- 22 Ekim 2009
- 3.274
- 7
nerde olay orda biz
neler aldın söyle bakiyim ,kargo ne kadar tuttu
ben de akıllı telefon alınca alacam pttceli ,araştırın ,kesin bilgi verin topikolarımmmm
seksili sabahlık al oğlana da ,kalpli kalpliiii
13 lira kargo tuttu cnm masa yı aldım 3 tane ouyuncak koymak için kap aldım bide bezden duvara kitaplık askısı aldım linoşun kitaplarını içine dizip yetişebileceği biryere asıcammm
un uttun mu kız bu hatunun sabahlığı var zatennnn
bu arada bizimki şapka takmıo darlanıo fırlatıp atıo ya
güle güle kullansın çıtırım.iyi bişe tutmamış kargo.... ben de odasındaki şifonyer gibi şeysini boşalttım ,kitap ,oyuncak vs. koyucam ,kitaplık yaptırıcaktım aslında ama seçimden sonra taşınıcam ,yeni eve göre yaptırırım diye düşündüm ,şimdilik yeter...
unutur muyum sizin sabahlıkları akdenizli topikolarımmm
bizimki de takmıyo ,sadece kapşonlu şeyleri zorla takıyom sabah bakıcıya giderken
nereye taşınıon kız seçimden sonra... iyi yapmıssın bde bir sürü şey tasarlıomda bütçem açık veriobende dur kapsonu deniyeyim zorlayaaraktannn
Bi yerde durun ya deli ettiniz he zirtpirt saga sola gidiyonuz. Zate her defasunda nickli giris yapiyorum. Nolduysa buna
neye atarlandın bee ,biyere gittiğimiz yok burdayız
Oglanda bi mizmiz her seye agliyo suan.allahim sen ev alip yerlesmeyi nasip et biktim seyyah gibi dolanmaktan. Soyle istedigim gibi doseyip angarads otumak ustiyorum hayirlisiyla antalyada olur
bilmiyom artık seçim sonuçlarına bağlı , burda kalırsam da evi değiştiricem hiç memnun değilim , bi de bizim evin sokağı çok yokuş
ya evet , ne kadar istesek de bütçe önemli bir sorun tabi..hem bütçe hem de yer dar ayol ,onu koy bunu koy sallanacak yer kalmıyo...bi de ben gibi eşyasevmeyen bünyeyi zorluyo
kapşonlu montu var ,onu takıyo işte , tekten bereyi çekip fırlatıyo
Sen ayni yerde duruyonda digeri varya digeri 01 olan kurtlu gibi dolaniyo. Habi oglan bunaltti beni.
Sen ayni yerde duruyonda digeri varya digeri 01 olan kurtlu gibi dolaniyo. Habi oglan bunaltti beni.
umay da öyle yaa , huylu huylu dedik çocuğa nazar değdirdik , ota boka ağlıyo...gece dişe ağlıyo diyom da gündüz neye ağlıyo bu atarlı bilmemamin inşallah istediğin yerde saray yavrusu gibi evin olur hemşom
umay da öyle yaa , huylu huylu dedik çocuğa nazar değdirdik , ota boka ağlıyo...gece dişe ağlıyo diyom da gündüz neye ağlıyo bu atarlı bilmemamin inşallah istediğin yerde saray yavrusu gibi evin olur hemşom
gidiyom ben mesaim bitti..akşama görüşürüz inşallah umay uyursa tabi
bize gelen de o markaydı kız sanki emin de değilim tabi :44: hamurlar artık hepsi zararsız sanki ,etiketlerinde öyle deeeyo
keltoşum naapıyo ,eli nasıl oldu