2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeler değil de bu topikoalr kurt adama dönüyo ya gece ...vırvır vırvır bi susun beeee

tatlişkom o dileklerine bende katılıommm uykum var la... bu arada gündem tatlişkom saç rengim sarıyı bırakmaya karar verdimmm

Gunaydin niye bacim en son uyumaya dagilmistik 00:00da hayirdirrr
Uyku tutmamıştır
selam topikolarrrr.....

nassınız eyisiniz ,geceden sabaha durumlar nasıl
Ben gece küçük kurtadamımla uğrastm saate bile bakmadım. Çektım çilemi. Sabahda 07:30 kalkış uykusuzum gece o saate kadar beni tutan kankilerım size hiç bişe demiyorum. Çeneniz in bagına....

mide bulantım çok var canım doğru dürüst bir şey yiyemiyorum folik asit alıyorum demir ilacı mide bulantısını artıyomuş o yüzden şidi kullanmayalım dedi.ay nı şey meleğe hamileliğimde de olmuştu 3 ay sonra felan geçmişti inşallah buda geçer kilo vermişim 66 kilo yum.

Ayva iyi gelmişti bana mide suyunu cekıyo dıye demek. Cokda kötu gecırmiştim o dönemı. İlaçtab fayda görmedım ayvadan gordugum kadar

tatlişkom o dileklerine bende katılıommm uykum var la... bu arada gündem tatlişkom saç rengim sarıyı bırakmaya karar verdimmm

anaaa ,ne renk yapacan kız .ben de merak ettim...

folik asit de yapar mide bulantısı
hafif bulantılarsa ilaçlar da fayda ediyo emedur falandı galiba...beyaz leblebi , çubuk kraker vs. biliyosundur zaten...ben 5. aydan sonra tansiyonum biraz düzelince zofer kullanmıştım ama benimki çok ağırdı ...

Ayva iyi gelmişti bana mide suyunu cekıyo dıye demek. Cokda kötu gecırmiştim o dönemı. İlaçtab fayda görmedım ayvadan gordugum kadar

evet ayvayı çok kişi söylüyo ,bana vız gelip tırıs gitmişti o ayrı

topikcanlarımmmmmmmmmmm nasılsınız ??? didem değiştirdin mi saç rengini, çevre en , bende ayvayı çok tüketmiştim , iris can sizin dişler dişpartisine yetişicekmi

topikcanlarımmmmmmmmmmm nasılsınız ??? didem değiştirdin mi saç rengini, çevre en , bende ayvayı çok tüketmiştim , iris can sizin dişler dişpartisine yetişicekmi

yetişecek gibi görünüyo ,sonuncuyu bekliyoruz artık

Icinizin rahatlamasi onemli cevreen bence iyi yapmissin allahin izniylen bisey olmaz..mide bulantisi cekmedim bilmiyorum bilenler soylemis zaten
Herkes uyusun bu aksam uykusuzluk kotu biseydir dinlenmek lazim gevezelik yok

Icinizin rahatlamasi onemli cevreen bence iyi yapmissin allahin izniylen bisey olmaz..mide bulantisi cekmedim bilmiyorum bilenler soylemis zaten
Herkes uyusun bu aksam uykusuzluk kotu biseydir dinlenmek lazim gevezelik yok

Şimdi ben geldim herkez yok olur. Ne zaman gelsem kapı duvar burası

bi ben varım zaten burda topiğin bekçisi
benim de mesaim bitti gidicem şmdi , artık umay kaçta uyursa damlarım..ütü de yapmam lazım yaaa ..offfff....

Şurda biriniz yokki oturup bi kahve içelim bugun çınlattım kulagınızı. Uyuyacak şnşalla butun enerjımı umaya gondercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…