Uyku tutmamıştır
Ben gece küçük kurtadamımla uğrastm saate bile bakmadım. Çektım çilemi. Sabahda 07:30 kalkış uykusuzum gece o saate kadar beni tutan kankilerım size hiç bişe demiyorum. Çeneniz in bagına....
Uyku tutmamıştırGunaydin niye bacim en son uyumaya dagilmistik 00:00dahayirdirrr
Ben gece küçük kurtadamımla uğrastm saate bile bakmadım. Çektım çilemi. Sabahda 07:30 kalkış uykusuzum gece o saate kadar beni tutan kankilerım size hiç bişe demiyorum. Çeneniz in bagına....selam topikolarrrr.....
nassınız eyisiniz ,geceden sabaha durumlar nasıl
içini ferah tut canım , bak kalbi atmaya başlamış , direnmeye başlamış şimdiden küçük yavru...hiçbişey olmamıştır allahın izniyle ,sağlıkla kucağına alırsınbulantı vs. yoksa vitamin/demir /folik asit takviyeleri almalısın ,doktor önerisiylen tabi
tatlişkom o dileklerine bende katılıommmuykum var la... bu arada gündem tatlişkom saç rengim sarıyı bırakmaya karar verdimmm
mide bulantım çok var canım doğru dürüst bir şey yiyemiyorum folik asit alıyorum demir ilacı mide bulantısını artıyomuş o yüzden şidi kullanmayalım dedi.ay nı şey meleğe hamileliğimde de olmuştu 3 ay sonra felan geçmişti inşallah buda geçer kilo vermişim 66 kilo yum.
tatlişkom o dileklerine bende katılıommmuykum var la... bu arada gündem tatlişkom saç rengim sarıyı bırakmaya karar verdimmm
folik asit de yapar mide bulantısımide bulantım çok var canım doğru dürüst bir şey yiyemiyorum folik asit alıyorum demir ilacı mide bulantısını artıyomuş o yüzden şidi kullanmayalım dedi.ay nı şey meleğe hamileliğimde de olmuştu 3 ay sonra felan geçmişti inşallah buda geçer kilo vermişim 66 kilo yum.
Ayva iyi gelmişti bana mide suyunu cekıyo dıye demek. Cokda kötu gecırmiştim o dönemı. İlaçtab fayda görmedım ayvadan gordugum kadar
Ayva iyi gelmişti bana mide suyunu cekıyo dıye demek. Cokda kötu gecırmiştim o dönemı. İlaçtab fayda görmedım ayvadan gordugum kadar
topikcanlarımmmmmmmmmmm nasılsınız ??? didem değiştirdin mi saç rengini, çevre en , bende ayvayı çok tüketmiştim , iris can sizin dişler dişpartisine yetişicekmi
acil fotoooooooo
uzatma kablom yok koyamıommm akşam gel bizim oraya gösteririrmmm
uzatma kablom yok koyamıommm akşam gel bizim oraya gösteririrmmm
Şimdi ben geldim herkez yok olur. Ne zaman gelsem kapı duvar burası