Biz bıraktık emziği sırf o yuzden. Bende emziği bulamıyıdum.kalan Son 2 emziğide almıştım. 1 hafta gıtmedı.sorunda yaşamadım. Halbukı gunduz oğlan emzıksız durmazdı. Kaybedınce aha naneyı yedık hayatı zindan eder bu bize demiştim. Tamtersı hiç zor olmadı. Hatta sğzında emzık olmadığı için daha rahat uyudu. 2 gün sonra emziği buldum. Gostermedım oğlana öle devam ettık. Gecen çıkardım gosterdım eliyle itti dudagına degdırdim öğğğğ dedi. Çok şükür unutmuş çoktan. Attım çöpe. Zaten ıyıkı vermemişim onuda yırtmış. O yuzden belki sızınkılerde zorluk cıkarmaz. Denemekte fsyda var. Bizim ki 8 tlydı aventa iyiki başlamamışım maaşı ona yatırırdıkHee dido bu ne bakimlar filan ne oliyiii
O zaman bizimkiler coktan girdi o sendroma hergun yeni bi olay hele o disler iki gunde iki emzik yardi bildigin dislerle isirip yirtiyor varmi buna bi cozum..hergun emzik alinmazkiii:18:
Biz bıraktık emziği sırf o yuzden. Bende emziği bulamıyıdum.kalan Son 2 emziğide almıştım. 1 hafta gıtmedı.sorunda yaşamadım. Halbukı gunduz oğlan emzıksız durmazdı. Kaybedınce aha naneyı yedık hayatı zindan eder bu bize demiştim. Tamtersı hiç zor olmadı. Hatta sğzında emzık olmadığı için daha rahat uyudu. 2 gün sonra emziği buldum. Gostermedım oğlana öle devam ettık. Gecen çıkardım gosterdım eliyle itti dudagına degdırdim öğğğğ dedi. Çok şükür unutmuş çoktan. Attım çöpe. Zaten ıyıkı vermemişim onuda yırtmış. O yuzden belki sızınkılerde zorluk cıkarmaz. Denemekte fsyda var. Bizim ki 8 tlydı aventa iyiki başlamamışım maaşı ona yatırırdık
Bizimde aynıydı gece düşünce aglardı. Gündüz ağzında olmasa aglardı. Hemen emziği verınce susuyordu. O yuzden işte emziği kaybedınce korktum çektırcek bize dıye. Emziği balkondan atmış. 2 gun sonra kapıcı bulup getırmişti. İçim elvermesede kaynatıp kaldırdım. Her ihtamale karsı. Ama çok şükür hiç zorlanmadı gece aglamadı. Beklediğim gibi olmadı çok kolay bıraktık. Dıyomrumya mesela emziksiz daha rahat nefes aldı. Burnu tıkanıyodu o ara cunku. 1 gun Denemekte fayda var. Ben emziğe karsı değilim çene yapısını felan hiç düşünmedim. Ne zaman isterse o zaman bıraksın mantıgındaydım. O yuzden dene ama olmuyosada ben olsam bıraktırmak için aglatmazdım.günaydın,benim de kızım uyurken emzik istiyor gece emziği düşünce de ağlıyor bu yüzden sırf gece kaç kere kalkıyorum hem bu yüzden hem de çene yapısı etkilenmesin diye bıraktırmak istiyorum ben de, nasıl bıraktırabilirim bana tavsiyeleriniz ne ? ayrıca ben avent kullanıyorum maaşı yatırıyoruz biz yani
Bizimde aynıydı gece düşünce aglardı. Gündüz ağzında olmasa aglardı. Hemen emziği verınce susuyordu. O yuzden işte emziği kaybedınce korktum çektırcek bize dıye. Emziği balkondan atmış. 2 gun sonra kapıcı bulup getırmişti. İçim elvermesede kaynatıp kaldırdım. Her ihtamale karsı. Ama çok şükür hiç zorlanmadı gece aglamadı. Beklediğim gibi olmadı çok kolay bıraktık. Dıyomrumya mesela emziksiz daha rahat nefes aldı. Burnu tıkanıyodu o ara cunku. 1 gun Denemekte fayda var. Ben emziğe karsı değilim çene yapısını felan hiç düşünmedim. Ne zaman isterse o zaman bıraksın mantıgındaydım. O yuzden dene ama olmuyosada ben olsam bıraktırmak için aglatmazdım.
Bide aventlar 25 felan sanırım ayda 100 tl gıderdı. Bu oğlan emziğe agzında takla attırodu. Yani emmekkten ziyade oynuyodu onunla. O yuzden cok yırtılıyordu. 2 carfurunda emziğini biz bitşrdik. Zorda olabilir kolayda. Artık emzik yerıne koltuk kenarı, cekmece kenarı. Kol, yagmurun karnını ısırıyo. İyi mi ettık kotumu bilmem. Arada olan kızıma oldu
sendemi gerci unut gitsin o telefonu bıze hizmet ettığı yok.Selamünaleyküm ahyırlı cumalar topikolarımmm
Telefonu unutup gelmişim
ben de çok ağmlatmak istemiyorum o yüzden tecrübelerinizi sordum, deneyim bakayım ama benim kızım battaniyesi ve emziği olmadan uykuya geçemiyor inş çabuk bırakır
Battanıyeyle idare etsın o yurtılmaz kokmaz bozulmaz. Zaten buyuk sorun emziği yırtmak haftada 1 yada 2 emzik yırtmaya bsşlamıştı. Sen bence yatkalk dua et yoksa herhafta emzik almak zorunda kalurdın.evet aventler 25 tl ama benim kızım Allahtan emziği yırtmıyor yoksa yanmıştık
Bide aventlar 25 felan sanırım ayda 100 tl gıderdı. Bu oğlan emziğe agzında takla attırodu. Yani emmekkten ziyade oynuyodu onunla. O yuzden cok yırtılıyordu. 2 carfurunda emziğini biz bitşrdik. Zorda olabilir kolayda. Artık emzik yerıne koltuk kenarı, cekmece kenarı. Kol, yagmurun karnını ısırıyo. İyi mi ettık kotumu bilmem. Arada olan kızıma oldu
Selamünaleyküm ahyırlı cumalar topikolarımmm
Telefonu unutup gelmişim
sendemi gerci unut gitsin o telefonu bıze hizmet ettığı yok.İçime doğuyo yakında bi akkıllı alıcan.
Battanıyeyle idare etsın o yurtılmaz kokmaz bozulmaz. Zaten buyuk sorun emziği yırtmak haftada 1 yada 2 emzik yırtmaya bsşlamıştı. Sen bence yatkalk dua et yoksa herhafta emzik almak zorunda kalurdın.
cnm öylede o battaniyede bağımlılık yapıo ya bizim okadar bütünşediki o olmadan asla uyumuor heryere bide battaniye taşıyoz
cnm öylede o battaniyede bağımlılık yapıo ya bizim okadar bütünşediki o olmadan asla uyumuor heryere bide battaniye taşıyoz
Babyfısrt de doktor önerılerı çıkıyo. Orda battanıyeyle uyuyan çocuklar da dıyo ama henuz vermedi. Sizin için rastgelirsem dinlicem .evet battaniye olmadan sena da uyumaz gerçekten bağımlılık gibi hatta biz bazen iki battaniyeyle yatıyoruz penye ve yün : )
Babyfısrt de doktor önerılerı çıkıyo. Orda battanıyeyle uyuyan çocuklar da dıyo ama henuz vermedi. Sizin için rastgelirsem dinlicem .
bizde aynen canım o penye battaniye den ayrılamıoruz hatta gün içinde de o battaniyeyi sırtına atıp geziooevet battaniye olmadan sena da uyumaz gerçekten bağımlılık gibi hatta biz bazen iki battaniyeyle yatıyoruz penye ve yün : )
Babyfısrt de doktor önerılerı çıkıyo. Orda battanıyeyle uyuyan çocuklar da dıyo ama henuz vermedi. Sizin için rastgelirsem dinlicem .
bizde aynen canım o penye battaniye den ayrılamıoruz hatta gün içinde de o battaniyeyi sırtına atıp gezioo
dinle canım bizede haber ver hatta
aynen benimki de sırtında gezdiriyor birden sen söyleyince kızım canlandı gözümde
Aynen ben emzigi artik biraktirmak istiyorumdemekki aynı modeller emziği bıraktırmak istiyorum artık da nasıl olucak bilmiyorum
Aynen ben emzigi artik biraktirmak istiyorum