2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amaaaannnn boş kaldın sen heralde , kalk mutfağı topla ,evi sil süpür kırkla bi kendine gel..bu ne be sabah sabah
Hımm doğru diyon benim toplanacak bi evım var. Şimdi benım konum başka biri silmiş butun telefon numaralarını.

Galiba şakacı kocam sildi şimdi çözmeye çalışıyorum bu olayı. Bi anneminki aklımda . Senınde mesajın var oda cepte diğerlerını tekrardan alcaz

arkadasımın da öğle oldu telefoncuya götürdü kendi kendine sıfırlamış alma kocanın günahını
Günaydınlar :))))

Didem saç rengin harika olmuş :)) Güle güle kullan :))

çok çok saol cnm

Galiba şakacı kocam sildi şimdi çözmeye çalışıyorum bu olayı. Bi anneminki aklımda . Senınde mesajın var oda cepte diğerlerını tekrardan alcaz

bi kere benim herif de kartını benimkine takmıştı şarjı bitince , benin numaralar gitmişti
lazım olan varsa mesaj yazayım dostum bizim gruptan

:))))) ben görürüm :)))) sosyal medya sağolsun :)))

benim sosyal medyamda yoksun şekerim ,tanımıyorum seni

topikcanlarım , ciğerlerim nasılsınızzz, çokk inatlaşmaya başladı bu çoçuk yaavv

Teşekkürler kabul etmişsiniz tatlım :)))

ne demek efendim memnuniyetle

cilt bakımından geldimm oleyyyyy gencimmm güzelimmmmmmm
nnoluyo kız sana dünden beri bakım onarım çalışmaları ...bi bakmışın sen de .................

topikcanlarım , ciğerlerim nasılsınızzz, çokk inatlaşmaya başladı bu çoçuk yaavv

2 yaş sendromu 2 yaşı beklemiyomuş artık bu yeni bebelerde
dost acı söyler naapayım , uzmanların yalancısıyım

Hee dido bu ne bakimlar filan ne oliyiii
O zaman bizimkiler coktan girdi o sendroma hergun yeni bi olay hele o disler iki gunde iki emzik yardi bildigin dislerle isirip yirtiyor varmi buna bi cozum..hergun emzik alinmazkiii:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…