2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Galiba şakacı kocam sildi şimdi çözmeye çalışıyorum bu olayı. Bi anneminki aklımda . Senınde mesajın var oda cepte diğerlerını tekrardan alcaz

arkadasımın da öğle oldu telefoncuya götürdü kendi kendine sıfırlamış alma kocanın günahını
Günaydınlar :))))

Didem saç rengin harika olmuş :)) Güle güle kullan :))

çok çok saol cnm

Galiba şakacı kocam sildi şimdi çözmeye çalışıyorum bu olayı. Bi anneminki aklımda . Senınde mesajın var oda cepte diğerlerını tekrardan alcaz

bi kere benim herif de kartını benimkine takmıştı şarjı bitince , benin numaralar gitmişti :KK47:
lazım olan varsa mesaj yazayım dostum bizim gruptan :KK34:

:))))) ben görürüm :)))) sosyal medya sağolsun :)))

benim sosyal medyamda yoksun şekerim ,tanımıyorum seni :KK19:

topikcanlarım , ciğerlerim nasılsınızzz, çokk inatlaşmaya başladı bu çoçuk yaavv :KK50:

Teşekkürler kabul etmişsiniz tatlım :)))

ne demek efendim memnuniyetle :KK42:

cilt bakımından geldimm oleyyyyy gencimmm güzelimmmmmmm:KK52::KK52:
nnoluyo kız sana dünden beri bakım onarım çalışmaları ...bi bakmışın sen de ................. :KK52::KK52::KK52:

topikcanlarım , ciğerlerim nasılsınızzz, çokk inatlaşmaya başladı bu çoçuk yaavv :KK50:

2 yaş sendromu 2 yaşı beklemiyomuş artık bu yeni bebelerde :KK50:
dost acı söyler naapayım , uzmanların yalancısıyım :KK51:

ne demek efendim memnuniyetle :KK42:
nnoluyo kız sana dünden beri bakım onarım çalışmaları ...bi bakmışın sen de ................. :KK52::KK52::KK52:
2 yaş sendromu 2 yaşı beklemiyomuş artık bu yeni bebelerde :KK50:
dost acı söyler naapayım , uzmanların yalancısıyım :KK51:
Hee dido bu ne bakimlar filan ne oliyiii :KK52:
O zaman bizimkiler coktan girdi o sendroma hergun yeni bi olay hele o disler iki gunde iki emzik yardi bildigin dislerle isirip yirtiyor varmi buna bi cozum..hergun emzik alinmazkiii:18:

X