Hımm doğru diyon benim toplanacak bi evım var. Şimdi benım konum başka biri silmiş butun telefon numaralarını.amaaaannnn boş kaldın sen heralde , kalk mutfağı topla ,evi sil süpür kırkla bi kendine gel..bu ne be sabah sabah
Günaydınlar :))))
Didem saç rengin harika olmuş :)) Güle güle kullan :))
Hımm doğru diyon benim toplanacak bi evım var. Şimdi benım konum başka biri silmiş butun telefon numaralarını.
Galiba şakacı kocam sildi şimdi çözmeye çalışıyorum bu olayı. Bi anneminki aklımda . Senınde mesajın var oda cepte diğerlerını tekrardan alcazsen nerden gördünnnnn ???
kimmmm ,eniştem miiiii
sen nerden gördünnnnn ???:
Galiba şakacı kocam sildi şimdi çözmeye çalışıyorum bu olayı. Bi anneminki aklımda . Senınde mesajın var oda cepte diğerlerını tekrardan alcaz
Günaydınlar :))))
Didem saç rengin harika olmuş :)) Güle güle kullan :))
Galiba şakacı kocam sildi şimdi çözmeye çalışıyorum bu olayı. Bi anneminki aklımda . Senınde mesajın var oda cepte diğerlerını tekrardan alcaz
:))))) ben görürüm :)))) sosyal medya sağolsun :)))
bi kere benim herif de kartını benimkine takmıştı şarjı bitince , benin numaralar gitmişti
lazım olan varsa mesaj yazayım dostum bizim gruptan
benim sosyal medyamda yoksun şekerim ,tanımıyorum seni
rukişşş pttcel ne olduuu
ne zaman şekerim...şuanda bakamam zaten ,sosyal medya yasak bana burdaEkledim kabul etmedin şekerim :))))
tuşlu telefonda pptcel olur mu bacım olsa olsa telgrafcel olur benim telefonlan
ne zaman şekerim...şuanda bakamam zaten ,sosyal medya yasak bana burda
Bi kaç ay önce canım :)))
Yeniden gönderdim musait olunca kabul edersin :)))
tuşlu telefonda pptcel olur mu bacım olsa olsa telgrafcel olur benim telefonlan
ne zaman şekerim...şuanda bakamam zaten ,sosyal medya yasak bana burda
Bi kaç ay önce canım :)))
Yeniden gönderdim musait olunca kabul edersin :)))
alemsin kızzz valla ne bilim bir ara öyle diodun ya
yok kız yok kabul ederim bu seferadının soyadının baş harflerini söyle bari iriscan yoksa anlamaz yine kabul etmez bak seni
akıllıyı alınca alacam neti bacım
yok kız yok kabul ederim bu sefer
Teşekkürler kabul etmişsiniz tatlım :)))
nnoluyo kız sana dünden beri bakım onarım çalışmaları ...bi bakmışın sen de .................cilt bakımından geldimm oleyyyyy gencimmm güzelimmmmmmm
topikcanlarım , ciğerlerim nasılsınızzz, çokk inatlaşmaya başladı bu çoçuk yaavv
Hee dido bu ne bakimlar filan ne oliyiiine demek efendim memnuniyetle
nnoluyo kız sana dünden beri bakım onarım çalışmaları ...bi bakmışın sen de .................
2 yaş sendromu 2 yaşı beklemiyomuş artık bu yeni bebelerde
dost acı söyler naapayım , uzmanların yalancısıyım