı olucam..
dun dr gıttım keseyı gordum.. bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi..
folık asıt verdı..
merak ettıgım.. siz folık asıt ten başka bışey kullanıyomusunuz..
Hepinize merhaba kızlaaar :87:
Bugün dr. gittim ve kesemi gördüm.20 gün sonra kalp atışları duyulur dedi ve hergün yarım folik asit almamı söyledi.
Bu arada melek benim hamile kaldığım kilo 56 yazarsan sevinirim teşekkür ederim :80:
herkese selammmmmmmm bugun evde yaptığım testleeeeee hamileeeeeeeee oldugumuuuuuuu ogrendımmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))) ınternettekı hesaplıyıcıdan da dogruysa 23 agustos yazıyorrrrrr dogumummmmmmmmm:):):) ama suan doktora gıtmek ıstemıyorum haftaya cuma gıtcem umarıııııııımmmmmmmmmmm herseyyyyyyyyyyy yolunda gıder bu arada benım belım agrıyor arada herkeste oluyor muuuuuuuu?
*slm cnm hoşgeldiin gözün aydın tbr ederim senı
bel ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı bunlar gayet normal cnm benım herkesde belirtiler farklıdır
umarım sağlıcakla kavusuruz bebişlerimize
*
çooook amaaa çoook teşekkür ederiiiiiiiiiiiiimmmmmm:):):)birşey sorabılırımm kese ve kalp atısı nezman gozukuyor? ben haftaya cuma gıtcemm ınternettekı hesaplıyıcıdan suan 4+1 gunluk hamıleyımm herhalde suan gozkmezzzzz
cnm bende daha dr a gitmedim p.tesi gidicem oyuzden tam net bilmiyorum nezaman gözüktüğüne dair
bide kimisinde geç dollenme oluyo daha geç gözüküyo inşallah sende bende görürüz keseciklerimizi
ama kalp atışı daha geç duyuluyor 7. 8. haftalarda sanırsam
evet aslında doğru sölüyosun bu işin tek bi doğrusu yok. bizim işte yaptığımız en büyük yanlış bu.. belirtilerimzi google'ye yazmak,,,sonra burda birbirimzi delirtmek, şu sağlıklı şu sağlıksız diyemeyz, ultrason muayene yapamıyorz deil mi sonuçta hiç birimz. ben 5günlk gecikmeyle doktora gttm,kese görünmedi, kan verdm eve geldim,,Allahım kan sonucu çıkana kadar interneti taradım,1000nin üstünde kese görünür diolardı,,,gttm baktm kan sonucu 2977 çıktı,kağıdı elime aldım dış gebelik bu ya dedim...düşünebiliyomusun ya,,doktr folik asit yazdı 2hafta sonra gel dedi,5000 6000de karından görmeyi planlarız dedi. ya herkes aynı deil, son adet tarihleri aynı bile olsa, yumurtlama tarihi,döllenme tarihi farklı,,insanlar farklı,,doğurdukları farklı..
bende kafaları yiyodum, dün sabah göğüs ağrılarım azaldı mesela delirdim kötü bişi oldu die..sonra baktım ben abartıyorum artk, çünkü sonum iyiye gtmiyo. Allahım evhamdan başka elimden bişi gelmez,,sana emanetiz,,oda sana emanet sen yaratıp,sen can verip,sen korursun ancak..saçının telinin,tırnağının ucunun oluşmasını sağlayamam, ben çekiliyorum aradan Rabbim sen bilirsn,sen büyüksün dedm, ve ondan beridir okadar rahatım ki..herkese tavsiye ederim
Bende kalp atısını haftaya perşembe duycamm çoook korkuyorumm :18: tedirgin bi bekleyiş içindeyim :18: inş hepimiz duyarız bebişerimizin kalp sesini :26::26:
Bende kalp atısını haftaya perşembe duycamm çoook korkuyorumm :18: tedirgin bi bekleyiş içindeyim :18: inş hepimiz duyarız bebişerimizin kalp sesini :26::26:
hayırlı olsun canım kaç haftalık duyuluyo.. ben dun dr a gıttım 4 + 5 di..
2 hafta sonra gel dedi...ama ben 22 aralıga başka bır dr dan rebdevu aldım.. duyulmazmı acaba..
Merhaba canım, öncelikle tebrik ederim.
Duygularını o kadar güzel anlatmışsın ki, yaşadıklarımız, düşündüklerimiz aynı... ilk gebelikte hüsrana uğrayınca insan ister istemez tedirgin oluyor.Adet tarihim üç gün geçtiğinde sabah işyerimde yaptığım idrar tahlili sonucunu çift çizgi gördüğüm anda ki halimi hiiiç unutmayacağım.Daha üzerimi bile toparlamadan sabırsızlıkla önce tahlili yapayım dedim.çift çizgiyi görünce başladım ağlamaya ama öyle sesli ağladım ki temizlik işlerini yapan bayan duymuş sesimi ve kapıyı çaldı.Açtığımda ben hamileyimmm dedim ama hıçkırarak ağlıyordum bir an nefes alamadım bayılacağım sandım.Eylül ayında kapalı olan sol tüpüm alındı ve sağ tüpümde geçiş zorlukla oluyordu.Yani benim hiç umudum kalmamıştı.Tüp bebek için de para biriktirmem gerekiyordu.işte tam da böyle bir zamanda geldi benim minik mucizem.
Hemen hastaneye koştum ve kan tahlilinde de değerlerimi görünce rahatladım ama bu kez de ya geçen sefer yaşadıklarım geldi aklıma.Şimdi kalp atışlarını duymadan kendimi hamile saymıyorum.Henüz eşim ve işyerimdeki bazı arkadaşlar dışında kimse bilmiyor, korkumdan söyleyemedim.Aynı üzüntüyü bir kez daha onlara yaşatmak istemiyorum.Allahım hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım seninle günlerimiz aynı,
ben de yarın gidicem duymaya inşallah duyarım :18::18: