iş arkadaşımda ayvayı bana söyledi sağolsun dilimleyip dilimleyip veriyo ama oda çare olmuyo
Bendende al okadar uykum var. Ama ne yapalım kaderımız bu.
selammm topikolarımmmmmmm
slm cnm ne habersinnnnn
her zamanki gibiumay gecelere aktı gene gelemedim...saçların süper olmuş didommmm ,eniştem de beğendi mi
gene mi uyumadı akşam çok bekledim gelmedin mesaj atacaktım sonra bu kızdan kurtuluş yokmu die düşüneceksin die vazgeçdim sabah 8 e kadar e bebekte deri ev ayakkabısı 10 liraydı sen istiyodun ya kıpırıma.. ama ben panduf istiyodun da yinede anlatayım dedim.. saol canım beğendi beğendi sarıdan daha ii olmuş dedii
11 de uyudu ,12 den sonrası da malumaldım ben bi ev ayakkabısı ama memnun kalmadım ,keşke baksaydım bence de sarıdan daha iyi olmuş ,çıtırım kadar çıtır olmuşsun
anam nasıl dayanıo uykusuzluğa ya.. biz sersem oluoz onlar nasıl dayanıo.. bilsem atardım mesaj irisim ya.. neyse bidaha çıkarsa ararım hemen... çıtırmıdombili çıtır
Banada lzm dogrudurust ev ayakkabisu. Oglan su heryerde olanla yuruyemiyo . Kayiyo ayagi. Carik gibi aldim oda ayagindan cikiyo.
Cogu bitti azi kaldi iris yakinda sen rahatlican biz baslicaz sabaha kadar ciyakladi diye. Dun baktim buzimki yumrugunu agxina sokuyo.
Banada lzm dogrudurust ev ayakkabisu. Oglan su heryerde olanla yuruyemiyo . Kayiyo ayagi. Carik gibi aldim oda ayagindan cikiyo.
Cogu bitti azi kaldi iris yakinda sen rahatlican biz baslicaz sabaha kadar ciyakladi diye. Dun baktim buzimki yumrugunu agxina sokuyo.
inşallaah hemşom....sizinkiler daha kolay olsun,sizin ev de yüksek ordan atlarsın matlarsın allah korusun
çok mantıklıben o evrede annemde yatılı bırakmayı düşüommm
Parmak oluyoda bizimkiler cazip geliyo. Kendindeyse yumrugu.
Simdi oglana baktim dusundumde daha ne zorluklar var onumde. Bu dis olayi nedirki korktum hayattan bianda. Okul genclik cagi ayrilik acisi napcaz ya
Kiz desen ayni nasil okula gkdecek univ. Kazansa nasıl gondercem başka bi şehre. Bu kadar kötu bi dunyada ayy karamsarlık çöktü bana.
Bigun böle bekarken düşünğrken o arada kocamla flört edıyoruz dışarı çıkcam buluşucaz.
Dedım anne ben şimdi çıkıyorum sevgılımle buluşucam sen nasıl yolluyosun benı hırlımı hırsızmı kimdir aklın kalmıyomu
döndü bana dediki otur aşağa o zaman çıkmıyosun biyere
Tamam tamam dedım bu konuşmayı unut hırluda hırsızda değil ben çıkıyorum gelcem akşam