2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok bisey kacirmamisim :))
Msoe yeni eviniz hayirli ugurlu olsun gule gule oturun mira da alisir umarim yeni odasina.
Didem linaya aldiklarin hayirli olsun gule gule kullansin citirik.
Icedaisy ayni bizimkide herseye aglar modda bende soyle yapiyorum o bagiriyor bem daha yuksek sesle bagiriyorum emzigi alip susuyor :))) beni bastiramiyor :)) atakanin elini kapatip bakmasi geldide gozumun onune yazik kiyamam yaa :))

Bu haftasonu berayi bizim burda cayir cimene cikardik kafayi yedi bi saga bi sola dustu dustu kalkti cok hosuna gitti yoruldu eve geldk uyudu misafirlige gitcez uyanmaz cocuk ses yapiyorum falan ıhhh demiyor..tabi gec kaldik biraz uyandi en sonunda..
Bide bizim hala kopek disimiz cikamadiii ama alttan ön kisimda dorduncu dis cikti..daha ne kadar beklicez bu kopekleri yavww

Iriscan bacim direkt sabiha teyzenin düşüncelerine karsi yazdim yanlis anlasilmasin sen onu savundun anlaminda yazmadim. Asıl demek istedigini anladim derin konular :)))

Zaten bebelerin istedigi o cayir cimen kosmak ziplamak. Bunu sunamadigimiz icin bu devirde cocuk bakmak zor. Bebeler enerjilerini atamiyor ki binbir çeşit oyuncağı olsa neye yarar...

Zaten bebelerin istedigi o cayir cimen kosmak ziplamak. Bunu sunamadigimiz icin bu devirde cocuk bakmak zor. Bebeler enerjilerini atamiyor ki binbir çeşit oyuncağı olsa neye yarar...

Evet bende ayni fikirdeyim dort duvara sıkısıp kaliyorlar oyuncaklara donup bakmiyorlar disari cikinca cildiriyorlar en azindan bizimki oyle montu giyince anliyor ıhh ıhhhhh basliyor :)))

selam topikolarrrr..... :KK3::KK3::KK3:

nassınız eyisiniz ,geceden sabaha durumlar nasıl :KK51::KK51::KK51:

12 de yatsam 6,30 da kalksam var ya , 1 hafta uyumuş kadar uykumu alırım.nankörlük etmeeee:KK5:

sana bişe anlatayım maşallah demessen vururum seni ama:KK52::KK52: cumartesi gezmedeydik lina 11.30 da yattı sabah yataktan bir fırladım lina hala uyuyo yorgun düşmüş saate bi baktım 11.00 yani lina doğdu doğalı ilk defa pazar sefası yaptık 11 e kadar uymuşuzzz:KK52::nazar::nazar::nazar:

sana bişe anlatayım maşallah demessen vururum seni ama:KK52::KK52: cumartesi gezmedeydik lina 11.30 da yattı sabah yataktan bir fırladım lina hala uyuyo yorgun düşmüş saate bi baktım 11.00 yani lina doğdu doğalı ilk defa pazar sefası yaptık 11 e kadar uymuşuzzz:KK52::nazar::nazar::nazar:

alllaaaahımmmmmmmmm nerelerden atayım kendimi :84::84::84:

8 i bulsa zil takıp oynayacam bee...maşallah çıtırıma bu arada , hiiiç bozulmasın inşallah mışıl mışıl uyusun her gece , dişleri de uykuda çıkarsın inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

alllaaaahımmmmmmmmm nerelerden atayım kendimi :84::84::84:

8 i bulsa zil takıp oynayacam bee...maşallah çıtırıma bu arada , hiiiç bozulmasın inşallah mışıl mışıl uyusun her gece , dişleri de uykuda çıkarsın inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

valla bilmiom artıkın nerden atarsan:KK1: amin cnm aminnnnnn :nazar: bakalım bizim daha dişşimz az diş evresi nasıl geçicek

herkese günaydınlar topikcanlar

stresli iki gün geçirdik. pazartesi kan sonuçlarımı dr a göstermek için gittik. kansızlık dışında çok şükür bir şey çıkmadı. ağrılarım var dedim bir ultrasonla bakalım dedi bebeğide gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür ama kese büyük bebek küçükmüş bu iyi şey değil kalpatışlarıda zayıf dedi iğne yazacam 3 ay boyunca kullanacan dedi.sonra radyasyonu sorduk sormaz olaydık bebeği almak zorunda kalbiliriz dedi. meleğin filminin çektiğimiz hastaneyi aradık çok düşük doz olduğu bebek maruz kalsaydı düşer di dedi ya hep ya hiç kuralı varmış bu konuda. dr yine tatmin olmadı bizi yüksek riskli gebelik bölümüne yönderdi. dün oraya gittik ordaki dr da meleğin hastanesindekii dr gibi konuştu. ama isterseniz gebeliği sonlandıralım dedi ben hayır deyince gebeliğimin sonladırılması istemiyorum diye imza attım bizim gene içimiz rahat etmeyince çağ hastanesine gittik ordaki dr içimizi çok rahatlattı şimdilik bir sorun yok kızlar haftaya kontrolümüz var bebeğim 6 haftalık ve kalp atışalrı duyuldu hemde ayrıca bu dr um iğneye de gerek duymadı

herkese günaydınlar topikcanlar

stresli iki gün geçirdik. pazartesi kan sonuçlarımı dr a göstermek için gittik. kansızlık dışında çok şükür bir şey çıkmadı. ağrılarım var dedim bir ultrasonla bakalım dedi bebeğide gördük kalp atışlarınıda duyduk çok şükür ama kese büyük bebek küçükmüş bu iyi şey değil kalpatışlarıda zayıf dedi iğne yazacam 3 ay boyunca kullanacan dedi.sonra radyasyonu sorduk sormaz olaydık bebeği almak zorunda kalbiliriz dedi. meleğin filminin çektiğimiz hastaneyi aradık çok düşük doz olduğu bebek maruz kalsaydı düşer di dedi ya hep ya hiç kuralı varmış bu konuda. dr yine tatmin olmadı bizi yüksek riskli gebelik bölümüne yönderdi. dün oraya gittik ordaki dr da meleğin hastanesindekii dr gibi konuştu. ama isterseniz gebeliği sonlandıralım dedi ben hayır deyince gebeliğimin sonladırılması istemiyorum diye imza attım bizim gene içimiz rahat etmeyince çağ hastanesine gittik ordaki dr içimizi çok rahatlattı şimdilik bir sorun yok kızlar haftaya kontrolümüz var bebeğim 6 haftalık ve kalp atışalrı duyuldu hemde ayrıca bu dr um iğneye de gerek duymadı

içini ferah tut canım , bak kalbi atmaya başlamış , direnmeye başlamış şimdiden küçük yavru...hiçbişey olmamıştır allahın izniyle ,sağlıkla kucağına alırsın :nazar: bulantı vs. yoksa vitamin/demir /folik asit takviyeleri almalısın ,doktor önerisiylen tabi :KK34:

Gunaydin niye bacim en son uyumaya dagilmistik 00:00da :KK1: hayirdirrr:KK52:
Uyku tutmamıştır :KK1:
selam topikolarrrr..... :KK3::KK3::KK3:

nassınız eyisiniz ,geceden sabaha durumlar nasıl :KK51::KK51::KK51:
Ben gece küçük kurtadamımla uğrastm saate bile bakmadım. Çektım çilemi. Sabahda 07:30 kalkış uykusuzum gece o saate kadar beni tutan kankilerım size hiç bişe demiyorum. Çeneniz in bagına....:KK33:

X