Dido bir fotoda gormustum dün, ikea baharatlik almislar duvara monte edip kitap koymuslar güzel olmus yerde kaplamiyor. Siparis vermeni kacirdim malesef :/
Zaten bebelerin istedigi o cayir cimen kosmak ziplamak. Bunu sunamadigimiz icin bu devirde cocuk bakmak zor. Bebeler enerjilerini atamiyor ki binbir çeşit oyuncağı olsa neye yarar...
günaydınnn uykusuzum la sizin yüzünüzdennnn
Gunaydin niye bacim en son uyumaya dagilmistik 00:00dahayirdirrr
saat 12 de yattım 6 30 da kalktım uykusum işdee.. laa güneş 8,30 da uyumuş unuttunmu
saat 12 de yattım 6 30 da kalktım uykusum işdee.. laa güneş 8,30 da uyumuş unuttunmu
arada uyanmıştır belki didom
yok uyanmadı hatta oturma odasında uyuduuuusen ne yaptın umaylı geceler nasıl geçdi
12 de yatsam 6,30 da kalksam var ya , 1 hafta uyumuş kadar uykumu alırım.nankörlük etmeeee
sana bişe anlatayım maşallah demessen vururum seni amacumartesi gezmedeydik lina 11.30 da yattı sabah yataktan bir fırladım lina hala uyuyo yorgun düşmüş saate bi baktım 11.00 yani lina doğdu doğalı ilk defa pazar sefası yaptık 11 e kadar uymuşuzzz
alllaaaahımmmmmmmmm nerelerden atayım kendimi :84::84::84:
8 i bulsa zil takıp oynayacam bee...maşallah çıtırıma bu arada , hiiiç bozulmasın inşallah mışıl mışıl uyusun her gece , dişleri de uykuda çıkarsın inşallah
herkese günaydınlar topikcanlar
stresli iki gün geçirdik. pazartesi kan sonuçlarımı dr a göstermek için gittik. kansızlık dışında çok şükür bir şey çıkmadı. ağrılarım var dedim bir ultrasonla bakalım dedi bebeğide gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür ama kese büyük bebek küçükmüş bu iyi şey değil kalpatışlarıda zayıf dedi iğne yazacam 3 ay boyunca kullanacan dedi.sonra radyasyonu sorduk sormaz olaydık bebeği almak zorunda kalbiliriz dedi. meleğin filminin çektiğimiz hastaneyi aradık çok düşük doz olduğu bebek maruz kalsaydı düşer di dedi ya hep ya hiç kuralı varmış bu konuda. dr yine tatmin olmadı bizi yüksek riskli gebelik bölümüne yönderdi. dün oraya gittik ordaki dr da meleğin hastanesindekii dr gibi konuştu. ama isterseniz gebeliği sonlandıralım dedi ben hayır deyince gebeliğimin sonladırılması istemiyorum diye imza attım bizim gene içimiz rahat etmeyince çağ hastanesine gittik ordaki dr içimizi çok rahatlattı şimdilik bir sorun yok kızlar haftaya kontrolümüz var bebeğim 6 haftalık ve kalp atışalrı duyuldu hemde ayrıca bu dr um iğneye de gerek duymadı
Uyku tutmamıştırGunaydin niye bacim en son uyumaya dagilmistik 00:00dahayirdirrr
Ben gece küçük kurtadamımla uğrastm saate bile bakmadım. Çektım çilemi. Sabahda 07:30 kalkış uykusuzum gece o saate kadar beni tutan kankilerım size hiç bişe demiyorum. Çeneniz in bagına....selam topikolarrrr.....
nassınız eyisiniz ,geceden sabaha durumlar nasıl