2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku tutmamıştır :KK1:

Ben gece küçük kurtadamımla uğrastm saate bile bakmadım. Çektım çilemi. Sabahda 07:30 kalkış uykusuzum gece o saate kadar beni tutan kankilerım size hiç bişe demiyorum. Çeneniz in bagına....:KK33:

bebeler değil de bu topikoalr kurt adama dönüyo ya gece ...vırvır vırvır bi susun beeee :KK47::KK47::KK47:

tatlişkom o dileklerine bende katılıommm:KK1: uykum var la... bu arada gündem tatlişkom saç rengim sarıyı bırakmaya karar verdimmm:KK1:

Gunaydin niye bacim en son uyumaya dagilmistik 00:00da :KK1: hayirdirrr:KK52:
Uyku tutmamıştır :KK1:
selam topikolarrrr..... :KK3::KK3::KK3:

nassınız eyisiniz ,geceden sabaha durumlar nasıl :KK51::KK51::KK51:
Ben gece küçük kurtadamımla uğrastm saate bile bakmadım. Çektım çilemi. Sabahda 07:30 kalkış uykusuzum gece o saate kadar beni tutan kankilerım size hiç bişe demiyorum. Çeneniz in bagına....:KK33:

içini ferah tut canım , bak kalbi atmaya başlamış , direnmeye başlamış şimdiden küçük yavru...hiçbişey olmamıştır allahın izniyle ,sağlıkla kucağına alırsın :nazar: bulantı vs. yoksa vitamin/demir /folik asit takviyeleri almalısın ,doktor önerisiylen tabi :KK34:

mide bulantım çok var canım doğru dürüst bir şey yiyemiyorum folik asit alıyorum demir ilacı mide bulantısını artıyomuş o yüzden şidi kullanmayalım dedi.ay nı şey meleğe hamileliğimde de olmuştu 3 ay sonra felan geçmişti inşallah buda geçer kilo vermişim 66 kilo yum.

mide bulantım çok var canım doğru dürüst bir şey yiyemiyorum folik asit alıyorum demir ilacı mide bulantısını artıyomuş o yüzden şidi kullanmayalım dedi.ay nı şey meleğe hamileliğimde de olmuştu 3 ay sonra felan geçmişti inşallah buda geçer kilo vermişim 66 kilo yum.

Ayva iyi gelmişti bana mide suyunu cekıyo dıye demek. Cokda kötu gecırmiştim o dönemı. İlaçtab fayda görmedım ayvadan gordugum kadar

tatlişkom o dileklerine bende katılıommm:KK1: uykum var la... bu arada gündem tatlişkom saç rengim sarıyı bırakmaya karar verdimmm:KK1:

anaaa ,ne renk yapacan kız .ben de merak ettim...

folik asit de yapar mide bulantısı :KK5:
hafif bulantılarsa ilaçlar da fayda ediyo emedur falandı galiba...beyaz leblebi , çubuk kraker vs. biliyosundur zaten...ben 5. aydan sonra tansiyonum biraz düzelince zofer kullanmıştım ama benimki çok ağırdı ...

Ayva iyi gelmişti bana mide suyunu cekıyo dıye demek. Cokda kötu gecırmiştim o dönemı. İlaçtab fayda görmedım ayvadan gordugum kadar

evet ayvayı çok kişi söylüyo ,bana vız gelip tırıs gitmişti o ayrı :KK53:

topikcanlarımmmmmmmmmmm nasılsınız ??? didem değiştirdin mi saç rengini, çevre en , bende ayvayı çok tüketmiştim , iris can sizin dişler dişpartisine yetişicekmi :KK76::KK76::KK76::KK76:

topikcanlarımmmmmmmmmmm nasılsınız ??? didem değiştirdin mi saç rengini, çevre en , bende ayvayı çok tüketmiştim , iris can sizin dişler dişpartisine yetişicekmi :KK76::KK76::KK76::KK76:

yetişecek gibi görünüyo ,sonuncuyu bekliyoruz artık :KK9::KK9::KK9:

Icinizin rahatlamasi onemli cevreen bence iyi yapmissin allahin izniylen bisey olmaz..mide bulantisi cekmedim bilmiyorum bilenler soylemis zaten :KK34:
Herkes uyusun bu aksam uykusuzluk kotu biseydir dinlenmek lazim gevezelik yok :KK35:

Icinizin rahatlamasi onemli cevreen bence iyi yapmissin allahin izniylen bisey olmaz..mide bulantisi cekmedim bilmiyorum bilenler soylemis zaten :KK34:
Herkes uyusun bu aksam uykusuzluk kotu biseydir dinlenmek lazim gevezelik yok :KK35:

Şimdi ben geldim herkez yok olur. Ne zaman gelsem kapı duvar burası

bi ben varım zaten burda topiğin bekçisi :KK31:
benim de mesaim bitti gidicem şmdi , artık umay kaçta uyursa damlarım..ütü de yapmam lazım yaaa ..offfff....:KK5:

Şurda biriniz yokki oturup bi kahve içelim bugun çınlattım kulagınızı. Uyuyacak şnşalla butun enerjımı umaya gondercem.

X